146

ес

преди 6 години

До горскияГорски, стига си говорил глупости! Защо сме във валутен борд?

145

терминал

преди 6 години

Много искам да остана,ама немам желание. Който мисли ,че ако остане тук ще просперира е *** и мазохист откачен.

144

до 157

преди 6 години

Те от мама и тате да се отделят до преклонна възраст и да поемат живота в свои ръце , ти ги прати в чужбина, където дупе да им е яко и да разчитат единствено и само на себе си, да не говорим ,че се изисква смелост и адаптивност ,каквито повечето от мрънкащите тук нямат.

143

Анонимен

преди 6 години

Че ние сега сме не повече от 6 милиона :))) Тия и журналята ни взеха съвсем за канарчета

142

Teen

преди 6 години

Изобщо не ми дреме дали ще ми наскачате. За мен територията българия не означава нищо. Ъъъ, освен прокълнато място на което съдбата е решила да се родя. Тия, родина, отечество ... ми, не е за мен. Отечество ще имат децата ми тепърва! Приет съм в Хелзинки. Изобщо не съм наясно дали бих се прибрал и за почивка тук. Ъъъ, казах ли ви, че не ми дреме дали ще ми наскачате?

141

трап

преди 6 години

Срахме си на държавата и сега излизаме.Последния да пусне водата.

140

Анонимен

преди 6 години

В България никой не уважава богатите и успелите, защото всички знаем как се става богат у нас. Черната завист не прощава. Докато това не се промени, бъдеще няма.

139

анонимен

преди 6 години

Който смята, че в чужбина всичко е наготово, да поживее там, не само като турист, да си прави изводите. Тогава ще получи обективна преценка

138

СКОРО

преди 6 години

Вдигнат ли заплатите до тези на Депутатите или поне на Общинските Съветници , Младите ще се върнат заедно с Децата си .

137

хм

преди 6 години

До до ХАХАХА Да не би да твърдиш, че тези които сме останали сме глупави, прости, без образование и т.н. ? Ти какъв си ?

136

cazzo duro

преди 6 години

"Всеки народ си заслужава правителството". Не съм го казал аз. Само мога да допълня: "И съдбата също". За мен лично думата "народ" употребено за България не е на място.Робско племе. "Наведена глава сабя не я сече"-поговорка от българския етнос. Срам.......

135

Анонимен

преди 6 години

Да наистина късно е за тези стати връщане няма, пишете там за шведите как ще ги обучават и ще работят,обпазовайте ги папа интегрирайте

134

PD

преди 6 години

Е,Обикаляй, кой те спира. 2017 е. Но казал е мъдрия народ Български, каквото посееш, това ще пожънеш. На чужда жътва искаш. Давай! За такива има и друга поговорка. В отворена пещ, хляб не се пече. И за безплатното сиренце знаеш нали ...Нищо 2017 е, може и да минеш между капките, щото бурята иде!

133

горския

преди 6 години

Е как така нали ГЕРБ от 8 години реформи правят-здравеопазване,полиция,пенсии,демографска криза...само за това говорят само че вече на хората им се повдига...това са много години с отново дадено доверие,но отново напразно!Печатарят Тодор ще излезе по добър в правенето от пожарникаря Бойко.

132

до ХАХАХА

преди 6 години

Значи без умните, коректните и принципните, искащи да се образоват и да има ред и справедливост ще ти е по-добре? КАКВО СИ ТИ, БЕ?

131

Е..

преди 6 години

Патриоти, господари, основаване на държави..бре.Вижте календара, 2017-та година е. Това което е било преди, е минало-свършено. Изминалите години и старите времена няма да се върнат. Отидете и се разходете извън границите на България, вижте малко свят. Живота е един, после вече няма. Ще се сърдите на стари години, че пенсията е малка, жилището е за ремонт, здравето е разбито от 50-те години "бачкане". Науката и образованието са движеща сила, очертаните държавни граници на глобуса са изкуствени.

130

PD

преди 6 години

И на малодушните да кажа! Стига сте ревали на чужд гроб. Дали ще я бъде или не България, още не е решено. На страха очите са големи. Без бой няма да се дадем. Който носи душа мъжка, той сабя точи. И чака, кога му дойде времето. Който сърце има, ще чуе зова на свободните и няма да избърза, нито закъснее. Останалите филмари! курбан ще ви правят, в чужди интереси. За умни се мислите ала акъл нямате, щом това не го разбирате. Само хитреете, но хитрата сврака ...с двата крака в батака.

129

PD

преди 6 години

Който е роден да води дружина, и с пет юнака пак ще бъде.Който иска да служи на скъпо платена служба, ще си намери богат господар. Родения да пълзи, не може да лети. Това е от соя. А основателите на Третата Българска държава от сой бяха. Модерните времена объркаха главите на много народ, но и соя им е слаб, а вярата малко, за това воля нямат, да се преборят с проблемите. Нищо поне нож в гърба няма да ни забиват, когато ми дойде времето, са премерим сили с Изсметкярите.

128

Хахахаха

преди 6 години

Да изчезват предателите безродни. Без тях тук ще ние по-добре. Не искаме хора с мъртви души и липса на всякакъв патриотизъм.

127

Обезбългаряване...

преди 6 години

5000 напускат и отват да работят или да учат. На тяхно място веднага се интегрират 5000 във "Факултето","Столипиново", "Максуда" и хиляди квартали с "бъдещето на България"!Така за година 60 000 умират, 60 000 емигрират и 1/2 от новородените са от тия, които нито работят, нито учат , нито емигрират. Завладяват ни! Тази земя-не е моя земя, тази земя, простете, е чужда!Остава като жабите да прокълнем и да умрем!