10

Анонимен

преди 6 години

Простакът квалифицира простащината... Ако не беше жалко щеше да е смешно!

9

Анонимен

преди 6 години

" Родило му се бебе вместо да се радва, да е празник пребива докторката (С МАЗНИЯТ ГЛАС НА БОЙКА) А като ти пребиваше хора за Красимир и Николай Маргините за протекция? *** , забрави от къде тръгна, къофте долно .

8

Анонимен

преди 6 години

Този го съдят защото е бял и учен а * кога Тиквата е расист и слуга на л*е.

7

Анонимен

преди 6 години

Борисов е голям патриот.Да е жив и здрав.

6

The Citien

преди 6 години

Тоя да е нaясно, че времето на лекарския и полицейския и политическия произвол свърши. Имаха 3 мандата да изградят читава здравна и съдебна реформа скоро ще има бити и онодени куки и лекари нека тогава да се оплакват на арменския поп. Търпението ни се изчерпа. Банкянския зеленчук е виновен за целия хаос на всички нива.

5

PD

преди 6 години

И бащицата се изказа по темата. Така е в наше село. Като ти излезе име че сестра ти е лека жена, ходи доказвай, че нямаш сестра. Ударил, бил, набил, пребил са все думи, с различно значение. А утре, когато единствените, по закон, имащи право да квалифицират действията му, доказателствено, не намерят основание за хиперболизираните квалификации по медиите, понеже вече сме обработени и като цяло живеем в несправедливо общество, как ще се почустваме? Точно в този миг, ви манипулират СМИ тата.

4

Въпрос

преди 6 години

Борисов,я кажи за далаверата за обществена поръчка осъществена чрез фирма от Ботуша,близка да Ралица Радова Москова и джуджето Москов,по една случайност нейн мъж?Те така си отиват междудругото-и двамата са ниски като джуджета и дебели.

3

Анонимен

преди 6 години

Защо отказва да му предаде и върне органа нали е собственост на жена му.

2

Съдебната РЕФОРМА

преди 6 години

Пука му на Бочко за медиците. 7 години има пълната власт. Ако искаше, досега да се е оправил. Прави си ПР-че човекът и гимнастика на устата. Днес набързо реши проблемите в образованието, сега и проблема с насилието над медици и готово. Лошото е, че утре даже няма да си спомня какво е лъгал.

1

Анонимен

преди 6 години

Защо досега, когато роми пребиваха лекари, си траеше, бе Борисов? Защото сега този е българин ли?