125

Анонимен

преди 6 години

Все ви се чудя - как си представяхте краят на ВСВ за България... да ви кажа - даже прекрасно се е развило, предвид че сме губеща държава. Гледайте други губещи държави какво им се е случило...Или вие искате хем да загубим войната, хем да ни третират като единствен победител. Реализма ви къде е?Жалкото е, че сега уж сами си определяте бъдещето, а нещата са в пъти по-зле! Събудете се, че може да стане прекалено късно.

124

Анонимен

преди 6 години

"Освободителите" ни дадоха много:КОНЦЛАГЕРИМАСОВИ УБИЙСТВАЗАГРАБВАНЕ НА ЗЕМЯТА ОТ СЕЛЯНИТЕНАРОДЕН СЪДМУМИЯТА НА АЛКОХОЛИКА ГОШО ТАРАБАТАНЕВЪЗМОЖНОСТ ДА ПЪТУВАМЕОПАШКИ ЗА ХРАНА И ДРУГИ ОСНОВНИ СТОКИРЕЖИМ НА ТОК И ВОДАЧЕРНОБИЛЛУКАНОВ, ВИДЕНОВ И ТЕХНИТЕ ЗИМИ

123

Анонимен

преди 6 години

Социализмът е най-успешният период в българската история, няма две мнения по въпроса.

122

Анонимен

преди 6 години

Някое пубертетче дръпнало масурче и надраскало паметника, вие тука се изпотрепахте...

121

Българин

преди 6 години

Някоя тинейджърска гаменска групичка се е ентусиазирала да драска по паметници на културата, след като си е взела редовната нощна доза наркотици. За съжаление такива са бъдещето на България.

120

Анонимен

преди 6 години

То си пише бе - от признателния български народ.Аз съм признателен. Вие като не сте - начи не е от вас. Какво пищите като госпожички? Не може само да ви угаждаме за гей парадите. Трябва и на нас да угаждате. Вие си правите гей парад, ние си имаме паметник. Дерзайте!

119

Анонимен

преди 6 години

Паметника на съветската армия е най-големият паметник в София, но именно той е срам и позор за всяка уважаваща себе си държава, защото е символ на безграничното васално подчинение на една "партия" към една чужда империя, и който няма никакво историческо оправдание за по нататъшното си съществуване.

118

Анонимен

преди 6 години

Всяка държава, в която има здрав ред, е в подем.Идеята в толерантността евроидентичността е да сме слаба държава и обезкървен народ.По-важното е, че при поляците например не се получава мероприятието с обезкървяването, а при нас-се получава.Изводът е, че всеки човек и всеки народ си заслужават съдбата.

117

Анонимен

преди 6 години

до126 BG гражданин. Докато плюехме и плюем близкото си минало, вместо да погледнем и прославяме цялото, ни ограбват всичко, което е останало от Родината ни!

116

Анонимен

преди 6 години

След разрушаването на мавзолея на "вожда" остана пометникът на съвеЦката армия и бетонния бункер "Бузлуджа", както и "Альоша" в Пловдив да напомнят на българите за патологичната лакейска психика, граничеща с перверзия, на бетонните комунистически глави и техните наследници към Кремъл.

115

Анонимен

преди 6 години

Кой мисли за БКП цели 30 години след разтурянето на БКП? Ами бившите слуги на БКП, сега първи евроатлантици, разбира се. Нормалните хора си живеят живота, сърдитите п.а.р.ц.али само назад гледат.

114

Анонимен

преди 6 години

Едно признавам на евреите, може и да са зло-деи, но са задружни.БГ мъже в повечето случаи са с дълбока мозъчна тестостеронова интоксикация.Светът все още е мъжки и държавата е отражение на качествата на мъжете и.В този ред на мисли не се притеснявам от нови заселници.

113

Анонимен

преди 6 години

все ми е тая да го бутат на съветската армия все тая!!!НО ТОВА, ЧЕ ГЕРБ СЪСИПА ПАМЕТНИКА 1300 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ КОЙТО НЕ Е НА БКП И НЕ Е НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ Е ВАРВАРЩИНА!!!ГЕРБ СА УБИЙЦИ ТАКИВА СА БИЛИ И ТАКИВА ЩЕ БЪДАТ А ТЕЗИ КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯТ СЪЩО СА УБИЙЦИ!!!

112

пушкин

преди 6 години

искам да направат евгений бакърджиев кмет на софия за един ден - да бутне тая мерзост! - я памятник воздвиг себе нерукотворный

111

BG-Гражданин

преди 6 години

Докато стоим закичени с подобни паметници, които увековечават "славата и величието" на съвеЦките ни товарищи, едни наши комшии ни откраднаха историята, като си направиха паметници на повечето български царе и светини, които припознаха като свои...Така че паметници като тези на съвеЦката армия и Бузлуджа, ще си стърчат като надгробен камък, на поруганата ни история и ще гледаме, как Альоша е поставил бетонния си ботуш в/у един град с хилядолетна история, като Пловдив, за да маркира територията си

110

сериала България

преди 6 години

Василев моли се брато да се роди новият немски лидер-което едва ли ще стане иначе дупе да и е яко на Германия която познаваш и френски няма да има *** не става за лидер .Като се замислим предишния лидер е АВСТРИЕЦ-насочи се натам

109

Lothbrok

преди 6 години

В тоя на ред на мисли защо не бъде построен и един паметник на Хитлер и райха в България? Хитлер ние помогнал да си върнем Южна Добруджа. Правим успешни войни срещу болшевиките. Откъде на къде ще има комунистически паметници, а на райха няма да има, а?

108

Анонимен

преди 6 години

То няма лошо всеки да си казва мнението, но в гето стил показва нивото на изказващите се. Говорят само немите, слушат само глухите и гледат само слепите. Власт не се дава, тя се взема. Вече е много късно да се съживява каквото и да е. България мина от планов социализъм към див капитализъм.Ако няма война на Балканите, може и да се запази някаква територия с "българско" самосъзнание, но всичко трябва да се гради наново.

107

маилс

преди 6 години

Директно да насипя да яде на всеки които ще се заяде за правописа-ми новите телефони са хуиня,пръстите ми са дебели ,а и тука има тука няма и ти ще доидеш на бащиния си .Благодаря за вниманието

106

маилс

преди 6 години

олелке ведно ли толкова тор сте ИЗДРИСКАЛИ ли по въпроса-като сте толкова отворени хеитъри кво правим с затвоената от 30 години братска могила в ПловдИв-тя е воинишки паметник точно като паметника на ,дори и да не ви харесват склуптурите не можеш да унищожиш от раз всеки склуптор или художник от оня период,а на практика това е публична общинска собственост-кво ще я даден на поредната мутра за гараж ли ???