24

@KMT

преди 6 години

E nyama bazi na NATO V KRIM.Ama ima v Odesa I Harkov.A tya sankcii razkatavat mamata na ruskata ikonomika.Veche sa vassal na Kitai

23

хм

преди 6 години

Някой, най-накрая, трябва да каже, че случващото се сега с Европа им общо с резултата от гражданската война в САЩ! Колкото и невероятно да ви се струва, победителите тогава са сили, които и до днес вършеят света и тяхната доктрина никак не е лицеприятна... ...та затова не я обявяват, а само шикалкавят либерални клишета на масите!

22

К.М.Т.

преди 6 години

16) Видяхме колко ги изкормиха на руснаците в името на държавната си сигурност, когато твърдяха, че те уж са се намесили в изборите им. Видяхме и колко ги изкормиха в името на интересите си за бази в Крим и за опустошаване на Сирия.Видяхме ги и колко изкормиха севенокорейците, заради балистичните им ракети и пр. Или наричаш смешните санкции, които налагат на двете държави "изкормване по американски"? Сащ са "непобедими" само в анимационните и екшън филмите си, но не и в реалността.

21

Анонимен

преди 6 години

Едно от най-важните условия един народ да бъде свободен като личности е правото за носене на оръжие и ползването му за самоотбрана.

20

Анонимен

преди 6 години

Горд съм че България е партньор със САЩ. Това са двете най-велики нации в света.

19

юбералес

преди 6 години

Когато преди 150г. във Вашингтон сенатът гласува закон за премахване на робството, южните шест щата се възползват от даденото им право от американската конституция да напуснат САЩ, Така те създават нова конфедерация. Но северните щати започват агресия срещу южните и ги превземат. Това не е гражданска война, а агресия на САЩ срещу новообразувана суверена държава.

18

Анонимен

преди 6 години

По телевизията има филми за такива откачалки в САЩ. Иззроди.

17

проктолог

преди 6 години

От 1775 до 2015 година, в многобройните войни водени от САЩ, са загинали общо 1 396 733 американеца. Само между 1968 и 2015, в САЩ са били убити 1 516 863 граждани на САЩ. С огнестрелно оръжие. В къщи. На американска земя. В мирно време. Повече, отколкото на война.

16

Анонимен

преди 6 години

Агент Пуси Кат е много активен тази вечер.

15

РАСОВО РАЗСЛОЕНИЕ

преди 6 години

ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА САЩ.БРОЯТ НА ИД,ИОТИ КАТО КРИС РАСТЕ, КОГАТО ДОСТИГНЕ НЕОБХОДИМИЯТ МАКСИМУМ ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА ЩЕ ЗАПОЧНЕ. ПРОСТО ТОВА Е КАТО МАЛКА ДУПЧИЦА В СТЕНАТА НА ГОЛЯМ ЯЗОВИР. ПОСТЕПЕННО СЕ РАЗШИРЯВА И В ЕДИН МОМЕНТ СТЕНАТА РУХВА

14

Анонимен

преди 6 години

слаба работа, днесбг, тази статия няма да събуди никой. я вадете за намерения американски кораб Индианаполис, потънал 1945 г. това вече ще "взриви" аудиторията.

13

Анонимен

преди 6 години

Може да псуват демократите и комунистите, може да са недоволни от Тръмп, но стане ли въпрос за сигурността на САЩ, без колебание ще изкормят всеки руснак или северен кореец. А не като нашите отпадъци русофилите.

12

СатаНАТО

преди 6 години

Ето затова Щатите са непобедими.Да го знаете.

11

Анонимен

преди 6 години

Югът докара африканците в САЩ. Гглупаци без мозъци.

10

Анонимен

преди 6 години

Югът се готвел за война!Все едно тук да кажете, че Динко и двамата му брачеди, с които се разхожда из трънаците, се готвят за война срещу България!

9

дфа

преди 6 години

Що не пуснахте една позитивна статийка за българското село бе милюзи? Родоотстъпници...

8

Анонимен

преди 6 години

GLUPOSTI NA TYRKALETA

7

Анонимен

преди 6 години

янките са въздух под налягане, бият се в гърдите, правят филми, показват големи пушки и какво и как били застреляли, но чуят ли стрелба от някъде другаде заешките им сърчица ще изкочат през носа им - мишоци хаха

6

Анонимен

преди 6 години

Поне населението на САЩ се стреми да се самоорганизира и защитава само,макар и в името н афалшиви цели,но когато реалните причинители на гражданка война се задействат,ще бъдат готови за всякакви действия!Имат си оружие по домовете,самообучават се,както могат!А ЗА КЪДЕ СМЕ НИЕ,САМООБРЕКЛИТЕ СЕ ЗА ОВЦЕ ЗА ЗАКОЛЕНИЕ,РАЗЧИТАЙКИ НА "ДЪРЖАВАТА",КОЯТО ОТДАВНА Е ЕДИН ЧУЖД СЛУГА?!!Не,не мислете,оФФФце!Мисленето не е здравословно,ако сте приели "здравословно" да ви унищожат...заредени с "оптимизъм"!

5

Х

преди 6 години

Сега ни звучи смешно, мислим ги тези за пълни хаховци, но ще дойде един момент когато на такива ще разчитаме.