102

Анонимен

преди 6 години

Банкянския неграмотна Мутра продължава да съсипва и краде България. Личното му богатство вече надмина 24 млрд

101

Анонимен

преди 6 години

Бойко, Цветелина и Дебелян ограбиха КТБ и обвиниха друг.

100

Анонимен

преди 6 години

С изумление видях град Велико Търново настанен точно върху Натура и още и още. Плюс огромни акватории в Черно море. Край София Натура няма, освен малко (но малко) на Витоша и то не цялата.

99

Анонимен

преди 6 години

Сега гледам зле направената (за над 270 млн. лв.) карта на Натура 2000. В Натура и под контрола на НПО-тата и правителството за феодални владения влизат; Резово, Ахтопол, Синеморец, почти цяла Странджа, Созопол (!) и почти целия Бургаски залив, територията северно от Поморие, морето между Поморие и нос Емине, земята северно от Несебър до Галата (включително), почти всичко между Златни пясъци и румънската граница, огромни територии в Добруджа, Шуменско и Разградско.

98

Анонимен

преди 6 години

Смее ли измисления министер Димо да каже ,, Вчера СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ ми нареди да подпиша " ! Не смее ! И сега ,,спасителя" се появи по *** от двореца Евксиноград ! Раздаде ***.ашката феодална справедливост и раята Благославя пасищата, любител на бахур и суджук !

97

Анонимен

преди 6 години

Никакво добросъседство с банкянския мафиот!

96

Магнитски

преди 6 години

Абе, банкянската мутра нещо се напъва да се усмихва, само че, не усещате ли, че около него страшно смърди! Направо се е наПИКал и насрал от паника и страх, след новината, че Цветан Василев е потърсил помощ и закрила във Вашингтон,казуса поемат сенатори и отлични адвокати в Щатите! Жална им майка Цецкина на туловището Пеевски, което държи на къса каишка банкянската мутра, на пълдинския *** и на углавния престъпник Искров! Спете спокойно, българи! Краят на банкянският *** е близо!

95

НЕКАДЪРНИ СУДЖУЦИ

преди 6 години

ЩОМ СЕ НАЛАГА ЛИЧНО ТОЙ ДА ОПРАВЯ НЕЩАТА, ЗНАЧИ ХОРАТА, КОИТО Е НАЗНАЧИЛ ДА ВЪРШАТ ТАЗИ РАБОТА СА НЕКАДЪРНИЦИ.ОТДАВНА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ В ГЕРБ НЯМА КАЧЕСТВЕНИ ХОРА, ВСИЧКИ СА ТАМ ЗА ДАЛАВЕРАТА И РАБОТЯТ САМО ЗА ДАЛАВЕРАТА.

94

Гюнтер до 92

преди 6 години

Ми да,щото ходя там на море и на миди.Говорил съм с хората и знам за кво иде реч,и как точат лиги всичките муххъли гнъсни.Докато тук простеем и се караме за цветове разни измислени,те ни го натряскаха с огромна мощ без вазелиин.Там се точат за огромни голф комплекси ,разбирай забрави за райските кътчета там.Други искат газ и нефт,оня *** кЪдиефф изкупил сума ти земя край Шабла ,и той се натиска..тва е брат..от скоро ,и аз ще съм за Гърция..или Румъния, Мангалия за рибена чорба и гогоси!

93

Анонимен

преди 6 години

Комунизма и комунистите трябва да се изкореняват из корен по примера на Пиночет. Едва тогава можем да твърдим, че сме се оттървали от заразното червено зло, което ни трови вече 27 г след демокрацията. Чили се оттърваха и сега просперират.

92

Анонимен

преди 6 години

Много се извинявам, но в битката между децата на партизаните и милиционерите, аз предпочитам вторите.Да, мафия, да тегаво, но първите, вервайте ми, искрено ви мразят.

91

До Тинев

преди 6 години

Тинев, Всичките тези проблеми, които сега са на дневен ред, са последствие от Бай Тошовото време и на решенията взети от на Бай ти Тошо хората преди и след 1989. Последствията са от това, че след 1949 национализирахте цялата собственост на хората, а след това я върнахте по несправедлив начин и раздробена на наследниците им, а лъвския пай отиде за Бай Тошовите наследници. След това Станишката в комплект с Царя и ДПС нацапориха 1/3 от териториятани с някакви натури и направиха положението още по-лошо.Вие, комунистите сте виновни за тези протести и за хаоса в държавата след 45 г безобразия.

90

42

преди 6 години

Нищо няма да реши!Това е пиарски фокуси!Мислех,че се сбогувахме с правешкия хитрец,а сме налетели наа друг-по-усъвърщенстван!Да ни е жив и здрав-няма отърване!Ами като не мислите като гласувате така ще е!

89

И Гюнтер е прав!

преди 6 години

Защо Русалка е частна и не може да стъпиш на плажа там нали е национално богатство, сичко си е добре работещ план на едни специални хора *** няма да им кажа имената че ме страх дано някой от чужбина да гледа и да напише за истината в БГ щото тука неможе да се казват имена и марки че юе те осъдят в същия съд дето пуска на свобода луди убийци и побойници със здравословни проблеми. Поздвави за кмета на Шабла тоя път там се асвалтира цял мандат да не учиш при кмета на Балчик?

88

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера защо никой не пита ББ за неговото разпореждане ударно да се влагат парите на държавните предприятия в КТБ. После тихомълком ги върнаха, но вече от нашите пари и то 100 %. така , че ББ по кротко с КТБ, защото ако имахме прокуратура , дали и той нямаше да е в списъка.

87

колко червиви ябълки

преди 6 години

Колко ли червиви ябълки е изял пожарникаря, за да се изчерви?

86

Гюнтер

преди 6 години

Тоя вече и заприличва на правешкия цъървул,***,,самодоволен,селски тарикат..халал да,ви е..пфуйА тия щом допряха до Добруджа,кажете едно чао и тва е.Отиде ни чистото море и свободни плажове и чист въздух...те отдавна си го готееха това прекрасно място..ама ся бирбата е,голф игрища ли ще са,хотели ли,перки ли,нефт ли ,газ ли,..там има за крадене.Това е и причината за разправията между едните *** и другите.Народеца там *** като Плевналийска кучччка пред ***,и си мисли че прави нещо.

85

Един от Северозапада

преди 6 години

До Тинев Тинев, моите поздравления, право в десятката!

84

Питам се

преди 6 години

Защо нямаше блокирани пътища когато на тея хора им поизкупиха земята за стотинки зада може сега там да има голф игрища и имотите да са по 110000евро що не блокирахте пътя като ви откраднаха парите за измислен проект за велосипеди който така и не проработи, що спите като пилеят пари за долнокачествено преасвалтиране на свлачища.Защо паметници на кутурата се срутиха и на тяно място се построиха хотели на мутрите Нека корумпирания кмет на Балчик да каже! Хората които знаят истината да я кажат!!!!!

83

Тинев

преди 6 години

Такова г*ъ*з*о* бли*з*ане не е било и при бай Тошово време!