34

Анонимен

преди 6 години

Наказанията са си окей, ама като катаджията види някой ром зад волана на автомобил, веднага започва да гледа разсеяно в другата посока.Ако ще смъртно наказание да има за каране в аварийната лента, кел файда, като минаваш с двайсетачка.

33

Анонимен

преди 6 години

Какъв е смисълът на тази аварийна лента тогава???Изхарчени на вятър пари за асфалт....Ако ще е за събиране на повредени МПС-та, да направят аварийни отбивки, а не цяла лента с дължината на магистралата.

32

Анонимен

преди 6 години

Те постоянно вдигат глобите, ама трябва да има някой, дето да следи за нарушения. Иначе всичко ще си бъде пак същото. И 10 000 лв да е глобата, като няма КАТ на пътя мутрите (и другите нискоинтелигентни) пак ще си карат и изпреварват в аварийната лента. Кат трябва да работи, иначе нищо няма да се промени

31

Анонимен

преди 6 години

ей само завиждате като карате като ми6ки много ясно че ще ви изпреварваме от дясната лента

30

Анонимен

преди 6 години

Така ли не разбраха, че проблема е в спазването на закона, а не в самия закон. Пак ще има хора, които ще си правят каквото искат. Ако глобата е 20 лева, но я взимат от всеки нарушил закона ще има по-голям ефект. Просто полицията в България не върши никаква работа. Те дебнат само в засада, а не да помагат на движението.

29

Корумпиран депутат

преди 6 години

А аз бях в Бангладеш и не видях някой да кара в аварийната лента там всички спазват правилата само Българите не!

28

Анонимен

преди 6 години

Аварийната лента беше само от чакъл и никой няма да кара там но Тиквата я асфалтира.

27

Анонимен

преди 6 години

Представете си, карате по магистралата, поврежда Ви се колата и влиза в авариен режим. Движи се, но повече от 50-60 км не може да вдигне.Ако си останете в платната за движение, с тази скорост сте предпоставка за ПТП.Ако продължите движение в аварийната Ви чака 1000 лв. и 3 месеца без книжка.Ако се случи през нощта какво правите???? Спирате в аварийната мръзнете и чакате репатрак, защотот тегленето по магистрала е забранено?Ами ако са Ви се изтощи акумулатора от многото часове на аварийки???

26

Истината

преди 6 години

Поредната глупост по идея на КАТ, както винаги. Учудвам се на някои от предишните коментиращи. Толкова ли не ви е ясно,ч е в България има огромна разлика между това, което пише в закона и прилагането на написаното в закона. Вие с някаква дива злоба искате възможно най-строги наказания за някакви нарушения, без да схващате изобщо, че и сега наказанията са прекалено голями, но КАТ не прилага закона. Злобата ви трябва да е насочена към КАТ, но КАТ умело ви манипулира злобно да искате все по-строги

25

Анонимен

преди 6 години

Ако има воля кой да прилага санкциите.Толкова много очевадни нарушения има у, за неправилно каране на МПС и паркиране.Колко години ни трябват още да се приемат закони, пред очевадни нарушения. Сори.Ако има воля, не се чакат закони и глупости и одобрения и гласувания, а се прави веднага.

24

До ГЕРМАНИЯ

преди 6 години

В Германия пич, аутобана е от 5 ленти, а и не стават такива задръствания като от снимката!!!!! Редно е при такива слуаи да се ползва и третото платно...аман от ***

23

Анонимен

преди 6 години

Виждате нагледно как БСП е в симбиоза с ченгетата мутри от ГЕРБ,а свинара Гергов продаде ли изборите кажете госпожо Нинова!?

22

Че Гевара

преди 6 години

Подкрепям напълно , даже апелирам да се снимат тарикатите с телефона и да се пращат в Кат !

21

бай Ганьо

преди 6 години

Аз като ходя в Германия и има задръстване карам само в аварийната, и се чудя тия *** що седят в другите ленти та чакат, па и ми свиркат и се сърдят - не знам кви са тия хора... иначе знам че са много гадни и глобяват за всичко в града, та внимавам общо взето, ама като вляза в Српско вече няма проблеми! А тая нова измислица е много погрешна, да знаете!

20

Анонимен

преди 6 години

Мислех си да създам група в "лице книга" " Снимай ром в учебна кола", но се отказах, защото нямаше да има никакви публикации ....

19

Анонимен

преди 6 години

Аз имам само един въпрос - кои са тия наркотици, дето ще те държат 40 дена след прием и ще ти оказват влияние на шофирането? Ама, ако може и кординати на разпространителя? ... За един приятел питам.

18

Анонимен

преди 6 години

Супер! А дано!

17

това е пълна глупост

преди 6 години

БСП са антибългарска партия само изтрещелници! 1000 лева глоба? че то няма такава глоба друга в Закона за дв. пътищата? и сега какво, пилицията ще кара на сирена след някой който се пусна в тази лента и ще го спира принудително за да го глоби 1000 щото никой няма да спре в тая хипотеза! а това ли е най-тежкото престъпление по този закон? А куките с 700 лв. заплатка и старите униформи, позакърпени ще съставят хиляди актове за милиони? нали?

16

5 500 000 остатък

преди 6 години

Не може неграмотници да правят законите в най-бедната и корумпирана държава в Европа,последиците са 3 500 000 напуснали Българи!

15

Анонимен

преди 6 години

До 5А, ти лично ще се цаниш ли за палач ?Истинския живот и истинската смърт са различни от тези на монитора.Онова хлапе от Триград си загина заради дрънканици на екзекутори като теб.