27

Аз

преди 6 години

Тия момченца - арабчетата са една мека глина...Кой-как се сети и си прави от тях, каквото си ще ! Хубаво би било да имат мозък в тия глави, но нямат !!! Има само коран и празни дрънканици.

26

петичков

преди 6 години

Европа след като бе терен на две световни войни и даде милиарди жертви във войни се опита да запази световния мир и да поведе света към демокрация и общ проспиритет.Но за съжеление американците ще излязат прави,че с руски комунисти,азиатски диваци и мюсулмански роми не може да се води диалог,а само пръчката помага.Европа е на ръба и скоро ще даде на късо.Тогава военната машина на НАТО ще се задвижи и руснаци,китайци и мюсулмани ще ядат големия кол.

25

д

преди 6 години

тази статия я пуснаха на сайта на ББС преди няколко часа и ми е интересно какво точно означава "по публикацията работи" еди кой си освен буквален превод

24

От далече

преди 6 години

Какво може да се очаква от парологичен лъжец като Тръмп. За него няма граница между истината и лъжата, като започнеш от историите му колко велик студент е бил , минеш през лъжите му с които се е измъкнал от военна служба , а свършиш с това колко велик и богат бизнесмен е. Затова вместо да се засрами след кашата с расисткото му интервю , той започна да рекламира виното което произвежда, като забрави, че е президент и няма право да ръководи бизнес. Пълен ***!

23

Анонимен

преди 6 години

Тоя да проучи какво е правил президентът Рейгън с муджахидините ислямисти в Афганистан през 80-те години на 20 век, как ги поддържа и им дава американско оръжие, ракети Стингер, за борба с СССР.

22

Анонимен

преди 6 години

Да победим с любов насилието! Пуснете си някоя хубава песен и нарисувайте дъга <3

21

прав е

преди 6 години

Анонимен 1Израелският метод - ликвидиране на терориста, разрушаване на къщата, екстрадиране на близки и роднини.Така ще знаят, че няма само те да пострадат, а и техните близки ще бъдат засегнати.

20

до 7

преди 6 години

абе май някой друг е налепил етикетите.

19

Анонимен

преди 6 години

A за Шарлътсвил мълча що два дни? Трансджердър бойците ще се обединим с братята/сестрите/ трансджендърите от ИДИЛ и ще победим русия перчем и бялата хетеросексуална класа!

18

СатаНАТО

преди 6 години

Кой и кога доказа, че атентатът е извършен от ислямисти?Погледнато реално, по-голям интерес имат руслямистите.

17

Анонимен

преди 6 години

Тръмп си знае работата ! Жалко че навсякъде партньорите му са меки китки - Франция, Англия... май само японеца е твърд като него затова и се разбират перфектно !

16

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е лицемер . Тръмп подкрепя ислямските терористи като въоръжава Саудитска Арабия която е главния поддръжник и финансист на ислямска държава . САЩ не дават пет пари за живота на европейците и приказките че ще борят тероризма заедно със Саудитска Арабия е най циничното , мръсното нещо случвало се в света . Но какво тук значат някакви си терористи -ислямисти пред петрола който сащ взимат на безценица от саудитците . Докато има такава като сащ , дотогава света ще бъде едно лайн...но нещо

15

Анонимен

преди 6 години

Колко сте ми смешни с вашата убеденост, че сте на ПРАВИЛНАТА СТРАНА.

14

Кольо

преди 6 години

Макар и доста ексцентричен на моменти, Тръмп е несъмнено правилния избор на Америка!

13

Карина

преди 6 години

Истина е, всеки, който ползва английски може да види в Гугъл детайлите (поне докато от Гугъл не са ги изтрили)!

12

Анонимен

преди 6 години

До Смях,смях!Чарли Шийн не Сталоун- ***!

11

Анонимен

преди 6 години

Удриййййй Тръмп! Голям!

10

Анонимен

преди 6 години

Всъщност не е прав А1. От статията се рабира, че Пършинг не го е правил, но са го правили други американски генерали. И явно е имало ефект!

9

Анонимен

преди 6 години

Анонимен 1 е прав, а Доналд говори само глупости. Историците са определили тази история, като измислена!

8

Анонимен

преди 6 години

С малки изключения,начело на държавите са поставени ненормалници,които ще унищожат света.Барабар с тях.