45

Анонимен

преди 6 години

Не ме гледай какво правя, слушай ме какво говоря! - основно правило на лицата, произхождащи от Цоцоман маала, с.Крушовица.

44

Корнелия изисква

преди 6 години

депутатите от БСП да не използват служебното си положение за лична изгода?!Но тя самата какъв пример е дала с поведението си в недалечното минало?Бре! Крадецът вика "Дръжте крадеца!"Не случайно тук я наричат "Корнелия нагла"!

43

Анонимен

преди 6 години

Реално Нинова увеличи двойно гласовете си на изборите. А Герб получи двойно по-малко от 2009 г. Затова на тиквун му се налага да се коалира със всякакви оттрепки, за да е на власт. На това ли му казвате победа?

42

Анонимен

преди 6 години

Абе смеете се, ама герберушките наистина са само преди изборите с кебапчетата в махалите. Трябва да сте късогледи да го отречете.Мен не ми дреме, че ни управляват герберушки. Тъжно ми е, че са спечелили по тоя начин. Ее факто съм подчинен на вота от махалите, а той на кебапчетата. Мен сега ме гърчат за едни кебапчета... Не е ли срамно?

41

До Искаме

преди 6 години

Искате, ама нямаааааа! Вече не можете да си пълните червените търбуси и пищите на умрялооооо!

40

Искаме

преди 6 години

Полицейските коли на изборите разнасят с чували пари в бедната провинция и подкупват стадото в полза на мафията герб ЕООД Комерс...истината истината болиииии

39

Анонимен

преди 6 години

А коментарите пад мен - комунистите пищят като грешници в казан, че имало много за крадене, пък те не можели да се докопат до благинките. Пфу, маскари червени!

38

дядо Пенс

преди 6 години

Днесете ми и малко леб и манджа,Нинович !!!

37

Край

преди 6 години

След Кирчо Добрев ти шепне на което нека как да ме убедиш в нищо. Горивата на БСП общините ги кара неговата фирма от години.

36

Искаме

преди 6 години

герб ЕООД КОМЕРС не печели никога на изборите,крадливите и корумпираните КАЛИНКИИИИИИИИИ просто мамят,фалшифицирват изборните резултати като подкупачват цели изборни секцииии....това е истината и броят сели пачки на ръка на бедното стадо

35

Анонимен

преди 6 години

Р. ***. Ще ходили на турне ? Да говори за тока и как се губят по 350 мил на година.

34

Анонимен

преди 6 години

Ужас! Вече си представих - по улиците плъзнали социалисти на тумби и звънят от врата на врата да проповядват като евангелисти своето учение.Защо на тумби ли? Ами защото народната любов може да е опасна понякога.

33

Анонимен

преди 6 години

уеуеуеуеееГЕРБаджийски *** се събудиха....колко ви плащат?Къде да се цаним и аз?

32

Искаме

преди 6 години

Има милиониииии и милиардииии за кражби и комисиониии а за прилични заплати и пенсиии вечно няма....пара има в държавата....но са в ръцете на шепа крадливи,корумпирани КАЛИНКИИИИИИИИИИИИИИ на герб ЕООД КОМЕРС,90% от евро фондовете са били усвоени,имало 3 милиарда излишък от миналата година,3 милиарда са влезнали от контра бандата и къде са тези милиардиииии....те не са в икономиката и ако бяха влезнали реално в икономиката сега бг стадото щеше да вземебприлични заплати и пенсииии...ОСТАВКАААААА

31

Анонимен

преди 6 години

Червени сбъррканяци.Губят 10 поредни пъти от ГЕРБ , а се правят на велики :)))Няма такава съкрушителни загуби ;)

30

Ха ха ха ха хаааа

преди 6 години

"... народните представители от БСП нямат право да използват служебното си положение за лична изгода"____________________________Корне,Ти вече използва своето служебно положение на синя приватизаторка и стана милионерка! След което изприпка при комунистите, за да ги учиш на морал!Но цяла България знае, че ти отиваш само там, където има келепир! И отлично се справяш със задачата "Извличане на колкото е възможно по-голям келепир от всичко"!Затова червената шайка те избра за лидер!

29

Анонимен

преди 6 години

Орешарски , ще обикаля ли ?:) Да разкаже , къде са 3 милиарда от КТБ

28

Анонимен

преди 6 години

Тва под патронажа на Решетников ли ?

27

Анонимен

преди 6 години

ха ха ха..паляци,събудете се хората ги няма,в чужбина са,останаха възрастните,но и тях неможете вече да лъжете.Върнете Михов,той е народен човек,не тая уфса

26

ЦК на ГЕРБ

преди 6 години

Сърце,душа за Цецка Цачева !!!