28

Американ шоп

преди 6 години

Аман от тия булшит статистики! Чак пък щели да "прогнозират" колко "бежанци" и "мигранти" щели да дойдат на баницата на социалните помощи в Германия, все едно прогнозират каквоще бъде времето! Ще дойдат ТОЧНО толкова, колкото заспалите под упойка шваби пуснат да дойдат! НПО-тата използват кораби, финансирани по програми на ООН да ги докарват и изсипват по пристанищата на Европа, като преди това им дават айфон, инструкции как да стигнат Германия и няколко хиляди евро в брой! Това е!

27

Факт

преди 6 години

Физически проблемът с мигрантите е решим по елементарен начин-просто се затварят границите,ресурс да се направи това има в изобилие!Работата е съвсем друга-на ЕС е ЗАПОВЯДАНО да приема мигранти,включително и терористи!Кой го е заповядал?Ами който си заповядва,така или иначе-Господарите на света,т.нар. Богоизбрани.На практика е заповядано САМОУБИЙСТВО на бяла Европа и нейната култура,цивилизация.В което няма нищо чудно-Богоизбраните не признават никакви други цивилизации,освен собствената!

26

Анонимен

преди 6 години

Селянино Василев, днес направо надминаваш себе си! ТИ лично, колко "велики, дисциплинирани боици и работници - немци" познаваш?

25

Ачо

преди 6 години

Няма такова нещо.Заблуждават и целите са други.Дори проверките за мигрантите са направо смешни.Проверки се извършват в държавите,които ги обвиняват,че допускат мигранти и това е с цел. Не вярвайте на инсинуации!

24

Анонимен

преди 6 години

Боли ме ....... за германците. Те като не могат да си опазят родината, ние с какво ще им помогнем? С износ на тикви може би.

23

Сталинка Георгиева

преди 6 години

До Карин: Бъркаш друже, българките трябва колкото се може повече да раждат деца от бежанци! Вот так си оправяме демографската криза! Вервайте ми!

22

Карин

преди 6 години

Българки!!! Запомнете: за всяко дете, родено от Българка, заплодена (със или без съгласието й) от арабин, *** или друг кафяв, се отнема шанса на живот на едно българче! Сестри българки, не дигайте крака на кафяви, овулацията ви би трябвало да се използва за раждане на красиви и умни българчета! Вече, уви, по моловете ни могат да се срещнат полукафяви и направо черни, поотраснали и приказващи Български като роден език деца на подобни извратени връзки. Това ни убива като народ!

21

Анонимен

преди 6 години

Меркел е толкова злоба защото няма деца. Ялова шеабдка крава.

20

Анонимен

преди 6 години

Немец ли е не го търси за работа. Виж да яде наденици и да личи бора по Олъоберфестовете става.

19

Карина

преди 6 години

До Пери: Хубаво си го написал, браво! Даже си политкоректен и вместо да напишеш, че Джордж Сopoc ги води в Европа, си го заменил с Чичковци-Сатанисти!

18

Пери

преди 6 години

Това, че идващите в Европа под предтекст за бежанци от войните са отпадъка на човечеството и човешката раса за никой не е тайна. Проблема е обаче, когато започнат тях да обвиняват! Те вина нямат. Сами, те дори до бреговете на Либия не биха могли да достигнат. Едни чичковци Сатанисти ги водят тях организирано под строй и целенасочено в Европа, с цел да разрушат националния идентитет на народите и да създадат безпомощна, аморфна кафява маса от получoвеци. Проблема е, че тези Сатанисти успяват!

17

Веско

преди 6 години

Ох, добре че имат център за анализи, та евентуално някой да знае таблицата за умножение. Щото от 800 мильона гладни и бедни, само 1 на хиляда годишно де тръгне прави 800 хиляди. А онези се удвояват на 50 години!

16

до Карина

преди 6 години

Щото информацията е изнесена от германските власти, както се казва в самото начало на статията, цитирайки изследване. Не върви някак си германските власти да критикуват фюрера си.

15

Анонимен

преди 6 години

Те "бежанците" са така - докато не почнеш да ги настаняваш в концлагери и после да ги връщаш у Африка и Азия - ще прииждат на талази.Не е луд тоя дето яде баницата, нали знаете...

14

Анонимен

преди 6 години

кой спечели пак?! Great Britain of course !!! Германия ще приема мигранти, Англия ще ги гони или въобще няма да ги пуска, тъй като никакви договори и квоти за прием от ЕС няма да я обвързват!А Европа ще се напълни с всякаква ***. И ще фалира. Ха сега да видим кой се смее последен, като някои толкова се присмиваха на англичаните за Брекзита,че уж не знаели какво правят. Винаги са знаели!

13

Карина

преди 6 години

Хм, странно, но не виждам споменат факторът "Меркел", странно защо ли?

12

ив

преди 6 години

Германците са прочути с това,че не си вземат поуки от историята,освен ако друг насила не им го наложи. Сега,понеже там са свободни и демократични пак ще преизберат Лелята. Германците си пълнят количките в магазина,доволни са от живота (макар че мрънкат постоянно),има огромен брой свободни работни места. И те ще се усетят,но чак в момента,когато ятагана вече им е на шията. Тогава ще са безпомощни и няма да има такава Леля на света,която да ги спаси.

11

Анонимен

преди 6 години

Селянино Василев, състоянието на психическото ти здраве става все по-обезпокойтелно!Без АКТИВНО лечение, съществува реална опасност от по-нататшна дегенерация и изгубване на връзките с реалноста.Също така, сериозно безпокойство предизвиква сексуалния фетиш, свързан с думата "арииски".др. Юнг

10

Анонимен

преди 6 години

Германците от край време са си мързеливи, които са свикнали някой друг да им върши работата. Преди вкараха турци, сега пък араби.

9

Анонимен

преди 6 години

То вече имаше едим бум, в случай че тие изследователи са го пропуснали. Сами са си виновни. Кой ги покани? Нали беше "Refugees welcome", "Wir schaffen das!", меченца и цветенца. И ся кво?