57

нали!

преди 6 години

То и гаргите могат да летят, но не могат нищо смислено да кажат или свършат - та и Радев така! Много дрънка, но нищо смислено не прави!

56

:)

преди 6 години

Боко видя, че Радев има 2 пъти по-висок рейтинг и отиде да се отърка в него. Много жалък нарцис излезе това момченце. Но на *** народ - *** Премиер.

55

факт

преди 6 години

До германофилТато в края на царуването си е водил сепаративни преговори по време на лов с франц-йозеф щраус за евентоална баварска колония да станем........

54

Влади

преди 6 години

Ще си поделят комисионните и всичко ще е цветя и рози. Обаче...

53

Анонимен

преди 6 години

честито на печелившите

52

ODESSA

преди 6 години

На фотото има само един генерал. Познайте кой е.

51

Boko bo

преди 6 години

Радев не е глупав мъж и знае, че едно ръкостискане с Борисов е като целувката на Юда. Борисов е заядлив, злопаметен и определено страда от месиански комплекс. Няма начин нормален и уважаващ себе си човек особенно пък и президент да не забелязва това. Битката тепърва предстой, но е ясно кой загуби първият рунд.

50

sante_dog

преди 6 години

Бойко не може да избяга от ченгеджийските схеми за доброто и лошото ченге...

49

Анонимен

преди 6 години

Евала на Генерала как ги тапи - "Радев обясни и че Цветанов трябва да свикне с мисълта, че политици може да се срещат и без него." - хахахБраво Генерале, продължавай все така :))

48

хаил

преди 6 години

До АнонименОт баба ми съм 4увал, 4е през коледните празници всяко семейство е приемало по няколко немски войници.

47

ти_пък

преди 6 години

До Футуролог: пак плещиш пълни глупотевини !

46

Анонимен

преди 6 години

Дайте му на Боко да се снима и да реже лентички и за друго не го търсете.Сега и мачлета не може да играе,защото тигрите влязоха в А група и няма как да го картотекират за футболист,освен ако не подаде оставка,де.А дано,ама надали.

45

Анонимен

преди 6 години

До германофилКолко германци са хранени в тез къщи знаеш ли? Във всяко село са ги хранели безсплатно!

44

генчо

преди 6 години

До Ганчоне се излагай ве брато ! Цветанов не прави нищо без Борисов да го насъска и сега е така! ся Бокича хитрува селската и се появява на бял кон че снимка си прави ама истината е че прави хлъзгави номера ако мине и докъдето мине - Бокича пак ше подлее вода на Радев няма как да е друго яче , ако не за самолетите то за нещо друго ше го подхлъзне таква му е играта на него от бая години време

43

Анонимен

преди 6 години

Ами да то това в Асеновград е дребен битов скандал който е под достойнството им да се занимават с него.

42

venix

преди 6 години

Събрали се да решат кой от къде ще краде, да няма конфликти на интереси. Яхнали народа си като куцо магаре, болен здрав да носи. Само един ден е нужен цялата страна да не иде на работа, за да разберат кой движи колата, наречена България.

41

Анонимен

преди 6 години

ЛИЦЕМЕРИЕ ЗА ПРЕД НАРОДА ! АКО БОРИСОВ Е ИСКАЛ НЕЩО ДА НАПРАВИ ДА ГО Е НАПРАВИЛ ДО СЕГА. ЕДИНСТВЕНАТА МУ ЦЕЛ Е :ТРУПАНЕ НА МИЛИОНИ....НА ОНЯ СВЯТ ЛИ ЩЕ ГИ НОСИ. ТУПА ТОПКАТА ,РАЗТЯГА ЛОКУМИ ,ЛЪЖЕ БЕЗОГЛЕДНО И РЕЗУЛТАТИТЕ НАРОДА ВСЕ ПО -БЕДЕН И НЕДОВОЛЕН А ВЛАСТИМАЩИТЕ ВСЕ ПО-БОГАТИ И НАГЛИ !

40

ганьо

преди 6 години

ако Радев и Тиквата се сбият на кого залагате аз залагам на президента да му вкара на *** охранен 2-3 хубави крошета и един крак в зъбите , разбира се ше ми е интересно мача да е напрегнат и *** да върне :)))

39

Ганчо

преди 6 години

Евала на Б. Борисов. Наистина се е научил на дипломация. Много хитро го забоде на Цв.Цв.Май нещо става в ГЕРБ. Да не се разцепят като демократите. Вярно е, че всички от ГЕРБ са в Народното събрание защото Б. Борисов ги е избрал, иначе са незнайковци и никой не би им обърнал внимание, камо ли да ги избере в Народното събрание.. Ходът му с Президента е гениален.

38

до_Русфил

преди 6 години

абе защо изкривяваш всичко човече???... не зная кой истински българин освен теб да иска да сме нечия колония