16

Анонимен

преди 6 години

До 27Какъв е твоя принос? Да критикува всеки може, даже и такива като теб със IQ на зелка! Не си в състояние да са информираш ама плямпаш.

15

Анонимен

преди 6 години

До да живее СУЛТАНАКой е този, когото наричаш Султан-Анел?Сигурно пропускам нещо и не можах да разбера какво искаш да кажеш.

14

Анонимен

преди 6 години

До БГ - патриотПлатен *** - еничр!

13

Анонимен

преди 6 години

Валерянаа и той с мъжете .... тихо че кон че боб че нам кво си ... да оди му го каже на слънцето на бедрум на уше му загрее вратлето резко :)))))

12

вход свободен

преди 6 години

Довечера, в кварталната кръчма, в присъствието на пожарникаря, Валери Симеонов ще изнесе лекция на тема: "Как да биете българо-турските бабички по границите?" Ще има практически демонстрации. За всички от герб вход свободен.

11

изрод

преди 6 години

На този фашист трябва да му се скубе миризливата перушина...?вижте го хубаво драги ми сънародници,този грозен и *** фашист ще се бори с демографската криза като внася нови българи от африканската Еритерия......е гати пропадналата държава до къде достигна че да ни управляват без мозъчни същества-фашисти

10

Анонимен

преди 6 години

До СЪД и ЗАКОНПиши на български неграмотнико .

9

Antropolg

преди 6 години

Valeri a ti ot koy etnos si?Kato te gledam po tzaren si ot onya etnos.

8

Алуууу

преди 6 години

Обединените крадци-фашисти-опитомени патриоти и за два гроша продадоха бедното и изчезващото се бг стадо......*** крадливо къде са парите от кокошкарската ограда ...долен и нагъл крадец и продажник

7

Чае шукари

преди 6 години

Тоя като му гледам боята, физиономията и начина на говорене ми е ясно от кой етнос произлиза, лъже като ром и краде като ром.Нека да обясни на народа колко милиончета глътна покрай строежа на оградата и също така да каже колко милиончета е прибрал от това, че командированите на границата полицаи ползват негов хотел.

6

КЪШ ВЪШ ЧУПКАТА

преди 6 години

ПсевдоПатриотите-Фашистите-Обединените крадци ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на майка БЪЛГАРИЯ......този не българин е СРАМ и ПОЗОР за Европейска БЪЛГАРИЯ....къде е ДАНС,ПРОКУРАТУРАТА,ЦАЦАРОВ и ще позволим ли на фашистите да запалят чергата на родината ни БЪЛГАРИЯ.......

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3DRUGARU ROMITE SA RABOTLIVI I RABOTYAT ZA DOBROTO NA BALGARIA,A VIE NAPUSKATE RODINATA SI,ZASHTOTO NE YA OBICATE.BADESHTETO NA BALGARIA SA ROMITE--ZVETYATA NA PRIRODATA.

4

СЪД и ЗАКОН

преди 6 години

Този *** фашист защо още е на свобода,лидерите на фашистките партии-банди на съд и затвор за денонощтното насаждане на етническа злоба и омраза в Българското общество.....а за терористичните си действия на границата срещу мирните изселници ще се плати раномили късно...прошка нема да има за такива мръсни парцали катонтози на снимката

3

Анонимен

преди 6 години

Вярваш ли си, като ги говориш ?

2

Анонимен

преди 6 години

SAMO G-N SIMEONOV MILEE ZA BALGARIA.

1

Анонимен

преди 6 години

Но това не му пречеше на този нахалник да бие хора от друг етнос на границата. Много бързо стана културен.