69

История даге

преди 6 години

Турците и прабългарите са с общ произход ,но са се смесили с други народи едните със славяни , траки и др., другите с гърци,кюрди , араби и др.Гагаузите кьок оузи- небесния народ -старите българи, единствено са запазили прабългърския си език-тюрски.

68

Анонимен

преди 6 години

Имаме си за съсед нова Северна Корея. Да повърнеш като им гледаш митингите. Всички с еднакви знамена и шапки, с еднакви плакати. Спонтанни били, народа сам излизал???? Му-ха-ха, сам ама ръган изотзаде с остен, но демократичен. Муслимански палячовци!

67

Анонимен

преди 6 години

Айше, никой не те пита кой харесваш, жените у Анадола, нямат право на мнение, айде легай си ВЕКЕ.

66

До 98

преди 6 години

Като кажете така успокоявате ли се поне малко:-) :-) :-) :-) Щот тези думи не променят действителността...:-) :-) :-) :-) :-) Щот и вие си викате...Ние сме шестата космическа нация...Но това не променя истината, че "шестата космическа" нация няма българска ракета и има "СССР ски" космонаФт.:-) че шестата космическа нация дори не е в Г100 :-)

65

Анонимен

преди 6 години

Аллахакбаровците преди година избиха сума то свои, резаха главите на войничета, днес празнуват победа на демокрацията?????? Къде ежтази демокрация, анадолци прости? Затъвате в изолация все повече. Рече ли Европа да ви изолира и за три месеца сте на колене. Тогава миже да си правите митинги колкото искате, но те ще са гладни митинги, на хора без пари и работа. Аз си мислех, че ние не сме народ но съседите избиха рибата. Бият ни по тъпота и примитивизъм. И с митинги си дават смелост. Не с наука.

64

ЕС е глупост

преди 6 години

Турция има гръб Русия а Русия има нужда от икономически от Турция .ЕС отхвърля членство на Русия и Турция . Само в Русия ЕС може да се нанесе 5 пъти като размер . Не мисля че ЕС ще отцелее без Русия дълго време .Санкциите към Русия са във вреда единствено на ЕС и България .В Турция заплатите са по големи от тука а в Русия поне три пъти по големи .

63

ZULU

преди 6 години

До ХА ХА ХА ХААААААА-MALEYYYYYYYYY MNOGO LOKUMI RAZTAGAS BRE KOMSI,DA NE SATI UVELICILI NADNIKA DNES,ILI SI POLUCIL VIGLISTA I LOKUM ZA ZIMATA.

62

Анонимен

преди 6 години

До смешкото ХА ХА ХА ХАААААА напъните на Ердоган всяка Туркиня да ражда по 5 деца са от фактите.Турция приблизително население 80 милиона.Кюрди около 25 000 000, Бошняци над 2 000 000, Лази около 2 000 000, Албанци над 1 500 000, Араби и роми над 1 500 000 това са големите цифри.От тук нататък смятаме Грузинци, Арменци, Евреи, Гърци, Помаци и Българи.*** Турция не може да бъде сила, Османската империя е вкарала прът в колелото на Турция, тези изброените са 50% и ще раздробят Турция.

61

1453

преди 6 години

Българските демократчета какво правят бе колеги...Работят ли усилено...работят май бутача на стари жени май ви беше казъл, че ще махнат добавките за стажа, че тези добавки са ви правили по мързеливи...Та ZZP...нашия "умрял имамин" докъто го достигнат вашите живи...Света ще изчезне:-)

60

Анонимен

преди 6 години

Никой не ке да ти чете шльокавицата.

59

Анонимен

преди 6 години

Страхотни са турците, измислили баклавата, шкембе чорбата, ибрика и където стъпили клали и избивали. Лъдият Ердо го обичали?? От страх, като Ким Чен Ир. Не го ли обичат и какво става, затвор, без работа, в Анадолската пустош. Обичат го по задължение, страх и принуда. Като го убият тези които изби и натика юо затворите ще излезе всички за "преврата", реки от кръв ще текат в Истанбул и Анкара. Интелигентните са юо затворите. Един вожд, една партия, един народ? Комунизъм в действие май, а? Му-ха-ха

58

ZZP NL

преди 6 години

До До ZZP от 1453- Tsal svat vi smeye i se podigrava,edna malka holandiya nali vidahte kak ya izhvirli ministirkata na iznasilvaniyata kato ulicna kotka.Kolkoto e evroto dnes, togava ne se hvali naprazno ne pasem treva kato vste ovtse.

57

Анонимен

преди 6 години

Гледах по турската телевизия улиците бяха претъпкани от хора .Това означава че Турция си обича техният водач и всички останали там пучисти и ешропейски ориентирани да го духат под вода .Ние като сме в ЕС защо сме по бедни от турците и нямаме пенсии,армия,образование и всички млади бягат от България .

56

Анонимен

преди 6 години

Мюмюните трябва да разберат, и 180Милиона да са, за съвременните оръжия и технологии ще бъдат просто изпепелени наивници. И кого плашат с тези митинги? Дават си някаква увереност, че са нация. Не са били, не са и никога няма да бъдат! Ще си остана примитивни анадолци които продължават опитите мъж да забременее. Станали са за посмешище и подигравка на цял свят. Мразени и изолирани навсякъде. Просто космати и дзурлести анадолци, нищо повече. Където са минали убийства, разруха и застой.

55

Анонимен

преди 6 години

Браво на турците. Истински патриоти, а не предатели като Далавери и Шкембе войвода.

54

До ZZP от 1453

преди 6 години

Този "умрял имамин" дет му викаш ти:-) за 15 години направи сумати работи...здравеопазване и много други...Този имамин каза one minute на оня евреин в Даос:-), този "умрял имамин" представлява много добре държавата си в чужбина и може да казва НЕ! Този"умрял имамин" дига дори и малкото знаме, което слагат кой къде да застане във срещите на лидерите....А между другото вашите "ЖИВИ демократчета" какво правят щот не ги виждаме и не чуваме за тях...Живи ли са? :-) :-) :-)

53

Анонимен

преди 6 години

Баси смешниците са турчулята! И кво като са такива митинги? Нали знаем, че всичко е нагласено предварително. Не излезеш ли и си враг. Страаааах рез///ньовци ви тресе, защото болника ще ви изгони от работа, ще ви натика по затворите, ще умирГате от глад. Путин го било страх, Европа се тресяха от страх?? Европа е все още е толерантна но е до време. Путин ви пожали за самолета а трябваше да ви изпепели.На косъм беше. Баси народа, останал сам от простотия и религиозност.И вместо наука, митинги??

52

Анонимен

преди 6 години

Ало ХА ХА ХА ХАААААААА ти убеден ли си че всичкото това калабалък е по собствено желание на улицата.Неееее и ти го знаеш че е така, ама жалката ти рачешка душица, не иска да го признае.Нали знаеш че нито си Турчин нито Българин, аз вТурция съм по уважаван от теб.Турция размина Северна Корея, там на смърта на Ким Чен-Ир имаше хора да следят кой как сърби и плаче, ако се преструваш и не плачеш от душа затвор или екзекуция.В Турция работата е същата ако не си солидарен с Ердоган си в зандана.

51

extremist

преди 6 години

СЕГА Е МОМЕНТА КЮРДИТЕ ДА СИ ВЗЕМАТ ПОЛАГАЕМОТО ОТ ТУРСКАТА ТЕРИТОРИЯ

50

1

преди 6 години

Ужасно е когато в една държава врагът е по дефиниция. Турция не отива на добре. Дано само европа на не ни използва като изкупитална жертва !