48

Анонимен

преди 6 години

Да ни завиди човек на стабилността......най-бандитската държава наоколо..........този наистина вземе народа за стадо овце......

47

Анонимен

преди 6 години

Стабилен мъж.

46

СИГУРНО

преди 6 години

Много сме стабилни !! И кон да ни заобича , крачка назад не мърдаме !!

45

Анонимен

преди 6 години

Подарява се Премиер, силен, здрав, стабилен. Умее да смята пари, но не умее да брои хора. Създал е едно дете, затрил и прогонил 1 милион души за нула време. За запитвания - МС на БГ. Рекламации не се приемат!

44

Анонимен

преди 6 години

НАГЛЕЦ ! СТАБИЛНИ СТЕ ВИЕ ДЕТО СЕ НАЯДОХТЕ И ПРЕЯДОХТЕ С НАРОДНАТА ПАРА А ОСТАНАЛИТЕ 80 % СА СТАБИЛНИ В СИРАМАШИЯТА СИ И ПРОКЛИНАТ ТОВА ,ЧЕ СА СЕ РОДИЛИ В ТАЗИ ПРОКЪЛНАТА С ТАКИВА НЕНАСИТНИ И АЛЧНИ ПОЛИТИЦИ !НО НЕ БЪЛГАРИЯ Е ВИНОВНА ,А СМЕ ВИНОВНИ НИЕ ПОДАНИЦИТЕ И ДЕТО СМЕ ПРЕВИЛИ ГРЪБ И МЪЛЧИМ И СИ ТРАЕМ......

43

ГЕРБЕРАСТ- помияр

преди 6 години

Толкова сме Стабилни, че от България всички бягат!!!! А трите 'К' на СФИНЕТКА са : КРАЖБИ, корупция и комисионни.....

42

ХА.....

преди 6 години

НЯКОЙ БРОИЛИ КОЛКО ПЪТИ КАЗА ПАРИ И МНОГО ПАРИ..... САМО ПАРИТЕ СА МУ В УМА

41

ганчо

преди 6 години

Нещо много бързо забравиха обещанията отпреди изборите. Доходите - отчайващо ниски. Магистрала Хемус - нищо. Бюрокрацията - процъфтява. Съд, прокуратура - обслужване на бандити, и т.н и т.н. Кой нормален човек ще инвестира в държава без правила, без спазване на закона, с хиляди измислесни бюрократични врътки, които да те подлудят. В държава, където за минути могат да ти отнемат имущество, бизнес, а понякога и живота. Обаче сме стабилни...

40

Поооо

преди 6 години

Положението е толкова зле, че сте управлението на Тиквата, БЪЛГАРИЯ ще е затънала във финансовите кредити взети от ГРОБАДЖИИ. После и магарешко да сложите няма да успее да Ви помогне.НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, МАГЕРЕ МОЖЕ ДА ВЪРЖЕШ В ПАРЛАМЕНТА И СЪС ЗАЕМИНОТ ЦЕНТРАЛНИТЕ БАНКИ ЩЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ НЕ ПО-ЛОШО от Трите Папи и Цвъчко 10те апаратамента.

39

Анонимен

преди 6 години

Премиер, който не зачита Левски не става за нищо! Къде беше вчера, бе, дебелак?

38

гербисто-патриот

преди 6 години

До Анонимен 41,Какъв хумор, тук не му е мястото. Както е казано, ние сме завидно стабилни, и никой не може да го отрече. Просто показвах какви са другите варианти ако загубим стабилитета, засега не се очертава това да се случи, но да се пазим.

37

Анонимен

преди 6 години

Тиквун каза "Всичко е ОК" и после взе някакви си 200 милиона, за да оправи положението.Моля, ВЪРЖЕТЕ ЕДНО МАГАРЕ ЗА МИНИСТЕРСКИЯ СТОЛ НА ТИКВАТА. ДАВАЙТЕ НА МАГАРЕТО КРЕДИТИ ОТ БАНКАТА И ЩЕ ВИДИТЕ, ЧЕ МАГАРЕТО ЩЕ СЕ СПРАВИ НЕ ПО-ЛОШО ОТ "ТРИТЕ ПАПИ".

36

Млад и заблуден ...

преди 6 години

Това с "на Вуте да му е зле", не е нещо, което успокоява моето поколение. Когато съм си говорел с колеги от чужбина, за състоянието на българската икономика, те само тцъкат с еик и казват "каква загуба на потенциал" ... Досега един не е казал "Ама какво ви пука, нали сте с 2% по-добре от Сърбия и Македония". И честно казано, искам да имам силни икономически съседи, за да може да търгуваме стоки и идеи заедно. Не ме интересува, дали сме последни, докато сме с добър стандарт на живот.

35

Анонимен

преди 6 години

Г-н Борисов Вие найстина ли мислите , че говорите истина? Ако мислите така знайте, че мисленето Ви се разминава с реалноста поне няколко милиона пъти. И повярвайте ми твърденията ви се приемат от 99,99 % като комични.

34

Анонимен

преди 6 години

До гербисто-патриотИли си много тъn, за да си толкова прозрачен, или нещо с хумора ти не е много в ред. Искаш да кажеш нещо, *** не става ясно.

33

Анонимен

преди 6 години

Със стабилност и растеж напред към светло бъдеще :)

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Да, така е, бат Бойко отне много, почти всичко с деКокрацията си. А на теб, твар, от злоба ти се тресе ченето и бъркаш демокрация с деКокрация. Правилно, ДЕКОРАЦИЯ е. Но ... подиграваш шефа си. И по-кротко за комунистите. Защото в ГЕРБ на трима двама са бивши комунисти, да не говорим за татковците и "службите" им. Та не плюй в кладенеца, пиеш от него.

31

jimmy

преди 6 години

малее тази нарцистична тиква колко е проста, просто не е истина:)

30

Анонимен

преди 6 години

Тикво, млъкни и се махай! Как и с колко успяха така да ви зомбират, че да говорите глупости без да виждате, че народът измира или се изнася благодарение на вашата стабилност???

29

Велко

преди 6 години

Стабилни в мизерията.