30

Аз

преди 7 години

Всяка година визити все същите приблеми установяват усмивки целувки и до година пак

29

Анонимен

преди 7 години

Бойко ВЕЛИКИЙ е най-големия и последователен комунист от ГЕРБ-БКП

28

Анонимен

преди 7 години

ЦЦЦЦ

27

Анонимен

преди 7 години

Един ден ще се разбере, колко ни е окрал *** от Банкя, колко ни е предавал и продавал на ЕС и Турция, колко ни е отслабил отбраната, полицията и корумпирал властта. Тези които го хвалят се знаят, дано им се потърси сметка и да има затвор. Защото това което правеше и прави е долно предателство в комбинация с геноцид. Един да ми каже, едно добро от Тиквуня с което ни подобри живота, здравеопазването, образованието, стандарта. Само лъжи е вдигане на цените. Хайде мишки, едно добро само??

26

Анонимен

преди 7 години

Бойко не е *** и аз горещо искам да забременея от него

25

Анонимен

преди 7 години

Факт е, че Радев не го канят никъде, а Борисов за два дни беше приет от лидерите на ключови държави в Европа!

24

Леле

преди 7 години

Тая баба се оказа голяма лисица. Протоколни хвалебствия и лицемерни пожелсния,а нашия я гледа щастливо като зомбиран. Не си ли дава сметка,че и е удобен като селски терлик и нищо повече? Е поне си начеса егото за наша сметка.

23

Анонимен

преди 7 години

Тантето да знае, че с пожелания не става. Защо приема Сикаджията като знае, че е баш бандюга от СИК, пребивал длъжници с бухалки, крал коли и продавал амфети. Корупцията при него направо занити българина в бедност и безизходица, накара го да бяга пи чужбина и търси работа. Защо Танте не го попита, колко милиарда е изнесъл и изнася в офшорки на Вирджински острови и Оман? От къде са тези пари? Ето защо го канят защото е свел проста главичка и изпълнява всичко, дори и да е в ущърб на нас. Срам!!!!!

22

Анонимен

преди 7 години

Хайде стига с тези комунисти, русофили и русофоби. Не ме интересува дали е Бойко, Ореха или филанкишията, а в тази страна да се увеличат доходите, да има спокойствие и ред. Какво ви грее като заюитавате Позитано или Бойко, това не мога да разбера? Дават ви по едни 50 лева на седмица, с които не можете да изкарате и два дни. Затова се замислете, не кой какъв бил и кой го посрещал.

21

Перо

преди 7 години

АЗ ПЪК ГО ОБИЧАМ БОЙКО ЩОТО СЕ ДЪРЖИ КАТО НАЧАЛНИК И МОЖЕ ДА ТЕПА СЕКИ

20

Анонимен

преди 7 години

И аз си го пожелавам от 20г. ама май се получава нещо като приказката за неволята.

19

Анонимен

преди 7 години

Ей сега рапоня кат се върне и почваме прием на "бежанци" по квотния принцип. За какво си мислите че меркелица си губи времето с талпата?

18

Анонимен

преди 7 години

Дреме и на Меркел за българите ....

17

Кметът на Симитли

преди 7 години

Газовият хъб на Бойко смърдеше невероятно на метан, но все пак се справих

16

Пламен

преди 7 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Каква помощ искате? Да изберат вместо нас некорупирани политици в НС? Те са най-големия пазар за български стоки, най-големият инвеститор, нашите деца учат в немски университети без пари, а в икономиката им работят стотици хиляди средно и нискоквалифицирани кадри. За Русия не знам, но лично аз нямам желание нито за бизнес, нито за учене или живот там....жалко е да се пропагандира за чужда държава, освен ако не ви се плаща за това. Някакъв вид проституция...

15

Винету

преди 7 години

До Конрад Аденауер от Посраното. А ве, червен раппон, ти видя ли как го посрещат президентът на Франция и канцлерът на Германия - с прегръдки и целувки. Толкова елементарни ли ги мислиш ръководителите на такива държави, че ще се прегръщат с мафиот, мислиш, че не не знаят добре кой какъв е ли? Нямаше изобщо да искат среща с него, както беше при Орешарски. Май доста ви идва в повече завистта, а червендалести маймуни?

14

Анонимен

преди 7 години

Баце от утре почвам като колегата нали има акция ми оня на витошка що е с бирата в колата абре

13

Анонимен

преди 7 години

ЕНП и Меркел сън не спаха като бяха изборите - да не вземе ББ да загуби и да се обърне курса към Русия. Преглътнаха дори нацисткия скандал, натиснаха еврейското лоби да мълчи, чудо и приказ.

12

Маргарита

преди 7 години

Как не ви е срам да обиждате единствения истински мъж, политик и ръководител на ограбената ни от комунистите държава. Господин Борисов отдава всичките си сили и енергия за спасяването на Европейския съюз и за нащето благоденствие а вие......

11

Анонимен

преди 7 години

Фред Флийнстоун и Барни