150

Анонимен

преди 6 години

България ще се оправи когато Радев стане президент на Русия.

149

Анонимен

преди 6 години

КОЗА, КОМУНИСТ, МИЛИЦИОНЕР И ФТМАК НЯМАТ НАЯЖДАНЕ

148

Анонимен

преди 6 години

Очаквано и за двете ключови думи търсачката ми показа точно 0 резутата и на български, и на английски език, при всевъзможни комбинации. ...Aziz SancarЯвно и с нета не се оправяш.

147

Анонимен

преди 6 години

За България албанците не са страшни, защото Бойко е близък и с тях, като албански реотан е.

146

Анонимен

преди 6 години

Азис Санджар!Този български компютър нещо е прецакан!

145

Анонимен

преди 6 години

ОЩЕ 4 ГОДИНИ ПРОПИЛЕНО ВРЕМЕ ЗА СТРАНАТА, А С РАДЕВ СТАВАТ 5 ГОДИНИ.

144

Анонимен

преди 6 години

Кво става с Турските космонавти, нобелисти рано или късно може да имаме, ама Турски космонавти йок.Хайде лягай си че утре козичките те чакат....За нобелисти се иска акъл, космонавт може да стане всеки, дори американците пращат в космоса и за пари.Измисли друго, това за козичките се изтърка и издава безсилие, освен ако под козички нямаш в предвид родата си от женски пол 5 века назад.

143

осман

преди 6 години

най голямото постижение на турците е че десетки дивашки народи като българския народ са ги държали под власт в продължение на 700 години и са създали най великата и справедлива държава в човешката история.без робство и разделение.400 години са управлявали евреите и арабите в ерусалим без да има размирици.единствената им грешка е че не са изтрили българите от картата на земята!!!!!

142

Анонимен

преди 6 години

ТУРСКИ КОСМОНАВТИ ИМА МНОГО, НА ВСЯКО МИНАРЕ ТРЕНИРА ПО ЕДИН

141

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКой е тоя Азис Санбернар?

140

Анонимен

преди 6 години

"Кво става с Турските космонавти, нобелисти рано или късно може да имаме, ама Турски космонавти йок.Хайде лягай си че утре козичките те чакат."Хайде лягай си и ти, утре апашите ще те чакат... Кажи на българския космомавт да го преследва от космоса, че и ти ще олекнеш като бабати...:-) :-) :-)

139

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОбяснете ми кой американски астронавт е станал милионер? Нито един. А тук не е така. Нужно е само веднъж почти да полетиш в космоса и после цял живот държавата дава и дава и дава и накрая ставаш голфър милионер, без нищо да правиш. България очевидно е изключително богата това дори САЩ не могат да си го позволят хахахаха

138

Анонимен до 244

преди 6 години

Ама поне могат да пишат и четат, какво да кажа, 50% от Турците и това не могат.

137

Анонимен

преди 6 години

Все още чакам да чуя с какво Турция е допринесла за човечеството. Поне едно турско постижение останало в човешката история. От един час чакам отговор и такъв няма. :)...Беше ти отговорено много пъти, но човек вижда и чува само това което иска да види и чуе.Двамата нобелисти за какво са допринесли според тебе? Нобел за какво се дава, знаеш ли? Да почнем от това.Прочети за какво е допринесъл Азис Сандберг, имаш си нет, поинтересувай се, още повече на английски има много турски постижения

136

Анонимен

преди 6 години

Бях попитал дали оправихте икономиката, заплатите, безработицата, производството на Марсианците?! Качилил се е един българин на космоса а друг половин българин пък открил компютъра...готдост...гордеете ли се и с попа ви, който е предал Левски...само, че още е интересна темата как може да има поп по османско време нали сте били роби...значи са ходели и по църкви, а?

135

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБРАТЯ БЪЛГАРИ, ГОРДЕЙТЕ СЕ С ТОВА, ЧЕ ПРЕДИ 50 ГОДИНИ ЕДИН БЪЛГАРИН УЧАСТВАШЕ В СЪВЕТСКАТА КОСМИЧЕСКА ПРОГРАМА, ДОКАТО ДНЕС СИ БРОИТЕ СТОТИНКИТЕ.

134

Анонимен

преди 6 години

Аз също имам колега българин който също е неграмотен. Аз му попълвам разни бланки.Достатъчно е да прочетеш малко коментари и тука, като имаш в предвид, че пишещите претендират да са грамотни. Смятай неграмотните българи какво мнозинство са, поне над 70%.

133

Анонимен

преди 6 години

България може и да се оправи но едва ли ще е през това хилядолетие

132

Анонимен

преди 6 години

Добре де, щом България е такава голяма космическа нация защо заплатите не са космически като в други некосмически нации? Според заплатите, България трябва да е истинска сила в микробиологията, но и там не е

131

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИМА РАЗБИРА СЕ, ИМА ПОНЕ ДЕСЕТИНА БЪЛГАРСКИ АКАДЕМИЦИ КОИТО ПОЧТИ СА УСПЕЛИ ДА СТАНАТ НОБЕЛИСТИ.