16

Анонимен

преди 6 години

Още немога да се начудя, как прочетох цялата статия на един дъх. Добрееее, добре!

15

ivailo1403

преди 6 години

Браво Днес ! Много интересна история...

14

анонимен

преди 6 години

И как се издържа в България?Това е поредната лъжа колко добре живеем,ама никой не мисли.

13

Анонимен

преди 6 години

Чудесна статия, чудесен Макс!

12

Анонимен

преди 6 години

v balgaria se givee mnogo po-dobre ot zapadna evropa.v zapadna evropa s 200 evro na mesez si martav.v balgaria s 200 lv. si giveesh kato zar.

11

Анонимен

преди 6 години

Този германец явно още не се е срещал с тукашните шведи. Няма да издържи дълго, ако започнат да му идват на гости.

10

Демократ

преди 6 години

Тоя очевидно е някой некадърники и мързеливец койти иска да *** капо при комунизма и не му се работи. Навсчкъде има хаховци и неудачници. При капитализма и демокрацията успяват само тези които работят здраво за фирмата и за работодателя, работят пряко сили до изнемогване по 10, 12, 14 часа, а мързеливците мизерстват. Демокрацията с капитализъм е най-добрата система, никой не е измислил по-добра.

9

Анонимен

преди 6 години

Такива мигранти трябва да заселваме . Те бягат от лудата си държава , заради бежанците , и търсят себеподобни като нас християни . Идвайте германци, боядисайте, стегнете старите къщи , обработвайте земята , която българите напуснаха за да гонят Михаля на запад.

8

Анонимен

преди 6 години

Тоя е поредния хахо който си е повервал, абе изгонвайте ги тия немци за какво са ни привлякоха хората сега идват да се заселват без пари в празните къщи

7

анонимен

преди 6 години

Моля ви следете темата-иска ми се да видим колко време ще остане в България:)

6

Анонимен

преди 6 години

Доста е прав човека, че българите главно се оплакваме и не оценяваме това, което имаме. Ще ви прозвучи странно, но болшинството германци, приравнено към българите нямат повече финанси. Има много които получават по 800 нето, но като вземеш цените в ДЕ на всичко (наем 400, билет 2.40, ток 0.30), в крайна сметка разполагат с по-малко от среден българин.Знам, че ми нямате вяра и ще набиете минусите, но е така - българите сме самооплакваща се нация.

5

Анонимен

преди 6 години

Тоя не е "редовен" - гепили са го братята и хайде у Динково, БГ. А, иначе, правилно е разбрал, че българинът бърка термина "да му помогнеш" с "да му работиш без пари". :)

4

Анонимен

преди 6 години

Е, добре е дошел, тука хаховци няма, ама хич! Щом не ще да работи тука ще си е на местото, тука само се живее. Работа нема, ама изгреви, залези щурци др. подобни, колкото щеш. А сковаването на курника го прави истински българин. И аз преди 5-6 г. сковах такъв и оттогава смятам кокошки да гледам. За данъците не му вервам, като види, че никой не плаща и той няма.

3

Анонимен

преди 6 години

"Но когато свършил, вместо договорените 600 лева му платили само 100."За съжаление масово българите са такива тарикати. Ако си по-мълчалив и не си алчен, ще те прецакат без да им мигне окото. Добротата в човека тук се приемат за слабоумие.

2

Станислав Рангелов

преди 6 години

Искрено му завиждам на човека, открил е какво наистина е истинско в живота!

1

Анонимен

преди 6 години

хаха тениската е яка "I'm not anti-social, I'm anti-stupid" жалко избрал е грешната страна ще си умре сам.