7

Калеко Алеко

преди 6 години

Лозунгите на кУрнелка и себеподобните и с нищо не са се променили от 60 години насам. И сега стоят изтипосани в публикациите и, както навремето висяха по стените, изписани с големи червени букви от Партията-майка, за да въздействат пъвосигнално на електората и ... !!!

6

Анонимен

преди 6 години

Не смятам, че представителка на партия чиято основен електорат са алкохолизирани пенсионери и р.оми има право да говори от името на "обикновенния" гражданин.

5

Помним добре!!!

преди 6 години

До кой опряхме да ни защитава правата? Тези дето направиха три национални катастрофи, направиха заплатите 5 долара, обраха банките и изнесоха парите с куфарчета, налапаха енергетиката, приватизираха предприятия за да ги нарежат за скрап. Тези дето направиха заменките по морето и много други зулуми!!! Спукана ни е работата! Спасение не дебне отникъде!!!!Защо Корни не каже нещо за ***.е? На тях ли разчита за гласове!? Май да!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Тая от както застана на чело на БСП доста се наяде. Егати бузаците направи представям си ако застане на чело на държавата сигурно, в какъв слон ще се преобрази.

3

Анонимен

преди 6 години

Добре, че в историята на "столетницата" техни представители никога не са "мачкали" обикновенните хора и ни докараха по най-демократичен и мирен начин благоденствие в лицето на половин век комунистически терор.

2

Тато из Правец

преди 6 години

Не кампании,картечници трябват !

1

Сандокан

преди 6 години

Тази кампания нещо от БСП ги теглят спомени за годините на прехода ли ?