54

Анонимен

преди 6 години

Още един номенклатурчик ронещ крокодилски сълзи по отминалото време на комунистическосталинисткият кич, и безобразие! Тази грозотия - трябваше да играе ролята на сфинкса пред пирамидата на Людмила Живкова! Семейство самозабравили се селя ндури - решили, че България им е бащиния! А този че*п...си е въобразил, че може да плюе народа си - от постамента на бившите му партийни привилегии! Точно такива обезличиха народа...и точно такива го съдят!

53

До Тъп Соросоид 86:

преди 6 години

До Руснак 86"Какво удоволствие е да гледаш как пркаженото българско племе се скапва все повече.Потъва в упадък, злоба, омраза, демографска катастрофа, престъпност...Мразя ви и не го крия.СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИЯ.================Ти не си никакъв Руснак, както се представяш защото в момента:-В Москва е почти полунощ-В Иркутск и Новосибирск е около 4 часа сутринтаНе ти си един отчаян Copocoид, който няма никакви аргументи и се опитва да ни баламосва с евтини copocoидни циркаджилъци.

52

До 86

преди 6 години

Успокой се, много навътре взимаш нещата. Пий си одеколона по малко.

51

Анонимен

преди 6 години

А не те ли е срам, че си от Атака? Волен стана по-кротък и от агне.

50

Анонимен

преди 6 години

нещо врие коремо

49

Анонимен

преди 6 години

По черва да влачиш бе *** дето сложи стауята на смъртта в центъра на София !Преди 20 г когато хората нямаше какво да ядат по БНТ показваше как от нищо -нещо се прави агне в трап .. В такъв плитък трап да те заровят и кучета да ти разнасят месата

48

Анонимен

преди 6 години

Толкова зомбирани не спират да оревават орталъка. Въпросът е, че трябва да се връща потрошената парА. Та затова, де, не от патриотизъм. Техният патриотизъм е да бъркат в кацата с меда доживотно. Ако не, значи ги мразят или не разбират тяхната възвишеност и гениалност. Ужас, ужас, ужас, ужас!

47

Дженгиз

преди 6 години

Хайде де сега с това кой е бьлгарин кой е турски ром, важното е кой за каквото е учил! Скивайте кво прави лютфито и кара дайь!

46

Анонимен

преди 6 години

Не знам другаря Чап къде вижда култура в железобетонно скеле.България не заслужава за 1300 години съществуване такава грозотия да я величае.

45

Анонимен

преди 6 години

47, И. костов българин ли е? Нещо бъркаш.

44

До 45 Тъп Соросоид

преди 6 години

Т. нар. паметник пред ндк си е чиста проба умопомрачение.=======Паметникът пред НДК е посветен на две неща:-България-1300 години държаваНе ни занимавай с абсурдните тези, които защитаваш само защото Copoc и Америка за България ти е платила.Марш в Бронкс при афро-американците да ти задоволяват половите потребности от огромни обеми в задните части.Гаден предател!

43

Анонимен

преди 6 години

Тук няма жива душа и минус да ти сложи. Всички ли сте на море, откъде намерихте пари?

42

Абсолютно съгласен

преди 6 години

Опустошаваме си родината! Българинът е проклет и зъл!=======Повече не може да се добави в две изречения. Само да напомним - Авиокомпания "Балкан", която Костов и Г-н 10% харизаха срещу подкупи имаше слотове за кацане в най-големите европейски летища в най-хобавото време от деня, имаше имоти в центъра на всички столици на Европа.Гледал съм кадри от Индия джунглите с кобрите и тигрите, и от Аляска с арктическия студ - и на двете места хората са много по-щастливи и задружни от нас.

41

Анонимен

преди 6 години

ЕС унищожи България и всичко в България от 29 г. се прави само заради ЕС и заради НАТО а не заради България.

40

Анонимен

преди 6 години

Т. нар. паметник пред ндк си е чиста проба умопомрачение. При бързото пресмятане и вида на тлъстите пари, които един (натресен) "паметник" точно по онова време е можел да снесе, е двигателят на гениалната творба, покрай която да те е гнус да минеш. И сеха кой реве за него? И защо?Защото да не им се каже - а трябва! я връщайте ония тлъстачки пачки. Крокодилски сълзи! тарикати + *** = халтура. Паметник било! Аре по-полека!

39

Анонимен

преди 6 години

Зле се справят, значи. Паметник на опълченците, на Самуил, на Алеко Константинов. Паметник на ген. Колев в Добрич (комунистите хич не го обичаха, щото е бил руснаците из Добруджа). Рушене и заличаване голямо.

38

СатаНАТО™

преди 6 години

Това НЕ Е ПАМЕТНИК.Това е МОНУМЕНТ.Предпочитам проста паметна плоча на реално загинали войници от родния ми край.Някакъв абстрактен куп заварени жилеза, облицовани с падащи плочни, нищо не ми означава.А иначе Шопската дивизия е мушила руски с вини на Добруджанския фронт.

37

Анонимен

преди 6 години

Да нямаме памет, това се цели! Коя ли ще е следващата стъпка в тази посока...

36

ля ля

преди 6 години

срамно случващото се с управлението на държавата! срамни са фактите с населението в което прогресивно надделява простотията! срамен е начина на говорене по между хората! срамен е примера който "елита" дава обществото!срам ме е само мен май за тези абсурди!

35

Анонимен

преди 6 години

Сериозно, и кои са тези западни страни?В Словакия, Св. Св. Кирил и Методий им бяха даже на банкнотата от 50 крони. Нямаше словак да не знае кои са тези хора и откъде са. В същото време, Русия се опита да пробута кирилицата за свое достижение.