51

Анонимен

преди 6 години

Браво на Герб . След като оправиха малкия Бургас . Днес стартира най-големия инфраструктуреен проект в гр. Варна ! Изграждането на голям скоростен булевард . Морската перла има нужда от наливане на доста пари, за да поддържа туризма и всички желаещи да бъдат във Варна. Герб найстина правят големи проекти ...успех.

50

Referendum

преди 6 години

Mreja ot partiini mafiotski kmetove, ms, ns pod krilata na prezidenta.

49

Анонимен

преди 6 години

А цената на суджука расте...

48

Българина

преди 6 години

А защо до сега не го направи? Искаше да харжеш като енергото теца летищата концесиите вик то

47

Европеец

преди 6 години

Само ГЕРБ! Още един мандат за Борисов! Ревете ***!

46

Bai Spiro

преди 6 години

Според мен бюджета е изцеден на макс. и сега се чудят какво да направят още. В моя малък град се вдигнаха всички данъци, градския транспорт,таксите за детски градини, синята зона...абе вс. Дори входа за градския басейн. И пак няма пари дори за хлор за шадраваните. Заприличали са на блато. Мизерията е пълна. За Враца говоря!

45

Анонимен

преди 6 години

Само така Бойко мачкай кyмyнизите! Народа е с теб!

44

Анонимен

преди 6 години

Страната е в подем благодарение на Генерал Борисов!

43

Анти Атом

преди 6 години

Такса магистрала и винетка не са ли двойно таксуване ?

42

Край

преди 6 години

Има "бизнеси" които са печеливши по закон - гарантирано. Всички трябва да са държавни. В момента ги упражняват "наши хора" - не вие и не аз. Ние с вас сме оставени на пазарната конкуренция.

41

милиарди

преди 6 години

Суджук паша, нали събрахте 2 млрд преизпълнение на бюджета, ей ти пари за магистрала, само да не стане като на Лила приказките от хиляда и една нощ, че като вдигне винетката и почват ударно да оправя пътищата. Какво стана с тия 16 млрд дето теглихте миналата година, те суджук ли отидоха?

40

Ani

преди 6 години

По-добре отколкото да я прави контракс и телелинк

39

Край

преди 6 години

Всички бизнеси които са гарантирано печеливши трябва да са държавни. Държавата да направи тол системата, държавата да национализира фотоволтаиците и перките на Калиакра. Банките трябва да са държавни. До сега назначаваха милионери - искат да назначат и с тол системата.

38

dfgd

преди 6 години

ква тол с-*** ва вашта мама по тез кочини и такси ше искат

37

БАЙ ТОШО

преди 6 години

По негово време същия искаше да ставаме баварска колония!!!!Водеше тайни преговори по време на лов с Франц-Йозеф-Щраус, но уви!Като факт си е факт, но малко се говори за това освен по Дойче Веле....

36

Анонимен

преди 6 години

Toja e goljam smeschnik kato mladschi feri ot zirka

35

Боли ме...

преди 6 години

...сайдера за частния бизнес. Какъв частен бизнес? Освен за бизнес на едро от типа Домусчиев ,Сик Вис,*** и сие аз друг не знам. За кирливите ризи на Домуса,дет В. Симеонов му ги изкара мълчите. Потули се случая. В Сърбия тол системата е на държавата. Какъв е проблемът и тук да е така? Вижте сърбите кви пътища градят. И не са в Ес на всичкото отгоре

34

помощ отвън

преди 6 години

До *** на БКПНай-добре ще бъде да си имаме премиер и президент чужденец на заплата!!! Не ни трябват българи - българоубийци,братоубийци,отцеубийци,майкопродавци!!!

33

Burzum

преди 6 години

А група изгуби един талант ,заради тая пуста забатачена държава....

32

ПЪРВАТА ПУШКА

преди 6 години

НЕДОВОЛСТВОТО ЕСКАЛИРА!!!ЩЕ ПЛАЧЕМ ЗА ТУРСКИ ПАРЦАЛИ........