8

шщд

преди 6 години

Какво е РИО? От близо 1 години вече няма такава структура. Има РУО. Не,че не е същото, но това е голямата реформа на Кунева. Иначе, ако си говорим честно,то всички учители са сезонни работници. С тези 52 дена годишен платен отпуск, ако накрая на годината теглим чертата, почти всички трябва да връщат пари на държавата.

7

аз там

преди 6 години

И къде е Янка Такева или оня койот от КНСБ дето вие от сутрин до вечер, да разпределял парите от печалбата на фирмите :)

6

Възмутен

преди 6 години

Явно някаква кампания срещу СМГ тече. Едно хубаво не частно училище има и него ще го съсипят. Като не става този директор, да го сменят!

5

Анонимен

преди 6 години

Спестяват за КТБ............

4

Анонимен

преди 6 години

Потресаваща простотия, да не говорим че трудовите книжки не трябва да се задържат от работодателя. Но нали живеят още в миналият век, се работи по стари правила. Нали нямало желаещи за учители, поредната лъжа- 40 кандидата. Като останах без работа реших да се пробвам за преподавател имам и диплома за това, казаха ми - без връзки човек не става, иначе на борсата обявени места има.

3

Анонимен

преди 6 години

Учителите не заслужават и тези заплати които имат . Имам роднина учител . За 4 часа дневно, понякога три взима 700 лв .После седят на кафе и цигари и в къщи половината ден .Да не говорим че най тъпите влизат в университетите за учители .

2

Анонимен

преди 6 години

Няма пари за магистрали, поръчки и саниране.

1

Анонимен

преди 6 години

Държавата реже парите и няма за заплати.