125

Анонимен

преди 6 години

Къде я видя тази логика Ники ***?Къде видя че всички шведи били такива!Ти с това мислене нали знаеш на какво приличаш.Продукт на българската неграмотност.Или родители хотелиери.Що си ти умно гъсениче.

124

Анонимен

преди 6 години

До Какво ревете бе?първо ь и ъ са различни букви и се научи как е се ползват, чак тогава питай кво ревеме!

123

а

преди 6 години

Колко струва един ритник в главата на този ?

122

а

преди 6 години

Колко струва едни ритник в главата на този ?

121

niki

преди 6 години

По вашата логика всички шведи са такива.А после се сърдите, когато отидете в чужбина и всички ви мислят за ***?!?

120

Бай Хей

преди 6 години

Тоя си призна, че е незаменим! Образец за далновидното му мислене:Ако някакви шведи не платят по негова инициатива, обидени, шведите ще се откажат да идват в България! Баси логиката!А какво, ако се постъпи според закона? Катастрофа за мафията ли? Та това би било безпринципно, противоречащо на нейната същност и философия! И опасен прецедент! Пак според тоя субект, шведите като цяло избягват да почиват в страни, в които има закон и ред! Следователно, Швеция е беззаконна? Ама не е!

119

Анонимен

преди 6 години

тоя път не можахте да "изпишете" проблема като КОНСУМАТИВИНе знам кой е пуснал записа в мрежата, но се питам още колко такива записи има?И не, не съм готов да науча отговора...

118

Какво ревете бе?

преди 6 години

Абе стига сте го оплювали човека бе.Не четох те ли днешната статия с претьрпевшата която бе изритана от шведа? В знак на протест искала, пари пари пари от млекаря, това е единственото отмьщението за нея!Хайде де де.

117

Анонимен

преди 6 години

Те 15г.ги интересува само как да откопчат пари.А иначе може да лижат ***.Поколение по зле и от ромите.Но става дума за Рагин.

116

Тичо

преди 6 години

А къде са ПРОФСАЮЗИТЕ???? Има ли такива?

115

Анонимен

преди 6 години

Този явно е бавноразвиващ се. С тази муцунка отдавна можеше да е депутат.

114

неТОЛЕРАСТ

преди 6 години

Един голам мазен и дебел за чувствителните шведски туристи! Като си платят сметката за сританата жена могат да продължат да идват да пукат алкохол на поразия.

113

Анонимен

преди 6 години

Абе, Рагин, защо да се ограничаваме само с навеждане и мълчане? Нека да разширим туристическата услуга. Да включим в олинклузив пакета и по някой и друг ритник в главата на персонала, може и от дрогирани туристи! Така няма да загубим скандинавския пазар и ще спечелим още повече туристи...

112

ЕлПрезиденте

преди 6 години

След вчерашното изявление на Благой Рагин и предявеното обвинение за лека телесна повреда от прокуратурата мисля че : 1 Асоцияцията оглавявана от Благой Рагин да се закрие ако не може да бъде заличен като неин шеф . 2 Благой Рагин да му бъде забраненно да заема всякъкви ръководни длъжности 3 За това че успя да обиди всички българи предлагам Президентъ на България г-н Радев да го лиши или от задграничен паспорт или да бъде лишен от документи за българско гражданство .

111

Анонимен

преди 6 години

Рагин, усещаш ли, че догодина ще изгубите и малкото останали балъци, които ви работят?

110

xax

преди 6 години

Благой Рагин каза още, че от пет години си търси заместник на шефското място в асоциацията на хотелиерите, но трудно се намирали подходящи за поста кадри."Еее, аз от колко време искам да се пенсионирам, да си почина малко, ама няма бе, не стават младите."

109

Анонимен

преди 6 години

този е ***.ил. Загрижил се, че ще изгубим шведски туристи. А не се замисля, че след този случай и особено след реакции като неговата, никой няма да иска да РАБОТИ там, където безнаказано се вихрят такива туристи. И кой ще ги обслужва тогава тези неизгубени туристи?!.. Защото такива екземпляри управляват туризма ни, затова и туризмът ин е на такова ниво....

108

vvvalov

преди 6 години

Как ли ще се усмихва и дрънка глупости това същество , ако бе той (или негов близък) на мястото на жената ! Такова е мисленето на целия ни меркантилен елит ...

107

Алф

преди 6 години

до 113! Ама чакай сега! Тя претьрпевшата сьщо иска пари в знак на протест от ралф! Онзи ден вчера сьщо и аз го оплювах рага рагин, но в случая изританата госпожа не я интересува дали шведа ще лежи или няма да лежи в затвора! Интересуват я само парите които може да откопчи от него, чат ли си?

106

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше се дигнала шумотевица по форумите, щяха да потулят нещата.Даже щяха да я заплашат че ако се оплаче, ще я уволнят.Факт!Затова не спирайте с протеста и пишете колкото може повече!Поне тук, като не можем да излезем по улиците.Пишете, те четат и ги е страх