140

Анонимен

преди 6 години

В Добрич ако има дори един избирател на ГЕРБ, трябва да му дадат медал!Най-лошите пътища в цяла Европа са в област Добрич!Входът на Добрич е като лунен пейзаж! СРАМОТА!

139

БАБА КУНА

преди 6 години

БОКО АКО ЗНАЕ КОЛКО ЧЕСТО МАСТИТИТЕ ГЕРБАДЖИИ ПОЛЗВАТ ИМЕТО МУ ЩЕ СЕ ГРЪМНЕ, НО ПРЕДИ ТОВА ЩЕ РАЗПУСНЕ МАФИОТСКАТА СИ ПАРТИЯ!

138

Анонимен

преди 6 години

И кво сега - крадливото бушонче ще изгори, а Баце отново целият в бяло.Светата му вода ненапита. Тоя е Майка Тереза в панталони.

137

Анонимен

преди 6 години

Ясно е, че въпросният мушморок не е възнамерявал да изяде 4 тона суджук - дори да го раздели с цялата парламентарна група и с националното ръководство на ГЕРБ, барабар с машинописките, това няма изяждане.Възнамерявал еда ги ИЗНЕСЕ или пусне в магазинната мрежа и да го ПРОДАДЕ.Което вече предполага разработена мрежа от митничари и/или дистрибутори, които снасят в четните гербаджийски каси.Става въпрос за организирана престъпна група, а не за някакъв самодеец, на когото му се приял суджучец.

136

Анонимен

преди 6 години

Отново се измества темата, за да се позамаже. В списъка от престъпления на тоя депутат суджуците бяха най-малкият проблем.

135

Анонимен

преди 6 години

герб се разграничава от ...от себе си ,за втори път за един месец ,след мега скандала с ндк

134

Интегрирам ром

преди 6 години

Въобще не ми е чудно как това просто българско племе е стояло 500 години под робство...

133

Анонимен

преди 6 години

След десет дни ще бъде клетвата на новия депутат от ГЕРБ на мястото на Суджуков.

132

ЖИВКО СУДЖУКЪТ

преди 6 години

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ПОДИГРАВА НА ГЕРБВЕЧЕ СТИГНАХА ДЪНОТО

131

Щурче

преди 6 години

На фона на тези гербери мароканските скакалци изглеждат като невинни пеперуди.

130

Рогоносец

преди 6 години

Откъде толкова елени за еленски суджук бе?!

129

Анонимен

преди 6 години

Току що на сайта на Агенция Ройтерс се появи информация за суджуците.Почти дословно е цитирано изкъзването на Цацаров.Вече цял свят знае за практиките на партия ГЕРБ.

128

Анонимен

преди 6 години

Във всеки град има по един или няколко такива наглеци, които рекетират хората, затова малък и среден бизнес няма, няма и да има, а всички ще работите за жълти стотинки за такива наглеци!

127

Компотов

преди 6 години

Зимнина му приготвят. Ако зимата е върла какво ще прави ББ?

126

Нов

преди 6 години

Те сега по новините прокурора каза, че суджука бил суров и го закарали да съхне. Сигурно пенсионери без зъби са го изяли и не е стигнал където трябва :)

125

Анонимен

преди 6 години

ей много евтиния на тоя народ бе. а, по-леко.

124

nekoi si

преди 6 години

Тъй, тъй, от шофьорчето на Югоагентския Гаич как се става партиен функционер,че и депутат! Хахахаха!Ами с парички и простаци, дето гласуват за феодалите на Добрич! Оглозгаха града и се разпищолили на поразия! Жалко за хубавия град...

123

3 кубика млеко

преди 6 години

4 тона суджук за баце. И това само от Добрич. Цялата ни държава е едно Кранево. Мести се песък (мангизи) в камиони.

122

Анонимен

преди 6 години

Корупция във вид на суджуци не е нова практика и е добре описана още миналия век в "Автобиография" на Бранислав Нушич, който любезно обяснява как учениците в Сърбия се "издължават" на учителите си, за да завършат с хубави срочни оценки. Разбира се, там присъстваха и други корупционни практики - пуйки, пилета, зелки и тем подобни. Самият Нушич обясни как за в защита на името си на добро и възпитано момче учителят е получавал някакви странни хартийки, сгънати в плик, пратени от баща му...

121

дядо Добри

преди 6 години

Доказано е,че фЕлиите със свинска мас са вредни за герберастите,но суджука от еленско месо си е друго нещо.