95

ами

преди 6 години

......но каквото и да е направила,не трябва да е обект на престъпление..............без коментар!!!!!!!!!

94

Анонимен

преди 6 години

До Малко инфо98 % от сделките минават по тази схема. ***, българина е толкова ***, че си мисли, че само той е тарикат, а съседа не. Що бай Иван да си мине сделката така и доволно да потрива ръце, а Бареков да него прави? Или моята неправда е правда, а чуждата правда е неправда. Докато това стадо не се научи да използва главата си по предназначение, много още ще пати!

93

Жега в центъра на Сф

преди 6 години

До АнонименТи откъде знаеш какво са казали и какво не са казали? Да не би лично на теб да са давали обяснения? Няма нужда цяла българия да знае с подробности как върви следствието.

92

анонимен

преди 6 години

никой не бие без причина,а когато става въпрос на лица свързани със юридическо образавание,е очивидно,че правав ред няма за тези лица,тъй като мнозина не са почтени а направо нагли,примерите са хиляди.

91

Анонимен

преди 6 години

До Сирене по шопскиПо- вероятно е да НЕ са искали да "постъпият непочтено" и затова да са бити.-----------------------Ако беше така, досега да са си казали кой ги е притискал, ама НЕ. Те се правят на монахини и немали представа кой ги е нападнал :D На кой ги раправяш тези бе.

90

Чиновник

преди 6 години

Това е голяма грешка. Не сме 90-те год. и мутрите вече не са фактор. А сега един доста мощен ресурс ще бъде мобилизиран за ответен удар. Юридическото лоби има много възможности да открие поръчителите и да им причини много, ама много лоши неща.

89

Сирене по шопски

преди 6 години

До SharkПо- вероятно е да НЕ са искали да "постъпият непочтено" и затова да са бити. Но това няма как да го разберете дребните и злобни твари с примитивно мислене.

88

666

преди 6 години

Искам да попитам биячите, кога ще дойде реда на ЧСИ-тата? В тоя *** "б"ЪЛГАРИЯ само по този начинсе постига справедливост. После , ....... Как ще ги стигнем Румънците??? Ами няма как. Пак да попитам, а ЧСИ кога??? Предварително багодаря.

87

Демократ

преди 6 години

По времето на комунизма при комунистическия диктатор Тодор Живков през руската окупация на България нотариусите бяха редовно пребивани от комунистическите мафиоти, но активните борци от Политбюро криеха това от народа защото при комунизма нямаше демокрация и свобода на словото.

86

ХМ

преди 6 години

Най-важното е ,че всичко замириса!Вече ако слабия иска може да се покаже и да спечели.

85

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 82"предупреждението" винаги е случайно....а кой има нужда да "предупреждава" ? м? едва баба пена, бай спиро или "селянина с колелото" имат ресурса да организират това "предупреждение".тогава кой може да е този, което хем има ресурса, хем няма страха да го направи ?!сещам се една "велика" групичка, която е способна на това в името на недопускането на каквито и да са "пропуснати ползи"

84

Анонимен

преди 6 години

Не вярва атаката да е свързана с работата на нотаруис Механджийска--------------------------------------------А един мармот омотаваше шоколада в станиол :D То така те бият маскирани, за нищо :D

83

Shark

преди 6 години

Тези двечките много добре знаят защо са бити. Щом пари и документи не са пипнати значи не е с цел кражба, т.е. някъде с някого са постъпили непочтено, което си е типично за нотариуси, ЧСИ-та и т.н.

82

Батман

преди 6 години

До Анонимен....извинявам се грешката е моя. Чиста случайност е.

81

Анонимен

преди 6 години

До БатманКаквото и да си говорим няма да е бита случайно...защо се опитваш да насаждаш такова мнение? "предупреждението" винаги е случайно.

80

vanio

преди 6 години

най-накрая една добра новина...:)

79

до 75

преди 6 години

Грешка!В цял свят си пазиш дома с "насилие" вика му се съпротива ,борба дори воина!Само при бай-Ганъо бориш администратор с по-голям администратор.Даже нищо не правим на тази мафиотска среда пълна с МОШЕници.

78

Батман

преди 6 години

Каквото и да си говорим няма да е бита случайно.

77

Анонимен

преди 6 години

В САЩ за прехвърляне на имот на нотариус се плаща по 10 долара, а у нас при мизерните ни приходи, по няколко хилядарки.

76

:)

преди 6 години

Щом е нотариус, значи са я били малко. Софийските нотариуси до един са далавераджии. Искала е на някоя мутра много "суджук" и сега ще ходи синя няколко дена. После ще си стиснат ръцете и ще направят измамата.