100

Анонимен

преди 6 години

До 88 държавата финансира действащи храмове пак нищо не си разбрал. Храмове като църкви джамии синагоги айде не се изказвай неподготвен.

99

Анонимен

преди 6 години

Колко джамии заварват османлиите при падането на България под робство. Николко нали.А колко църкви са превърнати след това в джамии начело със най голямата църква " Света София" в Истанбул превърната в джамия и в България. Колко джамии има превърнати в църкви поне в България? Николко нали - или за по точно да кажат историците .

98

Анонимен

преди 6 години

В Германия плащаш данък , ако си вярващ. атеистите не плащат данък.. Ако не си платил данък няма да те пее поп като умреш....На червеят който ще те изяде му е все тая

97

Анонимен

преди 6 години

В Германия плащаш данък , ако си вярващ. атеистите не плащат данък.. Ако не си платил данък няма да те пее поп като умреш

96

Анонимен

преди 6 години

Преди българите да минат Дунав, тук са земите на Източната Римска Империя, в която по време на император Константин, християнството става официална религия!...Властта на императора отвъд стара планина е била само символична. А от нея до Дунава има доста.Освен това какво общо имат българите на Аспарух с официалната религия на ИРИ?

95

Анонимен

преди 6 години

След завземането на Южна Тракия и опожаряването и, България и Турция подписват договор, според който Турция трябва да изплати на България компемсация. ...Договорът го знам много добре, но явно ти не си го чел.Къде ви е комисията която трябва да подготви исковете въз основа на които да бъде изплатена компенсацията?Свършете си работата и тогава елате. Как да ви изплатим? Колко къщи, колко земя? На юнашко доверие ли?

94

Анонимен

преди 6 години

Тръгвайте си всичките! На никого няма да липсвате!

93

Анонимен

преди 6 години

Ходихте да се молите на евреите и руснаците,щото всички бяха вдигнали ръце от вас.И сега пак почнахте да се държите нахално спрямо съседите си.Да не говорим,че и с договора за Македония ни изпързаляхте,защото Турция налива средства в тази албанска партия.Това какво "приятелство" ли е?Да забиеш нож в гърба?

92

Анонимен

преди 6 години

аре, веки чао!

91

Анонимен

преди 6 години

Лошото е че не ги пазите - Регистрите . След нахлуването на Турската Армия в Одрин са изгорени всички документи за собственост на Българи ...Не се кахъри за това. Има архиви за платени данъци и налози които се пазят. Ако си си плащал данъците те има там. Бъди рахат.Обаче ако си се самонастанил в чужд имот(каквато е била масовата практика тогава), не си плащал данъци и претендиращ оставаш със студената водица.Не ти се вярва, но има изплатени няколкостотин обезщетения.

90

Анонимен

преди 6 години

Прав ви път. Вземете и другите.

89

ДО 85

преди 6 години

Лошото е че не ги пазите - Регистрите . След нахлуването на Турската Армия в Одрин са изгорени всички документи за собственост на Българи .

88

Българина

преди 6 години

Да не забравяме че Герджиков изгони за 3 месеца 3 *** шпиони, а бб за 3 мандата 000000000 аааа. Герб са предатели

87

Анонимен

преди 6 години

Преди да падне България под османско робство, джамии в България не е имало!...А преди да падне под византийско и църкви не е имало. Имало е тенгристки оброчища, ако въобще знаеш какво е това.

86

Българина

преди 6 години

Браво на Герджиков, свърши и други хубави неща. Но бойко ще им го поднови договора след обаждане от козяк или турското посолство

85

Анонимен

преди 6 години

През управлението на Бат Бойко всичко духовно се рестварира,без значение християни,католици,евреи,мюсулмани,а вие за две български църкви и една синагога вече ревнахте,че сте дали пари!

84

Анонимен

преди 6 години

78 в грешка си заплатите на поповете са от Българска православна църква...Държавата финансира БПЦ според броя на поповете на служба.

83

Анонимен

преди 6 години

Това последното виене на имамите най-много ми хареса.

82

ЧАКАЙ МАЛКО

преди 6 години

Вчера Министерството на Образованието обяви че се вдигат заплатите на *Учители* в Райони с роми . Това ли е компенсация за Имамите ???

81

Валията на Едирне

преди 6 години

Ами за клането на тракийските българи и отнемането на земята им,имуществото им,още нищо не сте изплатили,нито сте обезщетили по договора....Ела, ще ти платя. Донеси си нотариалните актове или ако нямаш разписките за платен данък. Ако и тях нямаш носи си кръщелното или документи, че си наследник на собственик на отнет имот. Регистрите се пазят. Ако те няма там ще те черпя тава джигер и студена вода. Заповядай!