28

П.Петров

преди 6 години

Когато избирателите нямат компетентност да направят инфрмиран избор и след това не отстояват изпълнението на поетите ангажименти от избраниците си, какво значение има вида на избора?Нима кметовете не се избират мажоритарно ? Нима това ги е направило по-малко корумпирани? Какви ангажименти пое избрания от вас кмет и колко от тях изпълни?Ако не ги е изпълнил, сменихте ли го ?

27

Друг анонимен

преди 6 години

Магарето на руската мафия и кохортата на *** - ръка за ръка, добре че има здравомислещи в парламента, че се предотврати диктатура тип "Бай Тошо" в банкянски вариант.

26

ПОКАЖИ НА ТИЯ ХОРА

преди 6 години

Мисля че вече трябва да отидем и да покажем на нашите служители в парламента, че трябва да ни уважават!!!!!! Голяма свободия са направили там, ама скоро ще им развалим рахата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 6 години

Великият хидроинжинер и великият строител на огради ръка за ръка срещу волята на народа, а Вие си седете пред компютрите

24

Давай Да ги ринем Е

преди 6 години

ДАВАЙ ТИЯ ИЗМИКЯРИ ДА ГИ РИНЕМЕ ВЕЧЕ. ТОВА Е ПЪЛНА ГАВРА! НА НОЖ!

23

Илия

преди 6 години

Мафията отново спечели битка срещу народа, но войната все още не е приключила.Народът ще спечели войната!Време е за протести до дупка, докато не се свали това корумпирано правителство.Европа ще научи що за мафия управлява държавата.Председателството на европейския парламент в България ще бъде провалено, заради престъпниците, които спят в парламента, грабят народа и унищожават нацията.Докога вие ще търпите тези престъпници да унищожават вашето бъдеще и бъдещето на вашите деца?!?

22

Анонимен

преди 6 години

на бас че довечера ще спрат шоуто на Слави

21

П.Петров

преди 6 години

Аз не искам мажоритарен вот. Искам да има процедура за отнемане на мандат от избирателите, когато даден депутат не спази поети ангажименти към избирателите си.Всеки депутат и партия да имат ясни, общодостъпни ангажимент в писмен вид - цели, начин за изпълнение, срокове за постигане на резултат. При неспазване на ангажиментите автоматична процедура за нов избор!

20

Анонимен

преди 6 години

явно со кротце нема да стане, ще требва и кьотек

19

Анонимен

преди 6 години

явно си мислят че ще им се размине

18

Нормално

преди 6 години

Ко шъ прай ся тъпия дългуч Славиту - има избор между харакири, сепуко или да си блъска главата в някой уличен стълб.

17

Анонимен

преди 6 години

Както винаги БСП и ДПС пак мислят за народа!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))

16

Анонимен

преди 6 години

е вече е ясно че патриотите са създадени от Доган и ДПС

15

Анонимен

преди 6 години

Край, Слави се н.асра!!!!!!!!!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 6 години

БСП и така наречените патриоти се закопаха

13

Анонимен

преди 6 години

Какво единодушие между патриоти и депесари :)

12

Анонимен

преди 6 години

За какво ги правите тия референдуми тогава като после пращате волята на народа в трета глуха

11

Анонимен

преди 6 години

Какви са тези партии, че те ще определят кого да избираме? Вън от парламента! Всичките на гилотината!

10

Анонимен

преди 6 години

Пъълен цирк и Бойко е бил наясно с това.Това бе равносилно депутатит да гласуват да не влязат в следващ парламент и Слави е наясно с това,но той пое път през който да влезе в политиката като ход с коня)),но сори майкъл.Референдум отива в коша,а спечели само кой??? Бойкооо и защо,защото спечели още гласове бетон и за следващият парламент.Браво Бойко,добър ход с пешката матира царя.

9

Анонимен

преди 6 години

Всъщност никой не искаше мажоритарен вот.И ГЕРБ най-после си отдъхнаха.Прав е Марешки,че ако искаха,щяха да си осигурят мнозинство.Сами си признаха преди време,че не харесват тази система,но щом волята на народа била такава,ще се съобразят с нея.После пресметнаха,че те ще имат най-голяма полза от приемането на мажор.вот и затова така полпулиски се опитаха да го вкарат