15

Анонимен

преди 6 години

ТАЗИ КАТО ОТИДЕ В СУПЕРА СИ НАПЪЛНИ ПАЛТОТО С КОЗМЕТИКА :D ША ГО ПЛАЩА Я ТОВА Е ЗА БАЛЪЦИТЕ И КРАДЕ САМО ОТ СКЪПОТО НА ЕВТИНОТО НЕ НАЛИТА :D

14

баи

преди 6 години

до 2сигурен ли си че е взимала 48 000 долара месечна заплата

13

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Елена Поптодорова е комунистка, колкото аз съм космонавт.Дълги години тя беше посланик на България в САЩ, което 100% гарантира, че е агент на американските служби.Освен всичко друго е и еврейка.Така, че моля, не слагайте хора чеда и поддръжници на Новия световен ред в редиците на другарите комунисти.Евроатлантичка е !

12

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-ВЕРОЯТНО НЯМА ДА Я ОСЪДЯТ КРАДЛАТА ЩОТО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ С МАГАЗИНА И ЩЕ ИМ ПЛАТИ ЗА 3 КРЕМА!!!ВАЖНОТО Е, ЧЕ ВСИЧКИ Я РАЗБРАХА ЩО ЗА КРАДЛА Е НАГЛА

11

до 4 и 5

преди 6 години

Въпросната крадла никога не е била комунистка, а просто използвачка, прислачила се към ***. На времето се разказваше, че Бай Тошо много обичал да бърка под полата на младата си преводачка и да я държи дълго там.Иначе за статистиката - крадлата е безпартийна, никоге не е членувала в партия.Тя е винаги с тези които са на власт. В случая - с ГЕРБ.

10

Алов

преди 6 години

ТЕз *** нямат срам.

9

До 7

преди 6 години

И какво като е българка? Колко от сънародниците ни, които ходят да работят в чужбина на половин надник, дето се вика, са тръгнали да крадат? Няма за какво да се чувстваме унизени, това е лична издънка, а не колективна.

8

бмп

преди 6 години

Тази беше гост в предаване на една ТВ, след въпросния случай. Демонстрира изключителна арогантност и надменност, направо сложи бат Сали в малкия си джоб!

7

Анонимен

преди 6 години

КРЕМА Е - Орхидя империал 50 милилитра на Гуерлайн ЗА 696 ЛЕВАТАЯ МУ НАПРАВИ ТАКАВА РЕКЛАМА, ЧЕ НЯМА НАКЪДЕ ПОВЕЧЕ :D------------700 ЛЕВА НЕ СА МАЛКО ЗА ЕДИН СКАПАН КРЕМ!

6

Прост народ!

преди 6 години

Абе хора, квато ще да е, Герберка, Бесепарка, Патритока, квато ще...., ама е Българка, и това което се случва е унижение, така че по добре да спечели делото, правилно е постъпила като не се е съгласила с прокуратурата на Поляците.

5

3M

преди 6 години

До Анонимен Наистина ли не знете тази крадлива комунистка коя е? След като другарите й запалиха партийния дом, тя искаше да си прави обици от изгорелите полилеи!?

4

Анонимен

преди 6 години

Типичен комунист, хващаш го да краде той обаче отрича и лъже като ***, предлагаш му сделка, за да не се излага повече - той ти се подиграва за добрината. Жалка алчна лелка....

3

Анонимен

преди 6 години

Това по-скоро потвърждава случилото се. Отначало Поптодорова е разчитала, че нещата ще се покрият с един бърз разчет, но случката се раздухва и сега се води борба със зъби и нокти. Страхотно зрелище е това, по-добро от мач между "Барса" и "Реал" :)

2

Анонимен

преди 6 години

Поредната герберастка калинка - богата, но алчна и крадлива. Ама добре й беше двата мандата на Боко, посланик не къде да е а в САЩ с 48 000 долара месечна заплата, която плащахме всички ние, работещите в БГ.

1

Анонимен

преди 6 години

"Кремгейт"...