51

Циник до 75

преди 6 години

Говоря само истината!И не плюя...а реагирам!Има разлика!Виж кой? И как започна тук!Комплексирани гейчета!

50

Анонимен

преди 6 години

Изнервен е Циника, защото сега афганистанските инженери ще му изядат хляба във фирмата или ще почне да работи на минимална заплата, защото Меркел трябва да храни арабите. Cега цинка ще се взриви най-вероятно сред голяма група камилари с крясъци Алах Путин долу Меркел. Между Циника и камиларите няма разлика на едно интелекгуално ниво са типично за всички араби и командели дето не можаха да създадат една свястна кола.

49

Циник до гейчетата

преди 6 години

Гейчета...забравих да ви кажа - всеки май взимам заплата и половина (отпускарски)...всеки декември също...фирмата ми плаща застраховка, която ще получа при пенсиониране (8 000?) отпуската ми засега е 30 календарни дни...и ще расте(със стажа) 15 мин + всеки работен ден - ми дават по 1 ден компенсация на месец...сиреч 30 + 12 дни платена на година!А вие сте гейчета ;-)

48

Анонимен

преди 6 години

пред Кауфхофа салафисти опънали сергия раздават Корана....И ти такъв ярък балкански бабаит ги остави да си раздават спокойно?!?!Защо не ги разпердушини на момента и да им покажеш къде им е мястото както громиш тук във форума?Защо се сви и подмина на пръсти внимателно като напикан?

47

Ddd

преди 6 години

Демек излиза ,че всички западняци имат нужда от арабелите със сочни саламунити да ги жулят и жените и мъжете

46

понеже

преди 6 години

Новият сръбски премиер е лесбийка, и на рубладжиите им се разпаднаха опорните точки, рубладжийския сайт - днес.бг, реши пак да пусне новината за ирландския премиер гейАма за сръбския - ни лук яли, ни лук мирисалиЖалки сте!

45

Анонимен

преди 6 години

Не му се сърдете на циника, по цял ден разни дойчовци го мачкат и им се навежда раболепно. Нека поне тук да изпусне парата и да възстанови баланса. Да се почувства значим и важен.Само така, мачкай ги циниче!!!

44

Циник до 67 и 69

преди 6 години

Гейчета писах какво работя....а вие сте гейчета-голтаци храните се по кофите, и там ще си умрете!Пхахаха

43

Циник до 66

преди 6 години

Където си прав...си прав! Не е на майтап работата! Миналата седмица жена ми трябваше с ICE да отиде на конференция в Щутгарт...мислих я...и я предупредих да се оглежда.И аз се оглеждам - напълни се с арабска ***...пред Кауфхофа салафисти опънали сергия раздават Корана...

42

Пешо

преди 6 години

Този прилича на Радан Кънев!

41

Анонимен

преди 6 години

Инструменталчик съм в 125 годишна немска ...Лъскаш ли немските инструменти?

40

Един

преди 6 години

Този на снимката поразително ми прилича на Рада дълбоката...

39

Анонимен

преди 6 години

По моето скромно мнение Австрия е европейската страна с най-висок стандарт на живот понастоящем. Ако има желащ да ме заведе там, няма да съжалява. =)...Какво ти пречи да се заведеш сам/а?Така ти няма да съжаляваш. Пътят е лесен, няма да се загубиш.

38

Потрес

преди 6 години

Макрон и Бойко резко ми станаха симпатични и ми се сториха нормални на фона на гейиндусокатоликоирландецът премиер младеж. Басимуси ужасот накъде върви тоя свят.

37

ss

преди 6 години

е не може всички премиери да са мъже като нашия премиер накрая ще стане барабар боко с мъжете....

36

Циник до 53

преди 6 години

Инструменталчик съм в 125 годишна немска фирма...80% от работния ми ден е пред компа.А голтаците в България бачкат за Гергов, и ***...освен "нормална" пенсия, ще получа, и фирмена...а голтаците в България на гол тумбак - с чифте пищови!Голтаци...като теб

35

Анонимен

преди 6 години

До *** до 43Щом такъв клошар като тебе е заминал да бачка и камиларите ще бачкат бе т ъ п а н, какво не ти е ясно да не мислиш че камиларите ядат въздух, а страх че ще ти вземат работата аз работя за себе си и не ме интересува с какво се занимаваш мога да правя каквото си искам. аре бегай да миеш кенефите нa шефа си.

34

Анонимен

преди 6 години

Минал си се цинече, виж някои с гейство премиери стават, а ти само в някаква гумаджийница премиергумаджия.

33

Циник до 51

преди 6 години

Чети внимателно!Точно с този т ъ па нар, който го написа това си губя времето!

32

до 42

преди 6 години

Тука някакъв *** ни разправя че камиларите кихат по 5 000 евро сигурно имат по още толкова в джабо и като ги свършат ще лежат на социални помощи до живот.