199

Анонимен

преди 6 години

ТАКА СИ И ЗНАЕХ - СПЕЦИАЛИСТ Е ПО ПОЖАРИТЕ.Един от бившите хора на демокрацията.

198

Знаете ли че

преди 6 години

Това грозилище е издигнато от кумунетата на място на паметник на български воини пердашоли яко руските агресори в Македония по време на Първата Световна война?Позор!

197

Анонимен

преди 6 години

Това било сграда, онова не било...дрън, дрън В Берлин в 1949 г. сринаха до основи огромната сграда на Райхсканцеларията, въпреки, че почти не е пострадала от бомбардировките.Хитлер много се е гордеел с нея, казвал е, че е символ на хилядолетния райх.Та и НДК си е такъв символ, най-големият материален символ на социализма.Всеки като я погледне, знае, че е строена от Тодор Живков (или от дъщеря му, това е относително) и си казва: Брей, какви неща строяха при бай Тошо, пък сега - нищо.

196

Анонимен

преди 6 години

Кобургите убиха Стамболийски ; И не сма него - и Стамболов; Гражданската война в България беше за това - да се изрита тая немска династия от Отечеството и да се установи чиста и свята република по заветите на Левски

195

Анонимен

преди 6 години

Пламен Даракчиев е един от тези, които палиха сгради в центъра на София през 1989 г.

194

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен225 Любителските кадри по БТВ показаха пожара и огромният дим,който се извисява над оградата.

193

Анонимен

преди 6 години

Кой беше този Пламен Даракчиев? Да не е някой специалист по пожарите?Пък на снимката няма огън и полицията съобщава само за счупено стъкло. Това стъкло ще да е много важно за функциониренато на крана.

192

Анонимен

преди 6 години

До anonimen 220 През Първата световна война фашизмът още не е съществувал,а Александър Стамболийски го убима руската офицерска мафия у нас,заради това,че обръща България към Западна Европа и започва нейната индустриализация.

191

Анонимен

преди 6 години

До кой какво може 222 Русия е участвала активно в разпокъсването на България,както и във всички атентати у нас.

190

кой какво може

преди 6 години

Фашистите само това могат - да убиват действащи министър председатели като Александър Стамболийски на 14 юни 1923 г. и да правят военни преврати.

189

Анонимен

преди 6 години

До ODESSA 217 Не бъркай сгради с грозни и опасни за хората паметници.От сградите все пак има полза,докато от такива паметници-не.

188

anonimen

преди 6 години

Има ли фашисти, има национални катастрофи. През Първата световна война България загуби 50 000 кв. км територии - Егейска Тракия, Западна Тракия и Македония. Тов е третата по-големина катасрофа в българската история. Меморианите плочи на загиналите от на 1-ви и 6-и Софийски пехотни полкове са зловещ мартиролог на загиналите по безсмислен начин над 115 000 български войници и офицери в Първата световна война - резултат на националното предателство на Кобургът - поручикът от австрийската армия Фердинанд

187

Анонимен

преди 6 години

До ODESSAНе, това го построи една жена... която си почина със съмнителна смърт.

186

Анонимен

преди 6 години

Първо бяха душмани разбойници по планини и гори, после обираха народа, после дойдоха руснаците и ги направиха управници, после законно издевателстваха над народа, после умpеха, после дойдоха техните деца и продължиха делата им, после наредиха унуците им да стават генерали, адмирали, пилоти, архитекти, адвокати, писатели, народни артисти, полицаи, политици, реформатори и т.н. и т.н. Всички свестни измежду другото ги изпратиха в Белене и т.н. И така простолюдието се превърна в "Голямото добрутро".

185

ODESSA

преди 6 години

Бутнете и НДК. Това също го построиха мръсните комунисти. Прав беше Тошо. Това което ние построихме вие неможете и да го пребоядисате.

184

Анонимен

преди 6 години

Kомунисти, кюрди... все същата работа. И в двете групи има хора с еднакви идеологии, има части хора с еднакви ценности, има части хора терористи, има части хора с добри сърца. Има всякакви. Но просто двете групи много си приличат.

183

Анонимен

преди 6 години

Комунистите това могат -да взривят църква, да запалят нещо

182

Колев

преди 6 години

Така е,има ли комунисти има и тероризъм...това им е стара традиция,а и нека не забравяме,че тероризма е създаден от комунистите.

181

свинаря

преди 6 години

Опитът за демонтиране на България не успя.Хвала на партизаните

180

Зозо

преди 6 години

Мръсни комунистически мишки, нищо няма да постигнете! Накрая ще го гръмнат и ще падне като мавзолея.