52

Запознат

преди 6 години

До дваа пъти предава Бъ--55;Съгласно договорите от 1902 и 1908г Русия има право да назначава и висшите ни офицери. Тя спря Радкото при ЧАТАЛДЖА. Тя го направи Върховен Главнокомандващ. Тя насъска Румъния да ни нападне ,като и построи 3 моста на Дунав. Радкото заповяда да бъде потопен Дунавския ни ФЛОТ. Той заповяда на 1 армия да се върне на изходно положение и да се предаде на румънците. Тогава 1 армия се разбунтува.ПОЗОР Руски ***.Русия даде добруджа и Силистра на Румъния.

51

Анонимен

преди 6 години

Само ЦСКА!

50

Запознат

преди 6 години

До Слава на загиналите--51;При Дойран освен с Англичани и Французи се биеми с Руски експедиционен корпус,около 22000 човека. Героя от Дойран Ген.Вл. Вазов и 3-та му синове са убити след ДЕВЕТИ. Другия ГЕРОИ от КАЙМАКЧАЛАН Ген. Алекси Попов е ЗАБРАВЕН. Полк. Никола Христов,Коман. на 11 Сливен. полк по късно Генерал и ком. на 3 армия е убит от 2 комун. разбойници във Варна пред очите на руснаците на 8 септември. Ген. Стефанов ,коман.на 4 Армия е убит от Извратената Митка Гръбчева.

49

дваа пъти предава Бъ

преди 6 години

До ЗапознатРусофила Радко Димитриев на два пъти предава България. През 1886 при детронацията на княз Александър Батенберг о при последвалите предателски бунтове на русофилите във войската целящи да предизвикат руска окупация и през ПСВ, когато минава на руска служба и се бие срещу България.

48

Изгонете престъпници

преди 6 години

БСП има нужда от силни подготвени лидери който да помогнат на БЪлгария.Шайката престъпници насадени от чужди диверсионни служби начело на нарочно създадените СДС ,БСП и ДПС след 1989 нанася жестоки вреди на милиони Българи ..

47

голю босев

преди 6 години

Корнелия мечтае за Сталин, и обещава на социалистите да посетят с еднопосочен билет ГУЛАК.Издигайки портретите на Сталин и Живков, БСП показва, е още е терористична партия.

46

Анонимен

преди 6 години

Мина времето на *** и младите вече виждат че само дружбата с Русия може да ни оправи!Има надежда!

45

Слава на загиналите

преди 6 години

След битката при ДОйран и готвената ликвидация на проникнали неопитни гръцки войски при ДОбро поле/ вкарани в грижливо подготвен капан/ на практика цялата тежко въоръжена милионна БЪлгарска армия е непокътната.

44

Запознат

преди 6 години

До Анонимен--45;По време на Балканската война в българската армия служат няколкои хиляди Турци. Няма и 1 предателство. Всички предателства в историята ни са от русофилите.Най големия предател е Градешкия Ром Ген. Радко Димитров.Той ни провали през войната. Другите големи предатели са Ген. Иван Маринов, Стойчо Мошанов. След ДЕВЕТИ генерала става герой на СССР.Заради Русия застанахме на страната на Герм,ания през ПСВ.

43

плям

преди 6 години

До Mr.STARBUCKSБегай да чистиш,щом си се загрижил.Всеки знае да плямпа.

42

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Дали вече са започнали да акат !?

41

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе ме интересуваткакви са другите народи,не съм обсебен от омраза като тебе.Смятам,че с такъв *** човешки "потенциал",България няма бъдеще.Всичко годно се изнесе.Чужденци /не руснаци,а поляци/,които са били като деца у нас и сега са дошли след 40 години,пишат във фейсбук,че са отвратени от простото население в тази прекрасна земя.

40

Запознат

преди 6 години

До Lothbrok--29;То давенето е комунистическа измислица. След Метежа 1923г. БКП не е забранена. До Атентата в СВ. Неделя *** избиват 800 кмета. При АТЕНТАТА са избити 280 човека; 13 генерали ,над 40 деца,министри и др. 1953г на 4 Май в Пловдив ,Ив. Пръмов заповяда да стрелят срещу стачници .Убити са към 15 човека ,а стотици са по ЛАГЕРИ.Убитите Тютюно работници преди ДЕВЕТИ също е измишльотина. 1946г Карат автора на "ТЮТЮН" да го пренапише.

39

Анонимен

преди 6 години

толкова взаимоизключващи се символи им в тия снимки - какво общо имат бай тошо, бузлуджа и социализма- една страна, със "за путину, със "за сталину", със "за родину" ,с гергов и с бсп- от друга страна. няма да я бъде ... закривай капиталистическата паритя!

38

Въпрос

преди 6 години

А какво стана със синия демократ от ДПС Христо Бисеров?

37

Анонимен

преди 6 години

Бригада 2017-а в САЩ: 5000 българчета... миячи, сервитьори.

36

Бае ви Стое

преди 6 години

Кой беше оня чичко с турските мустаци на левата чаша- гледа ми се отнекаде познат?

35

Анонимен

преди 6 години

Американсите ТЕЦове които продават скъп ток на българските евроатлатнически пенсионери се оказаха в крайна сметка собственост на дъщерите на Путин които ги управляват от Холандия, а българските пенсионери плащат скъп ток и ровят в кофите!

34

Жибор

преди 6 години

"Kанадската" фирма "Дънди Прешъс Металс",която изнася 20 тона злато годишно от България се оказа руска фирма,регистрирана в Канада. Честито на "русофилите"- продължавайте да ревете срещу нея,ние ще ви пригласяме!

33

Запознат

преди 6 години

До Анонимен--27;Те Американските централи са 50% РУСКИ. В Б--я има 51000 руски фирми ,които не плащат данъци. Русия е ВЕЧНИЯ ВРАГ на Б--я.