49

Между редовете

преди 6 години

Покрай поедерасите не пропуснахте ли важната информация? (!) 10евро за вчерашен хляб! Егати и стандарта за упадащата бензоколонка! Или тука яко замазват истината за руснаците или новинарския фронт има пропуски.

48

Анонимен

преди 6 години

Русофоб=ГЕЙ. АКСИОМА. Няма изключения.

47

Анонимен

преди 6 години

до АнонименА ти що не отидеш в САЩ, като толкова ги харесваш, там правата на гейовете са гарантирани? Или нямаш виза а? За българите трябва виза а? САЩ и ЕС имат договор за безвизов режим, но за членката на ЕС не го спазват и открито плюят в лицето на българските си партньори. Членка на втора скорост, продукти второ качество - всичко е второ качество, страна от Третия свят, депо за черноработници и пазар за западни стоки.

46

Анонимен

преди 6 години

Имам предвид гейовете , които списват сайта , не гейовете читатели. Ти лично може и да си се разкрил, не знам.

45

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНали уж в рассията нямаше геюве? Чак табелки слагат. Представете си какво гъмжило е-------Има. Както и навсякъде, винаги е имало и навсякъде е имало. Но в Русия не парадират и не наглеят, а имат равни права както с всички останали.

44

А бе

преди 6 години

От написаното излиза,че за да мине човек за демократ,задължително трябва поне един път да му го на****!Гледай ти...

43

Анонимен

преди 6 години

Защо русофилите не отидат в Русия, след като толкова я харесват? Защо се мъчат в Европа, пълна с гейове? В Русия няма гейове! Всички са щастливи, красиви и умни! И имат любим лидер, който ги води към бездната.. имах предвид към светло бъдеще! Стига сте се тормозили бе хора! Отивайте, че не останаха места! Положете цветя в мавзолея на Ленин, купете си Лада, наемете комуналка и не забравяйте - питиетата от бояришник са под банята!

42

Анонимен

преди 6 години

До 41Русофил и логика... ОКСИМОРОН.

41

Eвpoгей

преди 6 години

Предлагам да наложим санкции на Русия. Да забраним вноса на руски газ, да минем на евтина шистова газ от САЩ. И да забраним на руснаците да летуват на Черно море! Ще ги побъркаме!

40

Анонимен

преди 6 години

Русофоб=гей. АКСИОМА.

39

WTF???????

преди 6 години

Путин бил виновен, че не иска да се къпе с хомосексуалист??? Абе, вие драскачи, добре ли сте?

38

Анонимен

преди 6 години

До 34То вие по-скоро сте тези обсебени от геове все за тях си мислите и говорите :))

37

Анонимен

преди 6 години

До 37Като това, че закона забранява подобни табетли и отношение ли? :) така е дори в Русия го има.

36

Анонимен

преди 6 години

Има и нормални държави, където казват нещата с истинските им имена.

35

Хм

преди 6 години

Времената са такива-пси.хи.чните отклонения са еталон за морал и демократичност.Какво пък-ще изчакаме да видим как ще свърши всичко това,скоро ще е-до 10г макс.Нали знаете какво идва след Содом и Гомор-небесен изпепеляващ огън.Е,покрай сухото ще изгори и мокрото,ама то открай време си е така....

34

Анонимен

преди 6 години

Нали уж в рассията нямаше геюве? Чак табелки слагат. Представете си какво гъмжило е.

33

Анонимен

преди 6 години

Зле прикритите гейове от този сайт са много възмутени. Признайте си ще ви олекне. Прайдиращи!

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонименсамо се питам как ги отсява кой е *** и кой не е?---Там е работата, че няма как да ги отсее, те могат свободно са си влизат и да си купуват хляб и никой няма нищо да им направи. Но нали са толерантни, дай им да чупят, да вдигат шум, дискриминирани били, без права били... А и магазина си е негов, той решава на кой ще продава, така е по цял свят.

31

Любопитен

преди 6 години

До Анонимен 7 Снощи гледах Станишев по телевизията и в първия момент си помислих че са стари записи с Горбачов.Загледайте се и ще видите че приликата е поразителна.Даже на челото му започва да се показва тъмно петно с формата на континента Америка.Дали не е някаква поличба?Боже , Боже..!

30

Анонимен

преди 6 години

В Париж близо два милиона бяха излезли да протестират срещу осиновяването на деца от хомосексуалистите, със семействата си бяхя излезли и френската полиция ги би, и с пожарни коли ги пръска, и децата би, имаше деца със счупени окървавени глави. И закона пак го го приеха въпреки че цяла Франция вреше и кипеше и беше против. Това е толерантостта на хомосексуалистите - който не е съгласен с едно нагло малцинство бива демонизиран, бой с палки, полиция и репресии.