26

Анонимен

преди 6 години

Моля медиите дайте списък хотели управлявани или собственост на тая отрепкаа и никой да не ходи там

25

Насран Гавазов

преди 6 години

Още едно доказателство че политиците ни са за разтрел и публично унижение,тези уруди не мислят за държавата.

24

Пълен Бойкот

преди 6 години

Моля, някой да даде достоверна информация за хотелите/ресторантите, които са собственост на Рагин или се управляват от него.Тези хотели/ресторанти трябва да влязат в черен списък и да не се посещават до пълният им фалит. ВСЕКИ ХОТЕЛ И РЕСТОРАНТ ИМА КОМЕНТАРНА ЧАСТ В ИНТЕРНЕТ - ПИШЕТЕ НА АНГЛИЙСКИ, ЧЕ СОБСТВЕНИКА/УПРАВИТЕЛЯ НА ТОВА ЗАВЕДЕНИЕ ИМА ИЗЯВЛЕНИЯ ЗА ПРИКРИВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. ПЪЛЕН БОЙКОТ!

23

ПРАВИ СА

преди 6 години

Тоя Шведски швед да лежи в Затвора .А този *** рагин да го наемат като боксова круша и да му плащат по 50 000 евро за счупено чене или за изтръгнат гръклян в някой Хотел .

22

Анонимен

преди 6 години

Ръгин незабавно да бъде отстранен от длъжност, освен за пълна неспособност и малокултурие за поста, но сега особено, за незачитане на човешкото достойнство и пренебрежение на националния престиж. Неговото изсазване разкрива незачитане на наемния работник и поставянето му в ситуация на роб. Та ако ние не се самоуважаваме и не държим на нашите граждани, как и кой външен ще ни уважава, дори и да не е *** - алкохолик като оня швед-престъпник. И МВнР трябва да си свърши работата.

21

Анонимен

преди 6 години

до ТурчинЕто заради такъв манталитет и с такова мислене никога няма да помиришете ЕС.

20

Анонимен

преди 6 години

На тоя родоотстърник имуществото му да се национализира и продаде от парите да се дадат една част на пострадалата жена да се лекува и да му се отнеме българското гражданство. Значи шведите могат да ни ритат за пари а Рагин м ъ р ш о няма живот вече за тебе тука.

19

Revolution_

преди 6 години

До ТурчинЗа вас се знае, че сте ур,оди, но в другите страни си има закони. Тоя швед трябва да лежи 3 години в затвора и да плати обезщетение на жената.

18

До турчин

преди 6 години

Овцата си ти!

17

Анонимен

преди 6 години

Дъщерите на госпожата обръщат прекалено голямо внимание на тоя.За сведение, най-високото му постиение е Техникум по Обществено Хранене, а той е работил като сервитьор преи да влезе в перачницата на пари. Все пак е унижение да се дискутира нещо с тоя. С него трябва да се занимае Икономическа Полиция и да влезе в кауша ако не може да докаже приходите си.

16

до 13

преди 6 години

До ШведГрешиш , другарят Рагин е заслужил деятел на социалистическия , а сега капиталистически ченгеджийски труд. Пералните Индезин нищо не струват пред него.

15

Другаря Рагин

преди 6 години

"" Господин Рагин, искаме ли в България агресивни и склонни към насилие туристи ... ""................Искам повече туристи в моите хотели без значение какви ... и да ми работите без пари искам ... а че ви ритат на кой му пука.

14

Анонимен

преди 6 години

Бай Рангу отгърмя в небитието -искам да станат известни и хотелите му -за да му спретнем една антиреклама след ,което и роден *** швед няма да стъпи там !

13

Bg

преди 6 години

Ама защо тоя мерзавец Швед,не изрита някой българин 2м,120кг,а рита жена на 65г. Нали бил пиян,защо не си е избрал такава жертва да рита???

12

Анонимен

преди 6 години

нелепо е изобщо да се коментира дали да има наказание или не. нелепо е. просто не мога да повярвам, че това се обсъжда, сякаш е възможно и нещо друго. недоумявам -21 век, цивилизация, евросъоюз, ценности, ценността "човек", морал, християнство, чест, достойноство.....стотици векове се бъхтим да се развиваме, за да се чудим сега какво да правим с шведа-побойник!

11

Анонимен

преди 6 години

Ако майката или съпругата на господин хотелиера е ритана така, дали ще продължи да пее същата песен?

10

Швед

преди 6 години

Този Рагин е само едно л***йняно ***- плод на алчни западни "демокрации"Той си няма понятие от Швеция и шведския менталитет. Шведите винаги изхождат от своите закони а те са по строги от на българското "правораздаване"

9

МАНЧО

преди 6 години

СЛАДУР! Погледнете му мутрата.Типичен кадър на ПАРТИЯТА МАЙКА! Преуспял бизнесмен от назначените от ДС. А само този ли е за определението ***? Някой оглеждал ли се е за заобикалящите ни ГОЛЕМИ бизнесмени????

8

sofeto

преди 6 години

На туй нящо се казва, духовно "бирпарче"!

7

Анонимен

преди 6 години

До СТИГА ГЛУПОСТИ