46

Анонимен

преди 6 години

Проблемът е че и тараторът ще отиде по-дяволите защото "йогурта" е някакъв вид млечен крем.Определено не е кисело мляко.Ей, боже вместо да ни улесняват животът те го затрудняват.Сега ще трябва да си го правим вкъщи като едно време.

45

Horoto

преди 6 години

Е тук сега стана проблема... За млякото глави режа!!!

44

Мишо

преди 6 години

Тези хора имат йогурт в главите, а не мозък.

43

П.Петров

преди 6 години

Никога не купувам продукти на Данон!Кисело мляко си правя от доста време сам с домашно прясно мляко и закваска от Бор Чвор и винаги става перфектно, плътно, мазно и с каймак.Напоследък започнах и сирене да си правя и вкусът му няма нищо общо с продаваното в магазините под 10 лв., а на мен ми излиза 6лв. килограма. Като го ям ми изплуват спомени за баба и дядо на село, като във филма "Рататуи".

42

Въпрос на отцеляване

преди 6 години

Мисля, че е крайно време за референдум "за или против членството ни в ЕС" и да се спасяваме преди да са ни унищожили...

41

Анонимен

преди 6 години

То и към момента няма кисело мляко...Киселото мляко се разваля за няколко дни...Кое от купените млека може да се развали за няколко дни?

40

гхн

преди 6 години

данон взеха да падат в кереча и се 4удят какво да правят? падат им продажбите?

39

ново време

преди 6 години

Отдавна не съм виждал нито гюм нито мандра. Всички са модерни предприятия от модерен тип, отговарящи на много изисквания и... носят млякото с чували. Наблизо има фабрика за мляко- от 10 г. не съм видял нито една цистерна да влиза в него.

38

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам също бацила да го преименуват на Lactobacillus evroatlanticus.

37

Ганьо

преди 6 години

Своге където правят и българският шоколад своге и уж вносният лилав шоколад които пък билуж с алпийско мляко много ми е интересно от Швейцария с какво го транспортират до тук това алпийско мляко?

36

Анонимен

преди 6 години

То като смените вида на закваската става съвсем друг продукт !Да си го кръстят както искат !А Българското кисело мляко се прави с тези закваски Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus !

35

Анонимен

преди 6 години

това сериозно ? чак до там ли опряхме ехе давие бамаката

34

Анонимен

преди 6 години

Истинското кисело мляко е свещена храна, амброзия, храна на боговете. Бактерията Лактобацилус Булгарикус унищожава безжалостно всякакви вредни бактерии в чревния тракт, а оставя полезните. Атакува дори ракови клетки. Идеалния нано-робот, пазител на организма.

33

Анонимен

преди 6 години

Че то отдавна е унищожено. Сега ядем някакво подобие... Истинското кисело мляко преди много години беше в стъклени буркани. И сега има в стъклени, но не е същото...

32

аре

преди 6 години

правиме експеримент, класическа бг рецепта - купуваме пресно млеко от хипермаркета, купуваме и кисело мляко, подквасваме пресното с лъжичка кисело - и получаваме НИЩО - тва е бг стандарт за кисело млеко! преди 30 г се получаваше са не! кво праиме са с тоя стандарт - ....., да? ДА!

31

Анонимен

преди 6 години

Аз Данон не купувам. Пълен *** са им продуктите. Половин година киселото им мляко не се разваля. А кажете какво има вътре?

30

Боил

преди 6 години

До ShoppИзчезвай от БГ и отиди да плюскаш ГМО продукти

29

Анонимен

преди 6 години

Очевидно всичко в България се продава. Жалко

28

Иван Пешев

преди 6 години

Голяма е борбата за йогурта , още като дойдоха Данон и разбраха че тук не могат да продават *** си с нишесте , да умрат от яд. ЩЕ си направим друг стандарт който не БДС щом БДС го пазят *** и пак да питам за имената и адресите на тези хора , нека нищо да не им се случва ама да знаят те че има адресите тук да ги видим

27

Анонимен

преди 6 години

До Shopp - Аз нещо не виждам къде е проблема? - Верно, ти нищо не виждаш. Може би защото толкова ти е акъла. Приеми моето съчувствие.