62

Анонимен

преди 6 години

Ама какво може една жена да е изпуснала от секс и контакти с български мъж..какви нещастни комплексарски изказвания.Но да този олигарх е бил типичния забогатял българин

61

Анонимен

преди 6 години

Полицията в българия не работи, полицаите по цял ден си барат оная работа, делят пари с най-гнусни бандити и им покриват гнусните дела. Не чакайте на българската полиция, и да пишете и да не пишете жалби, файда няма.

60

Митев

преди 6 години

Двамата с Венцислав са били разделени от 2 години. Имат деца, на 11 и 5 г. След като се изнесла от семейното жилище, Елена ги взела със себе си. На втория месец обаче ги оставила при майка си. Това да ви говори нещо? децата на майка си. Сигурно го е побъркала. Жените са много добри в това упражнение: Да разгоня фамилията на БИВШИЯ!

59

Анонимен

преди 6 години

До майстор е-ачМайсторе, при някои жени този период за почва на 30, а при други още на 15

58

м

преди 6 години

До майстор е-ачМайсторе, пък като подхванат 40те, сменяйте ги за 20 годишни, да ви е мирна главата.

57

Анонимен

преди 6 години

сигурно е била свястна жена, гледала си е децата и семейството, не е изневерявала :о)

56

Анонимен

преди 6 години

Та, ограничителната заповед е просто една хартишка, ако на някого не е ясно. Айде да не си играем на американско правосъдие, а? У нас няма почва.

55

Неграмотни селяци

преди 6 години

Едно заглавие не може да напишете, да не говорим за статия. Елена не като Виола, а като жената на онова наркоманче. А селянчето не е писало жалби, то само е слушкало и папкало, за да се покаже после на село с Мерцедес.

54

Анонимен

преди 6 години

Сложили сте снимка на убитата,сега сложете и на убиеца и.

53

Неа 55

преди 6 години

Ами аз познавам 2 такива семейства . Мъжете убиха жените си . Децата са гледани в чужбина да не разбират истината от съучениците , комшиите или там доброжелатели някакви . Мъжете още излежават присъдите си . Питам какво постигнаха ?

52

Неа

преди 6 години

А и какво лошо има в това да живеят при *** която да ги обгрижва а ти да работиш. Някой все пак трябва да работи нали ???? С детегледачка не стават нещата , с една заплата къде ти ..... Едно дете е било на 5 ...

51

АЗ

преди 6 години

До АнонименГлупости, Венци Георгиев на Белла е 50-годишен.

50

Анонимен

преди 6 години

Не знам от въздуха ли е, от мястополоението ли е ама почваме да се превръщаме в арабска държава - един си заклал жената, друг я застрелял, в 1/3 от семейставата има домашно насилие и народа си мисли ,че това е НОРМАЛНО! Жалко за децата! Останаха без майка и баща заради глупостите на родителите.

49

Неа

преди 6 години

Ама той е имал право да вижда децата си . Не е бил самотен ....

48

9689

преди 6 години

Институциите които не са си свършили работата в кауша защото са съучастници.

47

хо хо

преди 6 години

Към 49Защо е била с него ли ? За пари естествено!

46

Неа

преди 6 години

Ето затова направо затвор .

45

майстор е-ач

преди 6 години

От 40 до 50 години жените откачат на тема секс , понеже усещат , че остаряват и си мислят , че много неща са изпуснали и така стават белите. Към жените във форума - колкото и минуси да ми слагате , това е истината мили дами!

44

Анонимен

преди 6 години

Вие този не го жалете, нито децата му. Напишете в Google Венцислав Георгиев Белла Българияи ще разберете защо тази хубава жена е била с откачения дъртак, че и деца му е родила.

43

Анонимен

преди 6 години

И отново милион коментари как си е виновна и си го е търсила.Вероятно и всички полицаи и прокурори това казват, а утре така ще кажат и за вас дето коментирате така