35

Анонимен

преди 6 години

Какво за Бога е правил нашия Патриарх сред това сатанинско сборище?! Господи молилуй!

34

Активист на БКП

преди 6 години

И от какъв зор вертолейшъна Радев е бил на празненството на така наречения цар !!!

33

Анонимен

преди 6 години

Както комунистите създадоха абсурдното словосъчетание монархофашист, той си заслужи прозвището МОНАРХОКОМУНИСТ .

32

Анонимен

преди 6 години

Бати Бойко е скъсал минискус докато е лазил под бюрото да си търси поканата от Царя ....;))))))

31

Анонимен

преди 6 години

А любимеца на Симеон и лидер на младежкото НДСВ-Д. Пеевски бил ли е.Той трябва да целува не ръка ами г..а на царя.,че стигна до зам-министър/в Станишевото правителство/Както беше казал Ст. Савов ,,Работата на Симеон не е чиста" виждайки как от кабинета на царя в Испания излизат Любен Гоцев и Гиньо Ганев. P.S,Царчето никога не е било регент ,републиканецо ,бил е дете и е имало трима регенти.Чети историята ,а и другите уроци,или питай.

30

Анонимен

преди 6 години

Погледнете им само оядените селяндурски физиономии на коалиционната триглава ламя "Цар" +БСП+ДПС "оправила" ни за 800дни.Всички лапачи и забогатели на народен гръб.Отврат.

29

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Нечувана чест оказват на един международен мошеник !Какви са заслугите на другаря Цар ?Може би това, че тикна България още по-дълбоко в евроатлантичекото блато ?Или може би това, че излъга целия български народ, че за 800 дни ще оправи България ?Симбиозата между комунистическата номенклатура и Новия световен ред в лицето на царската династия е очевАдно.И докато в Русия Путин опитва да прекрати тази любов раждаща ***, то у нас тя процъфтява с нова сила, закопава държавата и затрива народа

28

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Алоо, генерал Маринкин, нали уж щеше да си ПРОМЯНАТА в българката политика ?!Що щеш на рождения ден на Мони Мадридския крадец ?Не, измислен генерале, ти, не си ПРОМЯНАТА. Ти, си част от статуквото ! Ти, си негов избраник и негов ревностен защитник. Факт !Поредният позорен президент на една опозорена държава !!!

27

Анонимен

преди 6 години

Какви са тези лидери в 21-ви век, изпълзяли от средновековието? Царе, везири, генерали, деспоти. Българи, елате най-сетне в съвременната ера и изметете всички тези самозванци.

26

Анонимен

преди 6 години

57 Че мадридският папардак 2 смислени изречения не може да върже откакто е дошъл в България. Толкова е кухх горкия.

25

Анонимен

преди 6 години

В момента го гледам та... какво казва. "Емоциите преодоляват разума" . Не, емоциите надделяват над разума, а не го преодоляват. За ме елит не може да бъде оня, който се изразява после от мен. Авторитети те не се налагат, а се печелят.

24

Бургас

преди 6 години

Ужас.Как не ги е срам!

23

Анонимен

преди 6 години

Този може да празнува и два пъти в годината рожден ден защо пък не нали е синя кръв тоз рептил, вместо да си гледа внуките събрал на бал хрантутниците крастави магарета от 9 баира се надушват Дайте нещо за Кардашян по-добре, че отивам да повърна от тая гнус. Разбираемо що ги няма Баце и патриотите.

22

Анонимен

преди 6 години

КОЙ. КАЗВА ЧЕ СИМЕОНЧО Е ЦАР????? КОЙ ГО Е КАНОНИЗИРАЛ?????

21

Анонимен

преди 6 години

Василев, Тиквата влезе да му оперират главата и да се опитат да му налеят малко мозък.

20

Д.

преди 6 години

При такива "височайши" срещи, когато се събере "каймакът" на нацията, целият политически "елит" и много важните банкери, се сещам за онази страхотна сцена от "Кръсникът" 3, в която Джо Заза поръча да разчистят цялата му конкуренция от хеликоптера, та някак си се размечтавам... ама няма да го кажа, че да не нахлуе ДАНС в дома ми.

19

Републиканец 2

преди 6 години

До РепубликанецСимеон никога не е бил регент. Може и ти да пробваш да прочетеш от историята.

18

Анонимен

преди 6 години

Освен Слави друг не признаваме върховен сюзерен е народа, а тия със синята кръв са наши служители и скоро ще им го припомним. Тия самозванци са узурпатори и превратаджии и мадридски крадци загубили всички битки срещу Русия.

17

Анонимен

преди 6 години

Крадците на България се събрали на пиршество. Този какъв цар, съди България, после милеел за страна. Също като комунистите разбиха държавата няколко пъти, после мислили добро на държавата.

16

Анонимен

преди 6 години

Михов не е успял да подгрее с две три преди това . Рядко срещано.