4

Анонимен

преди 6 години

А аре да видим , какво ще направи :) Чакаме с нетърпение .... За сега нищо не прави....очевидно ще пие студена вода , като Европа.

3

Анонимен

преди 6 години

И какво ще направи Иран бе ? Да всички знаеме как ще свършат като Кадафи и Садам и Асад ще кажеш какво му е на Асад,, ами нищо му няма то и държавата му я няма . По време на Пустинна буря се криха и сега ще се скрият перси, арабели, чаршафи, маршафи отдавна щяха да са изчезнали ама Путин ислямиста пречи на демокрацията. Или да се демократизират или да умират Путин изчезвай от там.

2

Анонимен

преди 6 години

"Иран не е Западна Европа, та да подминава подобни обиди."===Добре казано. Европа просто се е навела, разтворила бyзи и казва "Елате, ние после ще сме солидарни в мъката си, няма да се предаваме пред терора, ще си съчувстваме, ще палим свещи, ще поднасяме цветя, мечета."Уважаващите себе си народи действат твърдо. Индия е с второто по големина мюсюлманско население, но ИД не е пробила, няма и един терористичен акт. Просто мачкат в зародиш, без да ги е еня за "човешките права" на подобни твapи.

1

Анонимен

преди 6 години

бре - не остана петролна държава без разделение и дестабилизация,кооой ли има полза от товаа