9

Бай Иван

преди 6 години

Май не осъзнавате каква *****ина направи Русия. 1990 г. стават една от страните които ще гарантират териториалната цялост и суверенитет на Украйна и после точно те им го набучиха от зад.

8

Анонимен

преди 6 години

ехеее каква евро-америк. пропагандаа:)))

7

Анонимен

преди 6 години

Jalko e che pbiknovenite primati stradat zaradi Putia

6

Анонимен

преди 6 години

Санкции за да ни развалят договореностите с тях и да купуваме скъпо и некачествено от ЕС. Да продаваме не става защото никой не ни разрешава. А на Русия продавахме

5

Анонимен

преди 6 години

Zeus. Smeshno e vashlio kato tebe da e zagrijen za germancite. Umniko vseki tuk ima alternativno otoplenie. Zadaljitelno e

4

Ха ха!

преди 6 години

Сега се опитват да ни опишат какво е ТРЯБВАЛО да се случи, макар че всички виждаме че НЕ СЕ Е случило.Абе как ще ги борите *** с тия вицове бе!

3

Анонимен

преди 6 години

Прочеъох текста. Опитват се да ни убедят че макар че икономиката на руснаците се е адаптирала и бележи разтеж, санциите са подействали :) :)А! Причина били растящите цени на петрола...а спомняте ли си че тръгнаха от 110$ и се свлякоха на 50$ и се колебаят там вече трета година?А да сте чели новина че отнесената от санкциите Русия си прави сметката да достави 6 (!) самолетоносача на военните си идното десетилетие? За какви санции става дума а?

2

Анонимен

преди 6 години

дв заработиха седмичната надница с поредната статия в стил научна фантастика :)

1

zeus

преди 6 години

Дойче веле няма ли да анализира и как последните санкции на САЩ ще ударят Северен поток и как германците ще стоят на студено зимата?