23

the Ghost

преди 6 години

Ами след като държавата може да налага санкции на гражданите че не стопанисват собствеността си и те са потенциално опасни, защо да не може гражданите да санкционират държавата за безхаберието си за паметника? А да, забравих - те законите не са реципрочни, а само за народа

22

Анонимен

преди 6 години

Монтирайте три ракетни двигателя в основата на чинията и нека обратното броене да започне.

21

Аз

преди 6 години

И в какво точно може да се превърне, бе !? В музей !? На какво ? И имате ли представа какви са изискванията една сграда да бъде музей ? Вентилация, климатизация, пожарна и аварийна безопасност, вътрешно разпределение и т.н. Да не излезе накрая, че за да се превърне в музаей трявба да се построи наново...Истината е, че стана световна сензация, защото да да построиш подобно нещо в планината е грандиозна глупост, а и е доста призрачно мястото. Ако го ремонтират никой няма да ходи...

20

Дядото

преди 6 години

Тази чиния ако се търколи ще падне чак в Бяло море

19

Анонимен

преди 6 години

До Георгиев И какво ще прави тоз ,,невинен ,човек там . Кьорав ли е,че е опасно .

18

Анонимен

преди 6 години

Аз съм обикновен човек от народа и ако има дарителска кампания за възстановяването, с радост бих дарил 1000 лева...Аз също бих дал обаче за събарянето му.

17

Анонимен

преди 6 години

До бай Спиро Лясковски ци.ганин ,лъжеш. Бил си 7-8 клас и не си бил пиян защото даскалите щяхя да ти плющат шамарите .а тогава не си поплюваха . И въобще не си бил на Бузлуджа .Това са лъжи в стил Иво Минджев _ ДС , че приемали комсомолци на Бузлуджа . Глупости .

16

Николай

преди 6 години

Вижте, лесно се руши и пак пари трябват. Аз съм за запазването на Държавната собственост и трансформирането на този монумент в Музей например. Мястото е страхотно за културен туризъм. Само че освен паметника, трябва да се оправи и пътя до него! А иначе БСП има едно значение и то се е проектирало върху сегашното състояние на Бузлуджа - БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ! Какво ще протестират? Като бяха на власт защо не отделиха пари? Ами алчните им олигарси защо не съберат, а пак ще искат от "публиката"!?

15

Георгиев

преди 6 години

Трябва да бъде разрушен. Да не чакаме да се случи най-лошото с някой невинен човек.

14

Анонимен

преди 6 години

А пияната орда натресла ни ,,владичество и съжителство ,,цензурирала Вазов ,Ботев ,възрожденците ни ,подмазваща се на,, нашият приятел ,брат Ердоган ,, осигурила ни за бъдеще газ и ток от Турция, нея докого ще търпим??

13

Чревоугодника

преди 6 години

Това лято ще ходя горе, на паметника и ще извърша естествена биологична функция по изхвърляне на непотребни за организма вещества, отработени преди това от стомашно-червния такт.

12

О Шипка!

преди 6 години

До Бузлуджанец: Партията ви - сиреч "реформираното" БКП и разклоненията му от бизнес кръгове притежава 95 % от богатствата на България. Помолете ги да отделят 1-2 % поне за паметника. В крайна сметка дължат милионите си на онова което символизира този паметник!

11

бай Спиро

преди 6 години

Навремето ме закараха в тази бутафорна катакомба да ме правят комсомолец. Не си спомням много понеже бях пиян на куче. По онова време алкохола беше единственото достъпно средство за "забавление" на младежта.Според мен трябва да я оставят в този вид, като символ на комунизЪма - кичозна руина в нищото !

10

Анонимен

преди 6 години

До Българин И аз !

9

Анонимен

преди 6 години

До Stefko 88 Днес,,Болшевишката пияна орда,, е БКП= ГЕРБ. Техният паметник трябва да е Атомният реактор за АЕЦ Белене .

8

Анонимен

преди 6 години

Като излязат на протест, що не вземат да ги съберат и натикат за няколко години в "паметника" да си го реставрират отвътре.

7

Българин

преди 6 години

Аз съм обикновен човек от народа и ако има дарителска кампания за възстановяването, с радост бих дарил 1000 лева. Ако всички трезво мислещи го направят, съм сигурен, че пари ще се намерят.

6

Анонимен

преди 6 години

Това не е паметник, а постройка някаква, която няма как да бъде използвана за нещо смислено.Както едно време Германия се е освободила от символите на нацизма, по същия начин това трябваше отдавна да е сторено и в България. Знаем обаче, че няма да се случи.

5

niki

преди 6 години

Тази *** да се маха от прекрасното място, на което са го цвъкнали и изглежда като един цирей на пеизажа.Да идват багерите и да го събарят.

4

Stefko 88

преди 6 години

да го махат заедно с този на болшевишката пияна орда в София!