26

сминдух енд чесън

преди 6 години

Гьобелс е могъл само да си мечтае за днешните пропагандатори.Дали някой се връзва на подобни глупости

25

Анонимен

преди 6 години

Гърция дължат наеми за 100 години за заграбената бг земя в Македония и Тракия.

24

Анонимен

преди 6 години

Гърците заедно с Англия, Сърбия и Франция в 1917 г. изгониха и избиха българите от Солун и сега им се връща.

23

Анонимен

преди 6 години

В гръцките пустини е по-евтино.

22

Баце

преди 6 години

И още нещо да ви кажа, ако си носите продукти от България излиза още по-евтино. Аз например накарах жената една седмица преди да тръгнем на море , като готви почти всеки ден да затваря по един буркан манджа докато е вряща и се овакумява перфектно. След това си хапвахме вкусни гозби с по една салатка или таратор от български домати и краставици. От ресторанти сме взимали само риба щото я правят хубаво, другите неща не са кой знае какво , а струват бая евра.

21

PANAYOT APOSTOLOS

преди 6 години

ГРЪЦКАТА МИЛИЦИЯ И ГРЪЦКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ЗАПОЧВАТ ЗВЕРСКИ ПРОВЕРКИ НА ВСИЧКО НАД ЛАРИСА НАГОРЕ -- И ПО-СПЕЦИАЛНО КРАИБРЕЖНИТЕ СЕЛА, ГРАДЧЕТА И КУРОРТИ = ЗА СОБСТВЕНОСТ, ИЗА НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ ОТДАВАНИЯ ПОД НАЕМ..АКО НЯМА НЯКОЕ ЛИЦЕ НА АДРЕСС, И НЕ БЪДЕ НАМЕРЕН В ТРИ ПОРЕДНИ МЕСЕЦА. ГРЪЦКАТА НАРОДНА ДЪРЖАВА ЗАПОЧВА ПРОЦЕС НА КОНФИСКАЦИЯ НА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ АКТИВИ , В ПОЛЗА НА ДИМОКРАТИАТА = НАРОДНАТА ДЪРЖА..ВА .

20

???

преди 6 години

Тежки данъци ДДС от 9% стана 13% минимална пенсия по 700-900 евро скъпи курорти пълни с българи с 400 лв. заплата.

19

Баце

преди 6 години

Откак сме в Е *** само в Гърция море. Има доста хора които от непознаване или по навик си ходят само на нашето море обаче който е пробвал на гръцкото, после ходи само там. Факт!

18

ХМ

преди 6 години

Журналиста си пише глупости ,а и помага на политическата класа две в едно,че и експлоатирания българин да си живее на принципа на комшията да му е зле.Това е се едно милионери да си говорят ,че са станали по-бедни ,че вместо платинен Ролекс след кризата могат да си вземат само златен.Когато Атовете се ритат ,магаретата ?Та в този ред на мисли българина си е на ку енд ку и докато се замазва с л,,,а реаалната ситуация в БГ и по света ще си е на Ку енд КУ.

17

Getsbi

преди 6 години

Mnogo dobre kazano...bungalo tova e ""gazariqta v sela v Garciq v bungala s produkti ot BG :) zabavno e daje sme6no;0domatki,konservi vsi4ko si nosim za6toto ni e "evtino" v Garciq.

16

турист

преди 6 години

Наел съм самостоятелно бунгало - студио за семейство, Халкидики на 20 м. от частен плаж с осигурен чадър и шезлонги. Бунгалото разполага с кухненски бокс. Поляна с барбекю , градина, детска площадка, сладководен басейн. Всичко на цена 35 евро на нощувка.Не мисля, че е скъпо. А, и не без значение - в радиус от няколко километра няма чалготеки, респ. чалгопитеци.

15

Анонимен

преди 6 години

Когато видя грък да проси или да бърка в кофите, значи наистина са зле!

14

Анонимен

преди 6 години

По всичко личи, че гърците ще напуснат Еврпейския съюзи и ще се влеят в Евразийския, за да дръпнат икономичски и да ходят на евтино море в Крим.

13

Дани

преди 6 години

За какво им е на гърците да ходят на почивка. Те така си живеят- почивайки си.

12

Анонимен

преди 6 години

Според мен заглавието е пресилено. Познавам българи, които за около 70 лв/ден ще почиват при перфектни условия, а тази сума е безпроблемна за гърците.

11

...

преди 6 години

Значи тая статия ми прилича на клозетната лирика! А именно не от всеки напън излиза по нещо! Тука тоя журналист бая се е пънал даже може и кръвонасядания по очите да е получил ама се види, че пак нищо не се е получило! Ама ко да се праи и журналистиката ни е както всичко друго!

10

до 7 от Хм

преди 6 години

Администраторите гърци в Гърция си взимат пак 2 хиляди евра,а колко номера само знаят да източват ЕС ,ако ти бачкаш за някои грък и онзи те лъже колко е лошо си е твоя работа.Аз такива кухи ПР бръщолевенки как ние сме били зле ама видиш ли гърка е по-зле направо им се смея точно приказки на психолози за маниполация на обществото.България е най-зле в цял свят тук имаме огромни разходи и приходи равносилни на Папуа-Нова Гвинея даже и те са по-добре.

9

Nick

преди 6 години

Не знам какво не могат да си позволят гърците, но погледнете градовете им къде са - голяма част от населението живее по крайбрежието, т.е. те реално си отиват на плаж, както някой софиянец си отива до Борисовата градина :)

8

......

преди 6 години

Ето, отново пропаганда, колко гърците били зле, бедни и как ние просперираме и благоденстваме.... Е няма как да се вържем, защото знаем, че нашето дередже меко казано трагично! Стига сме гледали и коментирали гърците, по-зле сме от тях, ама много!

7

некой си

преди 6 години

До ХМЧовек по-добре не казвай нищо, когато не си запознат с реалната ситуация в Гърция. От пръстите ли си ги изсмука тези глупости !?!?