149

Е, па...

преди 6 години

Тц,тц,тц.... Речи му "маке" и го остави да се вари у собствения си сос.Абе, не ни треба "вашта" Македония, бре!!!!То, веке тя не е и "ваша", ама вие още го не знаете! - )))Я, одите та питайте Сърбите - чие е веке Косово?Същото ке биде и су вас!Същите сте, като укропитеците у 404!

148

do bat gogo

преди 6 години

50 процента ти е пихтията в мозъка .Албанците са 20 процента от населението на Македония и то от тях не малко са християни , а самосъзнанието им е македонско.Ти по добре си гледай колко са *** и турците в България колко са

147

Анонимен

преди 6 години

"" А Зорош що вика по въпросо за Македонията. Че прави ли майдани да докара шиптерите на власт "".............Пак ти казвам - слушаш отровна руска пропаганда.

146

Анонимен

преди 6 години

"" Заев е со албанците. Бугария ги подкрепува шиптарите. То само по себе е срамотно ""...............Не слушай руска пропаганда.

145

Бат Гого

преди 6 години

Проблем на македонците не са им Българите или Европа или каквото и да било.Проблем са им Албанците които бавно ги претопяват но каква ще е Македоня след 10 години.Та то сега Албанците има 50% във парламента и налагат етнически етнос.Пази боже нас .....

144

Анонимен

преди 6 години

До дръндерБаба ти пак беше на гей-парада оня ден за 2 сандвича, а жените на всички евроaтлантици като тебе проституират в бежанските лагери на Меркел за да си докарат някой кинт. Aхаха ей евро-слугинажче леко да не се преработиш достътъчно бежански крака ли изми днеска бе ***.

143

Анонимен

преди 6 години

Нямам никакво желание да се обединявам с македонците - те са си чешит хора и нека си живеят в своята македонска чешит държава. Апелирам да се признае македонският им език. Няма как да е български диалект той, след като е препълнен с чуждици с английки произход. Просто трябва да живеем в мир и да им помогнем да станат част от ЕС - това само по себе си ще реши проблемите помежду ни.

142

дръндер

преди 6 години

До Анонимен 154:Жена ти се продава на гарата, дъщеря ти я плясках вчера в Южния парк, работят за пари да те издържат, понеже си безработен ***!

141

Анонимен

преди 6 години

*** реват кански надушвайки поредния си провал. Настават тежки времена за рушофилството.

140

Анонимен

преди 6 години

Чак пък лавина, не е вярно това. Прегледах македонските публикации, наистина има отрицателни, но не са масово навсякъде. То и в БГ врещят разни серсеми против сближаването, ама така са им задали опорните точки кремляните.

139

Анонимен

преди 6 години

Заев много добре знае, че сме едни буклуци и от нас нищо не става. Ядем храни трета употреба жените ни проституират в арабските махали сред бежанците за какво идва он нас нищо не зависи Боко е роб на Меркел. Албанците излязоха хора на място Путин да се хване с албанците по-добре.

138

Анонимен

преди 6 години

Румен Радев президент на обединена България и Македония, а Зоран Заев премиер.

137

Анонимен

преди 6 години

Комшиике аз като съм бил на работа отпуска не ми се е случвало да ходя *** на теб маи секи ден ми се вижда зе да правиш нещо маи съмнително да не те пратя да се отчиташ у някоя институция

136

Анонимен

преди 6 години

Гордея се с македонския си произход, защото македонци са ми дали най много любов, особено майка ми и дядо ми. Намирам тези дрязги за неестествени.Логично би било православните славяно езични на Балканите да се обединим

135

Анонимен

преди 6 години

Путин е македонист сърбоман.. ще прави мърсотия

134

Анонимен

преди 6 години

Има хора в Македония които цял живот са били на държавна служба , журналисти , историци на хранилка .. Само за защото са плюли срещу България.. В Македония никой не можеше да направи кариера без да пювне поне един път срещу България.. Какво е в сърцата на тези хора сега..

133

Анонимен

преди 6 години

"Тръмп с идея за инсталиране на слънчеви панели по стената с Мексико "Тумпета ще се окаже по-*** и от Рапоня.

132

Кръвта вода не става

преди 6 години

Да- ние македонците сме Българи от хиляди години и Българи ще си останем,без значение какво им се иска на сърбите и на руснаците!

131

Анонимен

преди 6 години

Едно нещо мога да кажа на историка-хахахаха!

130

Анонимен

преди 6 години

България прави с Македония това, което сърбите така и не успяха - привлича ги чрез паспорти...