8

вон

преди 6 години

До Нацепен от Несебър: А.а.а, разбрах. ЕС-чиновниците са презастроили нашето Черноморие и превърнаха Златните и Слънчев бряг в места за мутри, чалга и алкохолен туризъм. И същите чиновници карат местните по морето да бият слепи хора.

7

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

6

?

преди 6 години

А защо не проверят качеството и цените в руските магазини в България? Или ония са "братя" и могат да продават каквото си поискат без да ги тормозят някакви си проверки...

5

Нацепен от Несебър

преди 6 години

Нищо не прави властта,защото монополистите плащат добре за мълчанието.А на ЕУ му дреме на *** за това,нали и административния му апарат е на хранилка пак при същите.За това им трябвахме ва ЕУ-да събираме най-низшата класа туристи,най-низшата храна да ядем и най-най-низшите заплати да взимаме.

4

веп

преди 6 години

Болшевиките плюха, плюха по "гадните европейци", които ни продавали скъпо храната. И никой не зацепва, че цените се определят в България, от българи.

3

Анонимен

преди 6 години

Toва започна още 1985 г когато вкараха Гърция, Испания, Португалия и др в ЕС. Но българина си е екстра ***...

2

Анонимен

преди 6 години

Типичен българин . Беден и колониален обаче има претенции да яде най-скъпото на ниска цена.Или да си поръча стока и услуга и да иска да е високо качество на ниска цена.То бива да сте толковаха нахални ама то вашето вече...

1

Попов

преди 6 години

Храна второ качество за народ второ качество!!! Какво да очакваме когато ние нямаме самоуважение!?!?