55

от 62

преди 6 години

Кое не ти допада ,че караш на междуселищен с 200 и всички изпреварвания са ти рискови.Или ,че всеки път като ми се залепи джигит като теб гледам как да бия спирачки като ме изпревари ,за да може да премине пред мен.Вече не гледам толкова напред пътя колкото назад,всеки път когато доиде някои напушен от адреналин и се чудя как да му направя място да се махне по безопасно ,че те не мислят ,а карат на руска рулетка.Или пък ,че пътищата са в отлично състояние ,де без маркировка ,де с дупки.

54

Анонимен

преди 6 години

Наистина е печално. Вече никой не иска да бачка за 1000 лева, та внасяме украинци.

53

Анонимен

преди 6 години

Всеки иска глобите да са по-високи. "Крумови закони трябват, Крумови закони!"А като се вдигнат глобите - олеле, майко!

52

Анонимен

преди 6 години

Г-н Стратиев да попита вдовицата и децата на загиналия в аварийната лента мъж , дали е голяма глобата , тя ще му обясни !!

51

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Космически глоби и мизерни заплати.Това е печалната реалност в евроатлантическа България.

50

хм неоригинал

преди 6 години

Маркировката липсва на 70% от пътищата,има дупки с размери на лунни кратери.Кога ще е двупосочно глобяването.Да не говоря колко от новите участъци са извън нормите и са реално опасни и неотговарящи на критерия за пътища.Питам се как ще глобим джигитите дето летят с 200 по междуселищните пътища ,а там няма полиция или се вижда от далеч ,намаляват и пак започват да се състезават.

49

до 53

преди 6 години

Намира си копие на шоф. книжка на чужденец (от рентакар или от интернет), отива при гладките мозъци в КАТ и им казва, че е дал колата на Ханс Мюлер от Лайпциг (негов гост по това врме) и дава един германски мобилен за контакт. И АРЕЕЕЕЕ У ЛЕВОООО!

48

Елементарно Уотсън

преди 6 години

Против съм карането в аварийната лента и неспазването на правилата. Не ме разбирайте погрешно. Измислят закони и глоби които супер лесно се прескачат.Пускат закон и готово. Няма кой да го спазва Защото няма кой да контролира спазването му. Ако само се вържат всички контролно пребротелни пунктове който наслагаха навсякъде в една система и има статистка кой къде е няма как да те засечат в София в 15.00 и след това в 18.00 в Бургас.-- Следователно карал си с превишена скорост. -->> ГЛОБА по пощата

47

Анонимен

преди 6 години

До 54Ако щеш ги спазвай :)) То си е твой проблем , не на всички нас . Като платиш 2 пъти сериозни глоби ... Ще се научиш.

46

бат Пенчо uzakito

преди 6 години

Наздраве моя човек,жив и здрав да си и да спечелиш от тотото и да пиеш като мен узо на пристанището в Керамоти калмарки,октоподчета и печена ципурка. Да си правиш айляка на спокойствие и без женска компания(че жената все мрънка да ставам от масата ,точно като ми стане хубаво и сметката отиде към 150 eur)

45

Хм

преди 6 години

Последният път като се прибирах от София поне десетина пъти ме изпревариха през аварийната лента и имаше 2 катастрофи в нея по тая причина(леки,слава Богу).Което навява някои мисли.Може би ако глобите в България се определяха според имущественото състояние на нарушителя(като в Швейцария),щеше да има напредък,може би.Макар че с тая корупция....То 1000лв могат да откажат доста народ от шофирането въобще,а за някои са просто дневни разходи.

44

Анонимен

преди 6 години

Баща ми беше професионален шофьор. Когато преди 30 години взех книжка ми каза: В шофьорския занаят, с единия крак си в гроба с другия в затвора. Внимавай ! Наскоро сина ми взе книжка. Аз пък на него му казах : Какво ще ти се случи на пътя е Господева работа, но не дърпай дявола за опашката. Внимавай !Надявам се сина ми да се вслуша в съвета ми, както аз в този на баща ми.

43

ponti

преди 6 години

Хипертоник съм (имам рецепта, взимам лекарства), прилоша ми и влезнах в аварийната лента. Мина ми и минах в скоростната. Какъв ви е проблема?! Или трябваше да мина в насрещното, ааааааааааа??? Умниците ми те!

42

Анонимен

преди 6 години

До 42Като ти цапнат 1000 лв глоба , ще спреш не ами и даже ще е страх гумата да си смениш :)) Вчера познат ми се оплака 500 лв акт в града снимано с 35 превишение. Повече няма да си помисли да кара с повече от 60 :)

41

Анонимен

преди 6 години

Кво значи гавра с обикновения човек - глобата затова е глоба, за да респектира. Това не са пари които някой ти взема насила а си зависи само и единствено от теб. В Австрия возенето на дете без столче е 5000 евро - мислите ли че тия пари не са ужасно много за средния австриец? Така се изгражда дисциплина - според мен всички глоби по ЗДП трябва да са от 500 нагоре и тогава всички ще започнат да карат по правилата. Хем искаме да сме европейци ама да продължаваме да цакаме закона и правилата - мъка

40

ХМ

преди 6 години

Я ми припомнете кой разреши максималната скорост от 140км/ч по магистралите.Същият се изказва за намаляване на смъртността по пътищата.Как да стане като увеличаваш допустимата скорост.

39

Анонимен

преди 6 години

Балканеца пак реве когато го карат да спазва правилата... класика.

38

До шофьор

преди 6 години

Влизам в аварийната щото ми звъни телефона но докато спра спира да звъни и просто си продължавам.... Проблем. За момент ми стана лошо реших да спра, - отмина ми....500 схеми ще се измислят за 25 сек. Осъвременете си ситемите за контрол и наблюдение. Що не кара някой с 230 в Германия на път на който има ограничение .... ?!?!?!?!

37

Анонимен

преди 6 години

Ми недей кара в аварийната лента де да знам... не знам кое не е ясно ..

36

ponti

преди 6 години

Да обвържат глобите с минималната раб. заплата - максимална глоба = три мин. раб заплати. Иначе е гавра с обикновените хора! Всичко останало е демагогия на оялите се!