31

чочо

преди 6 години

До СузанаТи добре ли си или е от жегата, кой ти говори за фирмите тук!? Не е луд този дето яде баницата, а този дето я дава. Ти си прави изводите, кой дава баницата и не лай простотии тук за фирми.

30

Анонимен

преди 6 години

До 3062 хиляди българи са били достатъчно разумни за да се възползват от предоставената възможност. Останалите от страх да не се минат, остават валат ! Такъв е живота. Който свари натовари.

29

Галин

преди 6 години

Не знам кой град ми допада повече....дали София или Бейрут....не мога да преценя точно..

28

Анонимен

преди 6 години

В Германия и Русия най старите панелки ги събориха.По новите ги санираха но не както тук а с цялостно техническо обследване,нови асансьори ,проверка на заварките и т.н.В България само лепят стиропор и народа се радва на шаренкото.

27

Анонимен

преди 6 години

Наднк 20 (навсякъде в цяла България)не говорете глупости защотото е така.Кутия цигари-5 лв..тон суджук - безценен. Долен капитализъм е това..

26

Анонимен

преди 6 години

Защо 6-7 милиона българи трябва да платят за санирането на домовете на 62 хиляди.Това някаква дискриминация ли е?

25

ДО 24

преди 6 години

НА ТЕБ КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА КОЙ КАДЕ ЖИВИ Е , А МИ ТИ СИ ЖИВЕЙ В ПАЛАТ И РОБУВАЙ ЦЯЛ ЖИВОТ НА НЕГО

24

nkavrakov

преди 6 години

Панелките са най -големия жилищен капан оставен от комунистите в най-бедната държава от европейския съюз.В София има най много построени панелки и в момента има безумци които дават по 1000 евро на квадрат за тези жилища без да осъзнават че в тази мизерна държава никой няма да ги поддържа ,защото хората нямат пари.

23

Анонимен

преди 6 години

До Комунизъмпри комунизма се строеше, сега само се краде построеното тогава.

22

Анонимен

преди 6 години

До СофияЗащото в София има най-много *** на глава от населението.Навремето за да имаш софийско гражданство, трябваше да си верен тошовист. Те червените пенсове радиаторите на парното си махат, щото партията им втълпява, че са прецакани и после мръзнат с духалка увити в родопдско одеало и плащащ ток два пъти колкото парно.За санирането ги зомбираха, че ще ги накарат да плащат и ако не ще им вземат панелките.Сега цъкат зависливо с език и псуват Бойко, че пак ги е прецакал.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21и внуците ти ще живеят в този панел, щото няма да могат да си позволят друго жилище.

20

Комунизъм

преди 6 години

Комунизмът никога не си е отивал ,нито в начина на разходване на публични средства,нито в отношенията работник-работодател.

19

Анонимен

преди 6 години

Истината е ясна - огромна кражба..

18

Анонимен

преди 6 години

Нашия блок хвана последния влак.Въпреки съпротивата на зомбирани от *** и сие пенсионери, че ще им вземат апартамантчетата, кандидатствахме по програмата и сключихме догвор. Преди седмица започна санирането. Доволен съм.

17

София

преди 6 години

Защо в София няма нито една санирана панелка, а в Бургас, Хасково, Благоевград има цели квартали? Защо Йорданке в най големия град няма нищо??? Поне в дружба покрай пътя към летището да бяхте ги санирали че прилича на квартал от третия свят!!! Срам и позор!!!!!

16

Анонимен

преди 6 години

30 лв. е надника на ден. За някои 25 лв. Фирмите които са наети да полагат стиропор имат само офиси с климатици а работата се възлага на подъизпълнители.

15

Анонимен

преди 6 години

Хубаво стана, че простаците от Атака сами си забиха нож в гърба и няма да бъдат санирани. Естествения подбор работи.

14

Анонимен

преди 6 години

Тя и оградата ни излезе по един милион на метър.

13

Манолски

преди 6 години

извинявам се, по 16000 на глава от населението и над 30 000 лв на апартамент :D бах тез златни материали и добре платен труд на бригадата роми

12

Манолски

преди 6 години

ако сметката 1 млрд лева е задоволила 62 хил българи, това прави по 16 млн на глава от населението, тук ли сте ? :)