11

Неа

преди 6 години

Чак ако го осъществят ще ми се види много умен ход

10

Неа

преди 6 години

Човека явно се обявява твърдо против мутрите , че много пари укриха . Обаче ме кефи как държавата остави мутрите да си направят хотели , да има малко вид тая държава и стегнаха каишката :D

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8:))Между 18 и 24 дивях до откат. Опитах всичко позволено и не толкова позволено. Сега, разумен мъж с кариера и добър социален статус НЕ съжалявам за онова време. Даже напротив. Всеки младеж пропуснал подобни 'простотии' е достоен за съжаление и .. може би насмешка :)))

8

Анонимен

преди 6 години

Всичко зависи каква ти е целевата група, като искаш по-богати туристи, правиш условия за да идват.Дори да изгонят Англетата, за които няма да съжалявам, не мисля че ще дойдат хора с пари, просто защото имиджа на курорта вече е изграден.

7

Анонимен

преди 6 години

До NinaПрепоръчвам ти КримНаш. Съветски патриотични песни и оди във възхвала на Путин. Лосионите са all inclusive.

6

БРАВО

преди 6 години

Браво на валери .Трябва да направи Ресторантите да работят от Сутрин 6 часа до следобяд 16 часа .И от 14 до 16часа да спим Задължително .

5

Nina

преди 6 години

Аз съм на 19, обичам да купонясвам,но ме е гнус от тия пропаднали англичани.Те са като животни.Никаква мярка за нищо нямат.Търкалят се пияни и дрогирани където им падне.Никога повече няма да посетя Сл.бряг.

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Да се чудиш как лицемери като теб не са владели света.

3

гого

преди 6 години

много точно казано, а в Турция и Гърция като няма такива запои, да не би да се е сринал туризма. Бе туризма а далаверата с алкохол и дрога се срива.

2

Анонимен

преди 6 години

Да се чудиш как тия са владели света .

1

Анонимен

преди 6 години

Жалко за британците.... да разпуснеш до откат и без притеснения на 20тина години си е е направо задължително. Без значение кви простотии и магарии правиш.