88

ЧОВЕК

преди 7 години

УЧЕН НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕСТЪПНИК, ЗАЩОТО МУ СЕ ОТНЕМАТ И ЗВАНИЯТА И ТИТЛИТЕ ПО СВЕТА, АКО Е ТАКЪВ.

87

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 100------------------------И лекарката е набила генетика? Не думай!

86

Анонимен

преди 7 години

В държавата на тарикатите министър прецедатели без английски и каквито и да е познания кво очаквате ... Едно време полицай е ставал най тъпия и повтарящ индивид,а днес той е министър щот зад гърба му седят братя с бизнес интереси от отвън и вътре в страната. Това е . По случая няма каквато и да е драма - някъв наркоман разбрал че от плаценти се вадят кинти и решил да я продава но не му я дали и той пребил докторката . В България е икономичекса джунга .."за пари ли , за много ли?"..

85

каунь

преди 7 години

99% от ялите лабуть си го заслужават !

84

Анонимен

преди 7 години

Абе къде са всичките гледни точки на медиите? Защо едностранно се вменява вина на едната страна? Дайте да чуем версията на другата страна.

83

Анонимен

преди 7 години

Да се научи на уважение към пациентите и към тяхната собственост....Ех тия лоши доктори!!! Ами този учен генетик защо е завел жена си да ражда при тях? Защо не я е изродил направо в генетичната си лаборатория? Тъкмо щеше да използва плацентата още топла топла.

82

цветанов

преди 7 години

пишман учен - просто нагъл бандит

81

докато умните се нау

преди 7 години

опитали се да му обяснят, че има процедура по която получваваш органите си... в противен случай се изнасят. Дори на децата е известно, че плацентата е доста скъпа работа.Та обяснили на грешния психопат, че органите дето са взели не са точно негови... и той откачил. "Свестните у нас считат за луди"..Повече луди да има, че в този народ само овце останаха, от най-смотания *** подбрани - евроатлантици били. Градили светлото демократично бъдеще върху кокалите на една изчезваща нация..Амин

80

Анонимен

преди 7 години

До Frenski magistratБратко, пиши на кирилица. Иначе народът ще си остане неинформиран и неграмотен.

79

Анонимен

преди 7 години

До мислещ--------------Мислещи постнеандерталецо - по цял свят / в т.ч. - и у нас!/ обработват плацента и я предоставят на родилката само след официално заявено желание от нейна страна, направено по установения законов ред преди раждането. Никъде няма да предадат плацентата на вилнеещ баща, сетил се за нея в последния момент!

78

Plot Twist

преди 7 години

Държал е 22 иракчани за да прави с тях генетични експерименти ...

77

Анонимен

преди 7 години

Институтите по света плащат добри пари за плацентите. Затова лекарите си ги продават на черно и си докарват добри пари. Бащата може да не е искал тази плацента да отива някъде. Може да е искал да я изгори, даде на кучето или хвърли в задния двор. Негово право е. Утре ще отрежат крака на бебето щото видиш ли така са решили. Малко бой е яла. Трябвало е повече. Да се научи на уважение към пациентите и към тяхната собственост.

76

Анонимен

преди 7 години

До 88 ЗАЩО да не е учен. Може сам да си използва знанията и финансисти, както си реши.

75

сминдух енд чесън

преди 7 години

Случая изглежда като сюжет за филм,този може и да е гений,а може и да е по извратен от д-р Менгеле ,но истината вероятно тепърва ще излиза наяве.

74

Анонимен

преди 7 години

Гагова гледаше и мойта жена, сериозен специалист е а тоя е пребиване!

73

Анонимен

преди 7 години

От всичко се прави пари , кой умее. Може и от оборски тор. От урината на кравите на запад правят козметика. Всеки фермефер е събира.

72

Сократис

преди 7 години

Кой титулова този несретник с титла "учен" ?! Какво точно е завършил, каква магистратура е специализирал, каква докторантура и съответно дисертация е защитил?! Къде е бил асистент и с каква степен и какви научи публикации има?! Все маловажни и излишни въпроси за един журналист, но иначе за сензацията безотговорно му се слага етикет "Учен"... Да работиш в лаборатория пък била и генетична не те прави по никакъв начин учен.Плацентата му е трябвала за всичко друго, но не и за научни цели.

71

мислещ

преди 7 години

До неадерталците по-долу. В цял свят замразяватва по желание пъпната връв и плацентата заради безценните стволовите клетки, но тук се води биологичен ***. И като гледам се е получило царят дава, пъдарят не. Щом директора е разрешил - царят, докато пъдаря - битата лекарка е решила, че тя коли и беси и не е дала.

70

Анонимен

преди 7 години

Аз ако не получаа следващият месец плацентата на жена ми ще ви изкъртя главите на всички участници в схемата като на кучета.

69

до 68

преди 7 години

" За жалост болничните заведения са превърнали това в бизнес" Мноого късно се усетихте най малко с 26 години ! Оше 89 та 9о та кат се почна дса им се дават право на лекарите даси правят частни кабинети се видя що за демокрация и дране ще пада. "ела в моя кабинет и ше оправиим нещата" колко много пъти тая реплика съм я чувал... Това е братя толерасти, направиха ви на парчета месо за продан ,ама нали се сещате на английски как е "пациент" - пейшънт / търпелив/ така че ше търпите рязането