42

Батето

преди 6 години

Аве не ме занимавай с глупости, ве!

41

Т

преди 6 години

А тази "експертка", дето се изказва каква е та не съм я чувал.?

40

от един човек

преди 6 години

мен па си ме кефи първата дама.. жена с характер.. казва си това,което мисли.. и тя има право на мнение..да не сме в мюсюлманските държави,та ще трае? аман от такива ,,експерти".. ;)

39

Анонимен

преди 6 години

Не, формата на Ума. Но едва ли би ме разбрал. =)...Мхм, даже и не искам да разбирам.Кои умствени форми предпочитате? По издължени, по тумбести, по-меки, по-твърди или какви?

38

Nobody

преди 6 години

Брей, това Моасе уж само едно журнальо, а не остана област, в която да не се мисли за тотален капацитет.... То не е ПР, то не е ЛГБТ, то не е етикет, то не е протокол... Да се уплаши човек, направо... Лека му пръст на Хиндо Касимов, по-добре е, че не може да види какви ги "изповядва" щерка му...

37

39258

преди 6 години

М. Касимова си писвоява правото на арбитър елеганциарум, за което не притежава нито ерудиция, нито усет. Тъпо е да се прави на уиндзорка, защото шаякът и цървулите се усещат. Ако първата дама е с име Dessy в профила си, не трубва да си го променя. Президентът е с мандат 5 или 10 години. Дори съъпругата на президента има право на свое лично пространство. Съвсем не е фамилиарничене този начин на общуване, с който мнозина не могат да свикнат. Тя е била такава, такава си остава. Това е по-важното

36

Анонимен

преди 6 години

Това от собствен опит ли е? Ако някой контролира Вас не значи, че и другите са контролирани.

35

Анонимен

преди 6 години

По принцип формата е по-същностната, но все пак, това го казвам от философска гледна точка. =)...Нямам и грам съмнение, че за бубетата е така. Също и размера, нали?

34

Македонски

преди 6 години

Не знаех, че да си президент е вид бизнес!Мислех си, че се спазва протокол, и то при официални събития, а то било "бизнес-етикет"!Госпожа Моасе да ме прощава, ама май е в грешка!

33

Анонимен

преди 6 години

до 32 Май доста съществено ти го обясних, тоест доста точно, но ти не искаш да приемеш истината....Аз проблем с приемането на истината нямам. Веднага разбрах защо си сгрешил. Проблем имаш ти, защото веднага намираш оправдание за собствените си грешки, но не допускаш, че и другият може да сгреши поради някаква причина.Обръщай повече внимание на съдържанието, а не на формата!

32

Анонимен

преди 6 години

Не знам кой контролира Деси, но със 100% сигурност знам, че от профила на Еднокнижната полуграмотна Тиква във Фейса пише ПР-ката му Бъчвата.

31

Анонимен

преди 6 години

до 32 Май доста съществено ти го обясних, тоест доста точно, но ти не искаш да приемеш истината.

30

До 28

преди 6 години

С едно пръстче ли пишеш?

29

slayer

преди 6 години

Комунистки познават и слушат "Manowar"?!!No shit?

28

Helii

преди 6 години

Puskaite im ot vreme na vreme po nekoe agance ot brasil, panama ili tailand da im svetnat ochite ot radost na tez bg maje...zer mnogo bg hipopotami i aligatori krai tiah...gledat vse naplasheno...

27

Анонимен

преди 6 години

до 19Май нещо луднахме от злоба, а?Буквата "И" е мнооого далече в клавиатурата от буквата "Е". А буквата " Ш" е на един клавиш от буквата "П". Кой е оллигофрена?Кой е неграмотника? Аз защото пиша бързо или ти защото си ***?....Доста ирелевантно обяснение.Правилно ли го написах?Я провери! Тъкмо ще разбереш и какво значи думичката :)

26

Анонимен

преди 6 години

Хората с отклонения имат същите човешки права като нормалните.

25

Анонимен

преди 6 години

Радева я контролира единствено ендокринолога който и лекува от ПМС.

24

Анонимен

преди 6 години

Не знам кой контролира профила на съпругата на президента, или както я наричат първата дама, но официалната наука никога не си е променяла мнението, че хомосексуализмът е отклонение от нормата. А хомосексуалистите са доста злобни и дребнави човечета, щом упорито продължават да злобеят и да нападат съпругата на президента, но какво да очакваш от индивиди, които науката официално е класифицирала като с хора с отклонения

23

Анонимен

преди 6 години

до 19Май нещо луднахме от злоба, а? Буквата "И" е мнооого далече в клавиатурата от буквата "Е". А буквата " Ш" е на един клавиш от буквата "П". Кой е оллигофрена?Кой е неграмотника? Аз защото пиша бързо или ти защото си ***?