193

Анонимен

преди 6 години

Предлагам Соломоново решение - пострадалата да изрита розовата му пияна мутра на изпроводяк .

192

Анонимен

преди 6 години

> "Скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи. Една бедна България не може да си позволи да загуби този пазар", смята Рагин.А, добре. Значи спокойно всеки може да иска да ни коли, беси, рита. По-добре да не си защитаваме достойнството, иначе ще изгубим някакви *** като туристи. Интерестно, ако този Рагин беше ритнат в кухата кратуна дали щеше така да говори?!

191

Анонимен

преди 6 години

В ОПИТА ДА НЕ ЗАГУБИТЕ СКАНДИНАВЦИТЕ ДА НЕ ИЗТЪРВЕТЕ БЪЛГАРИТЕ ,ЧЕ ТОГАВА ЖАЛНА ВИ......

190

аз

преди 6 години

Значи не е проблем да отида на морето и да пердаша наред ? Закон няма .

189

Чанко

преди 6 години

Ако беше ромка претьрпевшата щяхте да пишете вицове подригравки и тнт! Тьй че е бьлгарка ревете до небесата и кьлнете Рагин! Винаги сьм бил срещу расисма и фашизма!Дано шведа да си получи заслуженото.

188

Анонимен

преди 6 години

Г-н Рагин - нужно ли е да ви пожелавам, някой да изрита така в лицето вашата родна майка за да разберете, че мръсните ви пари не са всичко?

187

П.Петров

преди 6 години

Рагин е *** Г.А.Д , която не си струва да живее !За скандинавците много по-отблъскващо е да идат в държава, в която могат да ги ритат в главите без да има законови последствия от това!

186

Архимандрит Груйчо

преди 6 години

Баси тоя Рагин ако ми е баща, ще се отрека от него с Държавен Вестник.Няма да пиша какво мисля като му гледам лицето, че ще ме изтрият.Само искам да му кажа, че точно с тази логика ще изгонят туристите - защото те ще си кажат - щом може някой безнаказано да ме изрита в главата в тая държава, какво ще правя аз там...

185

Някой

преди 6 години

Е заради такива като тоя Рагин сме това което сме. Във всяка една нормална държава досега щяха да се намерят хора да му изпотрошат костите 100 пъти досега.

184

1

преди 6 години

А възрастната кадъна,ритната,от така наречения вицепремиер на РБългария колко обещетение ,ще получи,или черкезина е над закона,понеже е питриот ''български''.

183

Анонимен

преди 6 години

Членовете на асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите могат да се нареждат още на летището в редица, шведите да им бият по един шамар, те да казват благодаря, заповядайте пак. Още един шамар за всеки, и спокойно се отправят да почиват в хотелите им. Не можем да изпуснем шведския пазар.

182

Американ

преди 6 години

А защо я е ритнал? Не че трябва да я рита, ама има ли причина или просто е бил дрогиран или пиян? Щвед ли е или шведски гражданин? Защо е пропуснато името му?

181

Аз

преди 6 години

Този можем да го загубим спокойно.

180

Членска карта №7

преди 6 години

Катран и пера за мерзавеца Рагин!!!!

179

Край

преди 6 години

В момента жертвите на престъпление не получават никаква защита от държавата. Питайте Манолова кога тази женица ще успее да вземе пари от тоя швед. Когато и ритнатата в Бургас жена от лудия - НИКОГА.

178

Анонимен

преди 6 години

Добре би било да му пуснат 220 волта през мозъка и да го пратят в *** ната му родина

177

Анонимен

преди 6 години

В пандиза да *** камъчки. А може би трябва да имаме споразумение с Русия, и такива екземпляри да ги пращаме в Сибир.

176

турист

преди 6 години

Тоя да защитава хората, не бизнеса си. Иначе да напуска.А да попитам : НАЛИ ИМА СЪД ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА? Да го съдят веднага ефективна, да плаща и в затвора. Какво се мотаят институциите. Да не стане като турчина дето уби мотористите и избяга. СРАМ ЗА БЪЛГАРСКИЯ СЪД.

175

Bond

преди 6 години

Тази cвиня Рагин ако го видя ще го изритам по тъпата мутра и после ще си направя селфи с него! А въпросният швед да го пратят в една тухларна за един месец!

174

Анонимен

преди 6 години

Пенчо, п*остият си ти. България е била съюзник на Хитлер. Гарантирам ти, че 90% от проблемите в България днес нямаше да ги има ако идеята му беше жива и не бяхме станали бунището на терора и най-вече АНТИ-БЪЛГАРСКАТА политика на мАсква. Но какво ли обянявам на червен русофил. Виж атентатите в нашите ПРАВОСЛАВНИ църкви на времето откъде са били организирани. От любимия ти к**** Русия.