13

Анонимен

преди 6 години

Наскоро Борисов каза,че авиацията не е важна.....ама имаше един период когато не слизаше от самолети и вертолети,даже и на голям разбирач се направи,за обледеняващи системи говореше,които всъщност са против обледеняване,ама нейсе!Бог да го прости капитана!Важно е да има пари за охрана,бронирани коли и тутурутки!

12

Анонимен

преди 6 години

А с Фалкона на Дебелия Роналдо какво стана?Ненчев оправя ли му колесника още?

11

Анонимен

преди 6 години

За какво ни е да кани Путин?

10

Бай Корлеоне

преди 6 години

Браво на Президента Генерал Румен Радев - назовава нещата с истинските им имена!!!! А нехранимайковците в правителство ОСТАВКАТА 3 само зачитат нещата под килима и се надяват нещата някак си да се оправят!!! Русенския македонец Шкембе войвода и главатаря на Шайката ТИКВИТЕ 3 носят пряка отговорност за днешния инцидент!!!

9

Анонимен

преди 6 години

В интернет е пълно с игри, компютърни симулатори. Пилотите да тренират на тях, защото всеки един третокласник ще ги разбие, по отношение на реакции и тактика. И без това у нас всичко е виртуално. И власт и военни.

8

Анонимен

преди 6 години

С този нальот въпрос на време беше да стане трагедия. И кола да караш толкова рядко и с нея ще се претрепеш. А по отношение на онзи по долу с тренажорите, пред компютъра като объркаш, започваш отначало, в реалността ситуацията е друга, тя никога не се повтаря.

7

Терминал - 2

преди 6 години

Швейцария колко изтребителя има, но всеки е войник с пушка подарък от държавата. Аман много експерти, много генерали много вожд, все експерти по-умни от всички Само не могат да се видят колко са некадърни червени, комунист до комуниста. Сега и СССР ще връщат и червената армия до оня ден се клеха във вярност на НАТО.

6

Крадат милиарди

преди 6 години

У нас над 5 000 000 нямаме доходи за оцеляване.Терористите които РАдев върна на власт крадат десетки милиарди от народа. в училищата има черен видео терор и нагло вредна педофилска техника.не остана едно здраво дете..Отравят милиони с хлор токсични канцерогенни разтвори ..Самолетите на нашите пилоти май са ги откраднали както няколко хиляди вагона от БДЖ.Нема растреляни нема арестувани ..ВОобще КОМУНИЗЪМА МАЙ

5

смехурко:))))))

преди 6 години

Как така другарю Радев НАЛИ БЕШЕ независим кандидат .Кога казваш истината и кога лъжеш клел си се . Но нали сте свикнали да лъжете навик ви е а на вас другарю Радев ви е поне за 3 път .с ДУРУГАРКАТА НИНОВА СТЕ СИ ЛИКА ПРЕЛИКА ГЛЕДАЙТЕ ПОНЕ ФИЛМА за Путин пи дискавари планет и го каните там добре с факти дават ......................... жална и майка на страната България и народа и от такива дуругари и дуругарка като вас и от партий забранени със закон........

4

Анонимен

преди 6 години

има билети за самолети до ес и света

3

Анонимен

преди 6 години

Е как да летите повече C първото учение и хеликоптера замина, много скъпо ще ни излезете къде са ви тренажорите. Какви нальоти искате бе въобще имате ли представа от армия някой май с връзки е станал генерал. Плащайте си обучението от джоба си. Ксно е да каните Путин вее знаем че имаме фурнаджиска лопата за президент искаме си Плевнята.

2

Как

преди 6 години

Нещата не са на добре. По мое време като служих в ВВС-то беше гордост, униформата си е слагах с кеф, имахме самолети, хвърчаха всеки ден и пилотите бяха много добри. Служил съм с майор Попов тогава :)Сега самолети няма, гориво няма, пилоти няма, е какво има?Нещата не вървят на добре и ние сме тръгнали нови самолети да копиваме хахаха. Хайде няма нужда, то ако с 6 самолета дето ги е страх да полетят че гориво има само за 2 летателни часа в годината.

1

Питащ

преди 6 години

Що така бре Радев. Социалистическата армия пилотите летяха дори повече от НАТО-вците. Забравих че ние тогава имахме и държава и армия. Сега сме американска окупационна територия....