21

Край

преди 6 години

Затварям очи. Виждам Ботев, Левски, и Филип Тотьо водят протеста в Асеновград. Носят найлонови бутилки от по 2л. каменица. Бенковски на мощен мотор с изкривен номер без ауспух води хвърковатата чета. Зад него на мотора гледам Райна. Райна Княгиня. Сега и викат Рони и тена и е равен - от Аспровалта.Дали не трябваше да избегам 90те.

20

до 31

преди 6 години

хахахах. Не е сложно човек да пътува вече бе момче. Отиди в Гьотеборг и виж сам. Ако те мързи, потърси в google. Има статии по въпроса - напиши crime rate in Sweden да кажем и ще ти излязат чудни неща. Между другото в Швеция имат най-високото ниво на изнасилвания на глава от населението в цяла Европа. Познайте от кого- арабите отново. Дано да не стигнем и ние техния хал.

19

До 35

преди 6 години

Мисля,че ироничните коментари не са от българи.И някои други етноси седят пред компютъра и провокират справедливия гняв на хората.

18

Anonimen

преди 6 години

Вече пети ден властта мълчи и само охранява гетото.Така ще бъде докато хората се уморят да протестират и после-пак същото.Къде е сега да го чуем доктора на всички науки,генерал-батман Бойко Борисов.Или за него проблемите в страната не са важни.Той оправя международното положение.

17

Анонимен

преди 6 години

Тука някакви иронични коментари има, не знам какви си били протестиращите. Не знам не осъзнавате ли, че хиляди българи ежедневно са под терора на ***. Бият, крадат, изнасилват, убиват.И вместо да излязат и те като българи да защитят народа и страната си, те взели иронични коментари да пишат. Сигурно и по време на Априлското въстание е имало такива Ентелигенти, които са се гнусяли от собствения си народ и са говорили на гръцки.

16

Край

преди 6 години

Тоя път моторетки - следващия мажоретки. Те това е протест на гневни хора.

15

Анонимен

преди 6 години

Браво на хората. Има някакъв останал дух в този народ. В Швеция като бях в Гьотеборг, арабите бият е ограбват шведите на улицата и те даже не смеят да се оплачат. В центъра на Гьотеборг след 8 часа вечерта бял човек не смее да излезе. Жалък край на един велик народ. Дано ние да успеем да имаме по-добра съдба.

14

Край

преди 6 години

Чрез КТБ вашите политици от всички "партии" откраднаха от всеки един българин по около 900 лв. - общо 4.5 млрд. ваши пари. И го направиха по толко левашки начин че във всяка държава щяха да ги избесят по стълбовете. 90% от мойте българчета братчета обаче не го вденаха а 9.99999% си трайкат щото гепят пък от друго.

13

Виготура

преди 6 години

Достатъчно е да видим как протестират свободните хора в страни като Гърция, Франция, Германия, Испания, Великобритания и как нашите мъжленца страхливо се движат в *** колони, определяни от куките. ОВЦЕЕЕ СКАПАНИ!!!!Кога ще видим агитки и рокери пред парламента, където са истинските ни проблеми и където покровителстват мизериите на ***????? КОГА?????

12

svetlio

преди 6 години

Ще победим с толерантност Плевньо ще потвърди!!! :D

11

Анонимен

преди 6 години

Свобода или смърт...я извадеде самарското знаме и одете на шипка. Това българина още не може се отърси от робската си психика и комплекси. Даже не знае как да протестира. Кот стане се "българи юнаци" и "боят настана" на славито .. да ме е срам ги гледам.

10

Булгар

преди 6 години

Ганьовска работа! Те 30 години корумпирани политици им съсипаха живота, затова не протестират, тръгнали да се перчят за глупости. Абе българин му кажи и не го обиждай повече!

9

PD

преди 6 години

Започна кампанията по паниране на мозъци. На господарите, е нужна тълпа с националистически заряд. Значи времето наближава. И умната, да не стане накрая, че сте играли, за грешните стопани.

8

Анонимен

преди 6 години

Оставят си децата да им ги храниме и гледаме в институциите, и си правят следващите. Защо това се допуска? Не трябва ли да работят и да плащат?

7

край

преди 6 години

Протест с плюшени мечета, байраци и найлонови бутилки бира. Братчета българчета направете си държавата не са ви ромите проблем. Военно обучение за всички български момчета за по 6м. не щете. Искате купон, кебапчета от пилешки клюнове и свински кожички. Политиците ви крадат и ви го казват в очите и ви се подсмиват като няма камери вие мислите че дъжд ви вали. мечтите ви опират до европрограма за " къща за гости" СТРЕСНИ СЕ ПЛЕМЕ ЗАКЪСНЯЛО.

6

Браво на тези хора

преди 6 години

Това е цвета и гордостта на българския народ.

5

Анонимен

преди 6 години

защо гласухте за ГЕРБ бре ?Не виждате ли че точно те сега спират народната воля ???

4

Митака

преди 6 години

Момчета полицаи и Вие сте българи. Пуснете протестиращите, направете се, че са ви пробили кордона. Най-много да ви накажат с едно мъмрене, което лесно се обжалва и пада като наказание. Подкрепете си народа момчета, знам че го искате и Вие.

3

Анонимен

преди 6 години

Оставка на кмета. Трепери само за поста и кесията си. Той не изпълнява задълбенията си на кмет а брани само поста си и кесията си.

2

Анонимен

преди 6 години

Всяко чудо за три дни. Ще повикат, ще попеят хората и ще се приберат по живо по здраво вкъщи.