18

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Доволен съм, че политик от ранга на Борисов е начело на държавата... - и няма да се наложи старият хъш да отваря сандъка с левското знаме, сабята френгия и чифтете пищови... - а тоя вълчи глад на комунистите ми е до болка познат... - спомнних си гладните години в една влажна механа в Браила...

17

СПрете ХЕМУС

преди 6 години

Северна БЪлгария предупреждава че продължаването на ненужната вредна и опасна магистралка ХЕМУС застрашава оцеляването на огромни важни региони пазени несъзнателно от флората и фауна а която ще бъде тежко повредена з а хиляди години.Не е ясно терористите около БОрисов какви милиони ще откраднат от този нагло вреден обект но обекта трябва д а бъде блокиран след ябланица подава региона ЛОвеч,Плевен Търново.В Северна БЪлгария хора няма . Има два главни пътя които са предостатъчни .

16

Анонимен

преди 6 години

Ваше Кръгло Величество, заради тиквата Ви не се вижда никаква перспектива.

15

Крадат милиарди

преди 6 години

У нас крадат десетки милиарди от народа годишно..Тези около Борисов и другите менкани на власт след 1989 година имат переспектива другите сме на отвъждане.Отработили са перфектни схеми з а ограбване на хиляди милиони през Оперативни програми към доказано престъпни министерства и ведомства.За вили с джипове ,яхти ,басейни крадат милиарди от народа и ги подаряват на избранници по списъци от МИнситерство на земеделието и горите ..за пенсии и заплати пари не дават от тям не могат дакрадат

14

Имигранта

преди 6 години

Абе първо си оправи държавата,тогава давай акъл на другите бе......

13

Анонимен

преди 6 години

Е тоя плешивия престъпник и дясната му ръка Валери Симеонов пратиха стотици полицаи да бият българи и да пазят ромите в Асеновград от справедливата народна ярост!

12

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Боко ша стане...държавник,след 10-сетото си...премиерстване.Това каза Баба Ванга преди да се...пресели в друг свят.Пропусна най...важното;за кой...свят става въпрос,че още много има да...чакаме.

11

Хахахахахахха

преди 6 години

То бодигард,то пожарникар,то каратист,то футболист,то тенисист,то ловец ,то велик магистрален и тоблоизолационен строител, абе това не е човек това е господ!!!Ооооо ,влики вожде добре че беше дедо Тодор тъй щеше да си пожарникар някъде из Тополовградско да се криеш зад пожарната и да развиваш крана на водата докато колегите ти гасят Сакара!

10

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До МРАВКАПрава си, Борисов не е никакъв политик... - той е ДЪРЖАВНИК... - а за това, че не виждаш какви ги върши нямаш вина... - защото си мравка...

9

Еврогей

преди 6 години

Кои са тези "ценности"?????Може ли някой най-накрая да обясни?????Освен че се унищожава националното мислене и се задължават нормалните работещи хора да издържат едни роящисе тълпи неработещи престъпници???????

8

кака Кури /г-жа Лъжа

преди 6 години

До Алекс"Боко кажи нещо за Асеновград, за твоите роми !"...-------------------------------------------------------------------------------------------------------Моля, моля... - ромите са си наши и не ги даваме на никой... - без тях изпадаме от парламента...

7

плана Моисей

преди 6 години

До АлексЕвропейско или еврейско бъдеще?

6

Анонимен

преди 6 години

С други думи - отказваме се от историята си, за да подкрепим антибългарските македонисти за ЕС! Пишман демократите се оказа по-големи предатели и от комунистите - ФАКТ!

5

Анонимен

преди 6 години

до *** НиноваПроста си да!

4

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Търси се писател от ранга на Симеон Радев, който да опише новия строител на съвременна България...

3

пенсионер

преди 6 години

До АлексБОКО ДА КАЖЕ ОЩЕ НЕЩО ЗА ОБЕЩАВАНИТЕ ОТ ЕДНА ГОДИНА 2.8 % ПЕНСИИ!

2

барутен погреб

преди 6 години

това ни е съдбата! това ни е и перспективата

1

КУРнеля Нинова

преди 6 години

Много съм проста!