41

Анонимен

преди 6 години

Изпепеляването на Америка се отлага за неопределено време поради сериозни обективни причини.

40

шматка

преди 6 години

До до шматкаНито Русия нито Китай държат на своите интереси навсякъде по света НА ВСЯКА ЦЕНА.Да и те помагат с политически средства на своя бизнес но...до тук.САЩ правителството е длъжно да го прави с ВСИЧКИ СРЕДСТВА.Как ще защитиш интереси на другия край на света.С флот който е самостоятелна единица.

39

Anon

преди 6 години

... защото едните нямат пари а другите технологии за да строят...

38

До шматка

преди 6 години

"....Трудно може да бъде ударен..."А защо тогава Русия и Китай не се въоръжават със самолетоносачи?

37

шматка

преди 6 години

До БългаринТова е военната им доктринаИзнасят военните конфликти далеко от границите си.Освен това в тяхната Конституция е записано че САЩ си запазват правото да отстояват своите икон.интереси навсякъде по света.Навсякъде.Без значение интересите на другите.Обикновено не се говори само за самолетоносач а за флот.Трудно може да го удариш.

36

Българин

преди 6 години

Извинете за неиомпетентността ми, но не е ли странно че всяка една от другите две велики сили имат 1-3 самолетоносача? Т.е. За какво ри е толкова скъпо съоръжение, когато 1) е не толкова трудни уязвимо, и второ вече сме в ерата на балистични За съжаление ЯДРЕНИ ракети. Или накратко САЩ просто надяват балони за да издържат икономиката си в тези военни разходи, но проблемът е че след това търсят, а не се отзовават на военни конфликти! Просто бизнес, без кауза! Капитализъм

35

шматка

преди 6 години

Ехааа и ние ако си направим един такъв в Русенската корабостроителница Баце и той така ще гледа.

34

До 53:

преди 6 години

Ти никога не си бил в САЩ, а си някакъв български пияндурник.Относно ЦРУ, пусни в Гугъл следното "CIA cannot operate within US borders". Ти ако тези елементарни работи не знаеш, значи си здраво захлюпен. САЩ е толкова лабава държава, че няма накъде. Познавам хора, които в голямата криза у нас 1996-67 ходиха в САЩ през Мексико и живяха години нелегално там, просто никой не ги закачаше. Положението се затегна малко след 9/11. САЩ са просто огромна територия за контролиране.

33

Анонимен

преди 6 години

До 56По-скоро ти ще отидеш на дъното :))) Освен корабите на които има десетки ракети и ПВО система има и подводници с ракети . Има 70 самолета които за минути се вдигат ....Ти просто няма какво да му направиш :) Освен да чоплиш семки.

32

Анонимен

преди 6 години

До До 49 от 44 Няколко изстреляни ракети едновременно вероятно ще значат, че ядрената подводница от ескрота му ще излезе и ще отвори кратер на мястото на страната изстрелваща тези ракети. Тъ решили някой да изстрелва няколко ракети, отива на дъното... или по скоро в историята.

31

До 49 от 44

преди 6 години

Нека има разрушители около него колкото ще. От няколко ракети изстреляни едновременно не могат го опази, нито пък от няколко торпеда. А още по-малко от двата вида атака едновременно. В този ред на мисли - решили противникът този самолетоносач да иде на дъното - той отива.

30

Анонимен

преди 6 години

Някакъв *** странджа нямало да менапада. Аз искам да ме нападне и после просто няма да го има.

29

Анонимен

преди 6 години

Как по точно, ще е разрушиш тая "едра" мишена ? Ти май нямаш елементарни познания :)) Тая едра мишена ходи с толкова охрана, че комар неможе да е наближи. Да не говорим, че носи и ядрени глави. Малко щи е зор да е разрушиш с приказки във форума.

28

52

преди 6 години

Няма такъв закон който да забранява на ЦРУ да действа в Америка. Ако имай дай линк - но няма. Живял съм в Америка дълги години и ги познавам много добре - не съм виждал по стегната полицейска държава от тях - и толкова добре информирана. Твойте диверсанти, ще влязът в някоя отдалечена къща и после ще ги разпитват с помощта на електрожен и зъболекарска бор-машина в Гуантанамо Бей - мислиш няма ли? Не си в час нещо, доста съм им ял попарата на Янките - не са за подценяване

27

Анонимен

преди 6 години

Диверсия трудно се прави в Америка - там е стегнато положението - полицейска държава и ЦРУ държи нещата здраво. 9/11 не беше никаква диверсия а вътрешна работа.

26

до 44

преди 6 години

Едра мишена да, лесно разрушима в никакъв случай - винаги около тях или близо до тях има разрушители да ги пазят - те никога не са сами поради това че нямат добра защита

25

Анонимен

преди 6 години

Третия райх също беше горд със своя Тирпиц

24

Анонимен

преди 6 години

Самолетоносачите на днешно време са толкова безсмислени, че няма накъде повече, предвид колко едра и лесна мишена са.

23

haHAA

преди 6 години

Има ли още русофилчета които си мислят,че *** Раша е голяма военна сила :D ?

22

Тръмпомраз

преди 6 години

Ще треперят майките на моряците и летците в какъв ковчег ще ги докарат....!!!